- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.221
Aynen ben de gece uyuyamıyorum uykum gelmiyor. Zaten gece boyunca yat kalk yat kalk feleğim şaşıyor. Sabah da uykumu alamamış bir halde işe geliyorumBebeğimin hareketlerini hissetmek en büyük tesellim. Her wc ye gittiğimde nişan gelmiş midir, suyum gelmiş midir diye düşünmeden edemiyorum. Henüz erken ama ben her an olacakmış gibi telaştayım.
Bebek bakımı eğitiminde hemşire, bebeğin ilk anda kullanacağı şeyleri bir poşete koyarsanız hastaneden isteyince vermesi kolay olur demişti. Ben de hastane çıkışı, battaniye ve bir tane bebek bezini bir poşete koyup hazırladım. Eşimle anneme de tembihledim bu verilecek diye. Aynı şekilde doğumdan çıkar çıkmaz giymek istediğim geceliği gösterdim. Birkaç tane olunca belki bilemezler diye.
Haftaların ilerledikçe sen de o moda gireceksin. Ben şimdi haftaya işi de bırakıyorum izne ayrılıyorum ya tam doğum modunda olucam o zamanArtık doğum beklentisine girdin sen yani..
Ben daha doğum yapacam modunda değilim..Bakalım ne zaman girecem
Bende ilk giyilecekleri bir poşet içine koymayı planlıyordum ama bez gelmemişti aklıma iyi hatırlattın
Haftaların ilerledikçe sen de o moda gireceksin. Ben şimdi haftaya işi de bırakıyorum izne ayrılıyorum ya tam doğum modunda olucam o zaman
Benim oğlumun odası da gelmedi hala. Yaptırınca vakit alıyor böyle. Gelse de odayı düzenleyip ortada duran eşyalarını kaldırsam. Artık gider gelir dolapları açar bakarım, odaya gelir bakarım, ay çok heyecanlı
Oh izin zamanın geldi yani..Ben Mayıs ayında çalışacam Haziranda izne çıkacam..Birde odamız gelince yhazırlıklar daha hızlanacak.Sanırım doğum moduna yavaş yavaş girerim..
Günaydın kızlar
Akşamları uyuyamıyorum.Sabahları uyanamıyorum.İş yerinde uyukluyorum ne garip çelişki bu ya
Geçtiğimiz hafta içi kızımın odası boyandı.Normalde evimizde kiler yok çocuk odasını kullanıyorduk.O yüzden evin içine kiler yaptırdık hafta sonu..Ev battı..Eşim temizledi saolsun.Temizlik olayını iyi benimsedi valla..Temizlikçi çağıralımda duvarları camları kapıları sildirelim diyor
Dün akşam ustalar gelip kileri boyayıp kapısını takacaklardı.Birde kızımın mobilyası gelecekti.Gelmediler bugüne ertelediler sinir oldum.Yapılan program aksayınca çok sinirleniyorum ya..Neyse geç olsun güç olmasın diyorum artık...
Hımm birde 31+5 te çalışabilir raporumu almış bulunuyorum..Mayıs sonuna kadar çalışacam sonra gelsin izin...Kızım 31+5 te 2200 gr dı..Sağlığımızda iyi çok şükür...
Bizden özetler bu kadar.Sizlerde iyisinizdir umarım
Aynen ben de gece uyuyamıyorum uykum gelmiyor. Zaten gece boyunca yat kalk yat kalk feleğim şaşıyor. Sabah da uykumu alamamış bir halde işe geliyorumBebeğimin hareketlerini hissetmek en büyük tesellim. Her wc ye gittiğimde nişan gelmiş midir, suyum gelmiş midir diye düşünmeden edemiyorum. Henüz erken ama ben her an olacakmış gibi telaştayım.
