Ilk çocuğunu düşünenler...

banada bu ay aynı şeyler oldu hatta mide bulantısı baş dönemsi filanda vardı ama yine olmamış hastayım :2:umarım sende vardır

banada bu ay aynı şeyler oldu hatta mide bulantısı baş dönemsi filanda vardı ama yine olmamış hastayım :2:umarım sende vardır

ay umarım inşallah hepimize verir allah isteyen herkeseee:) üzülme vakti gelince olcak elbet ama işte amann... üzülme desem ne insan takıyo yinede canım biliyorum. eğer yine olmazsa artık ben hiç düşünmicem hamile değilimdir dicem herhangi bi belirti yaşasam bile.... allah istemişse elbet bigün gelcek bize bebişler. :)

benim doktorumun eşide hamile. ve bu şuruptatn 1 günde 2 şişe içiyor:) zararlı olsa kendi karısına içirmez sanirim.
göbüşü hiç sorma hayatım. benden önde gidiyor:))) çok hızlı büyüyor birden .

mrb canım. kan testi yaptırırsan çıkar. gebelik testi alıp yaparsan şimdilik çıkmaz. adetini 1-2 gün geçmesi lazım.
hem benim adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. her an oldu olacak diye beklerken kan tahlilinde öğrendim hamile olduğumu. böyle kafana takma. sabır işi :)

merhaba bende her ay sabırsız bir şekilde dört gözle bekliyorum geçen ay dayanamadım test yaptım tek çizgi ve zamanında adet sonuç hüsran bu ay yine bekledim umutla bu defada sabırsızlıktan olması gerekenden 4 gün önce adet ve yine hüsran şimdi yine çalışmalara devam eşim benden fazla korkuyo ben ondan fazla umut işte bekliyoruz inşallah olur benim içinde dua edin arkadaşlar ne olur olsun

korkulacak bir durum olarak görmeyin canım. sadece stres olmamakla alakalı birşey. tesadüfler zinciri burada daha çok devrede:))
ben her zaman söylerim. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. sizide fazla bekletmesin.

Hamile miyim diye düşünen arkadaşlar, adet tarihinizi bekleyin. Eğer adet olmazsanız hemen test yapın. O zaman sonuç çıkacaktır. Sonra da kan testi yaptırırsınız. Belirtiler bazen gerçek oluyor bazen de psikolojik olup insanı yanıltıyor. Hayırlısını isteyin her zaman.

Külahları ve lambayı ben süsledim. Sunum arabasını da suluhanda yaptırdım.

Eki Görüntüle 698487 Eki Görüntüle 698488 Eki Görüntüle 698489 Eki Görüntüle 698490 Eki Görüntüle 698492 Eki Görüntüle 698491
Eki Görüntüle 698493 Eki Görüntüle 698494 Eki Görüntüle 698495

Sağolasın tatlım c.tesi dr.a gittim dayanamadım yine iğne verdi 2tane perşembe bi daha gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi yapacağız inşallah çok heyecanlıyım çokkkkk
HAdi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. İğne bayağı pozitif sonuç veriyor, KK'da çok kişi bu yolla hamile kaldı

HAdi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. İğne bayağı pozitif sonuç veriyor, KK'da çok kişi bu yolla hamile kaldı

Hadi yaa böyle duyunca umutlanıyorum valla hadi hayırlısıyla inşallahhhhh

Canımmm hepsi çok güzel olmuş... Maaşallah pek yeteneklisin bu konuda

çok güzel olmuşlar canım. allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

:) o bayaa abartmış tatlım ya geçti şükür tekrarlarsa alırım artık bakalım ya hiç hamiş değilim sanki 6 ay oldu başkalarının göbüşüne bakıyorum yolda denk gelince kocaman kiloda aldım ama hani kilolu göbüşü gibi
valla bekliyorum ne zaman gidecek acaba önden bizimki

bekliycem diyodum ama dayanamadım az önce test aldım yaptım sıradan bi gebelik testi tek çizgiyi gördüm.... Üzüldüm adetime daha 3 gün var ama erkenden belli etmez diyorum kendi kendimi telkin ediyorum... :):) eğer 3 gün sonra inşallaaahhh gecikirse doktora koşuvercem :) umut fakirin ekmeği işte...:)

hemen moralini bozma sen adetin gecikirse koş bi kan testi iste garantiye al canım testlerde hcg hormon seviyesi düşükse göstermeye biliyo

E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?

olmaz mı cnm ben evlendiğim günden beri istiyorum hiç de korunmadık ama olmadı .. ilaca başladım bu ay 3 gün sonra dr randevum var inş herşey yolunda giderde bizlerde anne oluruz bebişler sadece hayal olarak kalmaz umarım

idrar testi erken belli etmez diye biliyorum canım. azıcık beklemelisin. hem olmasada hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…