• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

sağolasın canım nasıl olduğunu bilmiyorum valla sürekli bir akıntı ve sancı halim mevcut ancak ovu testi yaptığımda hep negatif görüyorum acaba diyorum testler mi bozuk yoksa henüz yumurtalar büyümeye mi uğraşıyor o yüzden bizde boş geçmiyoruz bakalım hayırlısı iğnelerden midir nedendir sapıtmış durumda benim yumurtalar:52:
sen-siz nasılsınız canımmm:16:

bir defa oldu ya yine olur canım. Strese sokma kendini. Çok zor biliyorum ama işte konuşuyorum öyle :1: inşallah tez zamanda haberini alırız. Bizde iyiyiz canım. Bu ara daha yorgunum. Havalarda ısındı onunda etkisi var. Bİraz iş yapıp oturuyorum. acelemiz yok nasılsa... :)

bir defa oldu ya yine olur canım. Strese sokma kendini. Çok zor biliyorum ama işte konuşuyorum öyle :1: inşallah tez zamanda haberini alırız. Bizde iyiyiz canım. Bu ara daha yorgunum. Havalarda ısındı onunda etkisi var. Bİraz iş yapıp oturuyorum. acelemiz yok nasılsa... :)

Acaip stres olmuş durumdayım aslında oluruna bırakmam lazım ama olmuyor nedense kafa dağıtmam lazım bi şekilde nasıl yapacağımı bir bilsem keşke:1:
Bence de canım bırak gitsin senin ve bebişinin sağlığından önemli değil hiçbirşey:34:

Acaip stres olmuş durumdayım aslında oluruna bırakmam lazım ama olmuyor nedense kafa dağıtmam lazım bi şekilde nasıl yapacağımı bir bilsem keşke:1:
Bence de canım bırak gitsin senin ve bebişinin sağlığından önemli değil hiçbirşey:34:

valla ben bilmem kocacınla uğraşacak bişey bulursun artık.... :1::1::1:

ben geldimmm 3tane yumurtam büyüyor en büyüğü 15mm olmuş durumda cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dediii
cumartesiye kadar kendiliğinden çatlamaz dimiii:52:

ben geldimmm 3tane yumurtam büyüyor en büyüğü 15mm olmuş durumda cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dediii
Canım hiç belli olmaz çatlayabilir. Sen moralini iyi tut böyle enerjik ve pozitif ol bebiş gelecek.

Canım hiç belli olmaz çatlayabilir. Sen moralini iyi tut böyle enerjik ve pozitif ol bebiş gelecek.

yarın akşamüstüde gelebilirsin dedi ama düşük zamanı çok izin yaptım ya göze batmak istemiyorum canım aslında çatlatma iğnesiyle belki 3yumurtamda çatlar daha fazla şansım olur diye de düşünmüyor değilim:32:

asbe ciiimm.çok sevindim canıım.. yok hiç bişeycik olmaz cumartesiye kadar. yumurta 18mm nin üstüne çıkması lazım çatlaması için ki o bile olgun sayılmıyor. 22mm falan ölçünce anca çatlar. cumartesiye kadar anca olur:) hem 3 ü birlikte olmak zorunda değil dimi canım. olgunlaşmadan çatlarsada başka bir yöntem bulurlar. iyi takibini yaptır yumurtanın hayatım.
tecrübelerimden canım. hiç korkma.:)

Son düzenleme:

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah canımm.... çatlatın tabi çatlatın... Çatlasın bütün yumurtalarrr!!!!!! ohh çakkıdı çakkıdı :66: :66: :66: :66: hahaahaaa bi de 3çüz gelirmiş kızz. Faiziyle yumurta vermiş Allah :1: :1:

asbe ciiimm.çok sevindim canıım.. yok hiç bişeycik olmaz cumartesiye kadar. yumurta 18mm nin üstüne çıkması lazım çatlaması için ki o bile olgun sayılmıyor. 22mm falan ölçünce anca çatlar. cumartesiye kadar anca olur:) hem 3 ü birlikte olmak zorunda değil dimi canım. olgunlaşmadan çatlarsada başka bir yöntem bulurlar. iyi takibini yaptır yumurtanın hayatım.
tecrübelerimden canım. hiç korkma.:)
evet canım yaa o yüzden endişelerim ya 2güne kadar zaten ancak 20mm üstüne çıkar diye tahmin ediyorum içimi ferahlattın canımcım:16::16:

kız 3 taneside tutarsa napıcan:)))
ay olurmu kiiii:52::52::52:
bilmem hiç düşünmemiştim ikizi düşündüm de üçüz olursa ay nasıl olur acepp heyecan yaptımmmmmmmm:49::49::49:

kendim geldim gözümün önüne birden:))))
çıktık dr.dan eşime akşam eve gelmeden cappucino iç diyorum yine sapık moduna girdin sen dio banaa:17::17:

iyilik , sağlık canım sen nasılsın?

iyi valla çok şükür aynı bebiş büyütüyoruz naapalım :49: bi doğsada Allahın izniyle sevsek

inşallah hakkında hayırlısı olur canım 3ünü birden aradan çıkarırsın işte ohhhhhhhhhhh mis bizim gibi ne uğraşcan teker teker:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

KIZLAR BU ARADA BENİM KARNIM ÇATLAMADI AMA ÇATLAMAYA BAŞLAYACAK GALİBA YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYO KARNIM ÇATLAKLAR İÇİN NE KULLANIYORSUNUZZZZ:26:

iyi valla çok şükür aynı bebiş büyütüyoruz naapalım :49: bi doğsada Allahın izniyle sevsek

inşallah hakkında hayırlısı olur canım 3ünü birden aradan çıkarırsın işte ohhhhhhhhhhh mis bizim gibi ne uğraşcan teker teker:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

KIZLAR BU ARADA BENİM KARNIM ÇATLAMADI AMA ÇATLAMAYA BAŞLAYACAK GALİBA YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYO KARNIM ÇATLAKLAR İÇİN NE KULLANIYORSUNUZZZZ:26:

Sağolasın canım inşallah Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin de tek olmuş üç olmuş hiç önemli değil:49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Back