Bebek bakımı eğitiminde hemşire, bebeğin ilk anda kullanacağı şeyleri bir poşete koyarsanız hastaneden isteyince vermesi kolay olur demişti. Ben de hastane çıkışı, battaniye ve bir tane bebek bezini bir poşete koyup hazırladım. Eşimle anneme de tembihledim bu verilecek diye. Aynı şekilde doğumdan çıkar çıkmaz giymek istediğim geceliği gösterdim. Birkaç tane olunca belki bilemezler diye.
Mrb canım. bende daisy ve seni merak etmeye başlamıştım. iyi olmana sevindim. bende haziranın 10 u gibi ayrılıcam izine. kızım bu ara çok hareketli. :)) geceleri özellikle ben yatınca başlıyor vurmaya. eşim çocuk doğmadan uyku düzenini ayarlayalım demeye başladı:))
bizimde hastane ile ilgili sadece göğüs pedi ve 1 takım daha pijama haricnde herşey hazır. çok tuhafki bende de bu aralar bir hafiflik var. hoplayıp zıplayasım geliyor:) sabahları erkenden uyanıyorum. gecede yatar yatmaz uyku...
Daisy le dün konuştuk face'den..Gün sayıyorlarmış artık..İyice ağırlaşmış.Ama bebeğide oda iyiymiş..
Benimde ufak tefek şeylerim eksik sadece...Lahusa tacımı yaptım haftasonu..Bebek şekeri malzemelerim hazır.Önümüzdeki haftaiçi onları halletmeyi planlıyorum.
Bu haftasonu yapamam sanırım ama diğer haftasonu çamaşırları yıkar ütüler yerleştiririm..Çantamı hazırlarım..Artık sona yaklaştık
Son haftalarda doktor değiştirmek ciddi cesaret işi. İnşallah bundan memnun kalırsın. Ben hala nstye giremedim, bu hafta da magnezyumu bırakıyorum. Doktor öyle istedi. Benim bebek de kaburgalarıma çok ilişmiyor artık, aşağılarda çalışıyorKızlar merhaba uzun zaman oldu görüşemedik bugün bir bakayım dedim .
Artık her seyımız tamam kızımızı bekliyoruz iyice ağırlastım Boşverin dediği gibi biraz zorlanıyoruz doktorumuzu degıstırdık refakatcı kabul etmıyorlar dıye . Şimdi bebeğim bir hafta geri cıkıyor ama doktor herhangı bır sey olmaz korkma allahın ıznıyle dedı guvenıyorum doktora.
karnımız kucucuk ama hareketlerımız kocaman bebişimizin gelmesıne cok az zaman kaldı onun heycanı cok ayrı bırsey artık karnım ınmeye basladı harekertlerı artık asagıda kaburgalarımı tekmelemekden vazgectı :)
bu arada nst de sancım cıktı sancım oluyor ara ara duzensız ama oluyor doktor magnezyum verdı o da yan etkı yaptı persembe gunu kızımı gorucem bakalım her hafta nst ve haftada bır kontrollerımız basladı kuzuma kavusmama azz kaldı
Son haftalarda doktor değiştirmek ciddi cesaret işi. İnşallah bundan memnun kalırsın. Ben hala nstye giremedim, bu hafta da magnezyumu bırakıyorum. Doktor öyle istedi. Benim bebek de kaburgalarıma çok ilişmiyor artık, aşağılarda çalışıyor
Bugün öğlen dışarı çıktım ama büyük hataymış bu sıcakta dolaşmakArtık ben de zorlanıyorum.
İlk sen anne olacaksın içimizde. Tecrübelerini yazarsın
Son haftalarda doktor değiştirmek ciddi cesaret işi. İnşallah bundan memnun kalırsın. Ben hala nstye giremedim, bu hafta da magnezyumu bırakıyorum. Doktor öyle istedi. Benim bebek de kaburgalarıma çok ilişmiyor artık, aşağılarda çalışıyor
Bugün öğlen dışarı çıktım ama büyük hataymış bu sıcakta dolaşmakArtık ben de zorlanıyorum.
İlk sen anne olacaksın içimizde. Tecrübelerini yazarsın
asbelove sen nasılsın canım? nasıl gidiyor son durumlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?