- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.201
Arkadaşlar konuya aradan maydonoz oluyomuşş gibi hissettim kendimi ama benmde bi soracağım var...:) bu ay ayıptır söylemesi iki günde bir bebiş için çalıştık... 5 gün sonra da normalde olmam gereken adet tarihim geliyor. fakat bende bir belirti yokyani göğüslerim şişti adet olmadan öncede şişerdi benim... çok çok hafif bi hassaslaşma var belkide psikolojiktr bilmiorum.. midemde arada ekşime oluyo ama benim zaten mide rahatszlığmda vardı.. lakin benim iştahım fena açıldı. iştah açılması olurmuki? aradada geceleri sağ tarafıma falann yatarken karnımda sanki pıtpıtpıtt hava kabarcıkları atıyo gibi. karnımın alt kısmında da bazen ağrı oluyo. ne bulantı ne hassasiyet yok yani. aman bilmiyorum işte umut ediyorum ama üzülmekde istemiyorumm... olmuşmudur hamişmiyim sizce??? test yaptırsam çıkar mı
banada bu ay aynı şeyler oldu hatta mide bulantısı baş dönemsi filanda vardı ama yine olmamış hastayım :2:umarım sende vardır
evet herkes o ilacı öneriyo ama ya ilaç bebiş var ya insan tedirgin oluyo kullanmak için gerçi bi zararı olsa doktor yazmaz dimi:26: eğer geçmezse doktordan isteyeceğim artık bende tatlım
senin göbeğin büyüdü mü canım ondan da olabilir heralde ben daha o aşamaya gelmedimbirden çıkacak galiba göbeğim
aminnnnnnnn inşallah ya rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu zorlugu bile güzel
Arkadaşlar konuya aradan maydonoz oluyomuşş gibi hissettim kendimi ama benmde bi soracağım var...:) bu ay ayıptır söylemesi iki günde bir bebiş için çalıştık... 5 gün sonra da normalde olmam gereken adet tarihim geliyor. fakat bende bir belirti yokyani göğüslerim şişti adet olmadan öncede şişerdi benim... çok çok hafif bi hassaslaşma var belkide psikolojiktr bilmiorum.. midemde arada ekşime oluyo ama benim zaten mide rahatszlığmda vardı.. lakin benim iştahım fena açıldı. iştah açılması olurmuki? aradada geceleri sağ tarafıma falann yatarken karnımda sanki pıtpıtpıtt hava kabarcıkları atıyo gibi. karnımın alt kısmında da bazen ağrı oluyo. ne bulantı ne hassasiyet yok yani. aman bilmiyorum işte umut ediyorum ama üzülmekde istemiyorumm... olmuşmudur hamişmiyim sizce??? test yaptırsam çıkar mı
mrb canım. kan testi yaptırırsan çıkar. gebelik testi alıp yaparsan şimdilik çıkmaz. adetini 1-2 gün geçmesi lazım.
hem benim adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. her an oldu olacak diye beklerken kan tahlilinde öğrendim hamile olduğumu. böyle kafana takma. sabır işi :)
merhaba bende her ay sabırsız bir şekilde dört gözle bekliyorum geçen ay dayanamadım test yaptım tek çizgi ve zamanında adet sonuç hüsran bu ay yine bekledim umutla bu defada sabırsızlıktan olması gerekenden 4 gün önce adet ve yine hüsran şimdi yine çalışmalara devam eşim benden fazla korkuyo ben ondan fazla umut işte bekliyoruz inşallah olur benim içinde dua edin arkadaşlar ne olur olsun
Günaydın canlarımmmmm
bu hafta çok önemli bir hafta bizim içinnn Rabbim bebişlerimi yollasın inşallahhhh
Allah yardımcın olsun gülüm
HAdi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. İğne bayağı pozitif sonuç veriyor, KK'da çok kişi bu yolla hamile kaldıSağolasın tatlım c.tesi dr.a gittim dayanamadım yine iğne verdi 2tane perşembe bi daha gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi yapacağız inşallah çok heyecanlıyım çokkkkk
HAdi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. İğne bayağı pozitif sonuç veriyor, KK'da çok kişi bu yolla hamile kaldı
Hamile miyim diye düşünen arkadaşlar, adet tarihinizi bekleyin. Eğer adet olmazsanız hemen test yapın. O zaman sonuç çıkacaktır. Sonra da kan testi yaptırırsınız. Belirtiler bazen gerçek oluyor bazen de psikolojik olup insanı yanıltıyor. Hayırlısını isteyin her zaman.
Külahları ve lambayı ben süsledim. Sunum arabasını da suluhanda yaptırdım.
Eki Görüntüle 698487 Eki Görüntüle 698488 Eki Görüntüle 698489 Eki Görüntüle 698490 Eki Görüntüle 698492 Eki Görüntüle 698491
Eki Görüntüle 698493 Eki Görüntüle 698494 Eki Görüntüle 698495
Hamile miyim diye düşünen arkadaşlar, adet tarihinizi bekleyin. Eğer adet olmazsanız hemen test yapın. O zaman sonuç çıkacaktır. Sonra da kan testi yaptırırsınız. Belirtiler bazen gerçek oluyor bazen de psikolojik olup insanı yanıltıyor. Hayırlısını isteyin her zaman.
Külahları ve lambayı ben süsledim. Sunum arabasını da suluhanda yaptırdım.
Eki Görüntüle 698487 Eki Görüntüle 698488 Eki Görüntüle 698489 Eki Görüntüle 698490 Eki Görüntüle 698492 Eki Görüntüle 698491
Eki Görüntüle 698493 Eki Görüntüle 698494 Eki Görüntüle 698495
benim doktorumun eşide hamile. ve bu şuruptatn 1 günde 2 şişe içiyor:) zararlı olsa kendi karısına içirmez sanirim.
göbüşü hiç sorma hayatım. benden önde gidiyor:))) çok hızlı büyüyor birden .
mrb canım. kan testi yaptırırsan çıkar. gebelik testi alıp yaparsan şimdilik çıkmaz. adetini 1-2 gün geçmesi lazım.
hem benim adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. her an oldu olacak diye beklerken kan tahlilinde öğrendim hamile olduğumu. böyle kafana takma. sabır işi :)
Hadi yaa böyle duyunca umutlanıyorum valla hadi hayırlısıyla inşallahhhhh
Canımmm hepsi çok güzel olmuş... Maaşallah pek yeteneklisin bu konuda
bekliycem diyodum ama dayanamadım az önce test aldım yaptım sıradan bi gebelik testi tek çizgiyi gördüm.... Üzüldümadetime daha 3 gün var ama erkenden belli etmez diyorum kendi kendimi telkin ediyorum... :):) eğer 3 gün sonra inşallaaahhh gecikirse doktora koşuvercem :) umut fakirin ekmeği işte...:)
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
bekliycem diyodum ama dayanamadım az önce test aldım yaptım sıradan bi gebelik testi tek çizgiyi gördüm.... Üzüldümadetime daha 3 gün var ama erkenden belli etmez diyorum kendi kendimi telkin ediyorum... :):) eğer 3 gün sonra inşallaaahhh gecikirse doktora koşuvercem :) umut fakirin ekmeği işte...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?