- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.181
evet. hatta ben ilk korkuyorum diye başlayıp, sonrasında isyan edip vazgeçip birden sürpriz yaptım
herkesin canı asya çekmiş belliseninde güzel haberini alalım gülüm. nasıl gidiyor çalışmalar bakim????
Benimde içime kız doğuyor sanki amaaaa :)) ne güzel olur bee aynı yaşlarda olacaklar. Geleceksiniz İzmir'e dimii?? Kocişin yamuk yapmasın sonrabak yeni yemek masası siparişi verdim , değişik değişik yemekler yaparım size :)) Hazır hamileyken hala nazın geçiyorken kocacığına İzmir çıkarmasını bir hatırlat
el kadar boyu ile çıkmadan yönlendiriyor maşallahhh
slm kızlar size birşey soracağım ya benim sabahtan beri sağ tarafım ağırıyo kasığıma doğru geçmedi de normal mi sizce endişe etmeye başladım cvp verirseniz sevinirim:18:
Sağol bebeğem. şükürler olsun sonuç gayet iyi :)
Kendine dikkat et azcık bişey kaldı sağ salim onu da bitir inşallah.
Ben o dönemlerde eve kapanmayı düşünüyorum. Bir kere sahil yürüyüşüne çıktım, biri patenli, biri bisikletli son anda sıyırdı. E bende sakarlıkta var daha dün düştümüstüne eve geldim balkondan içeri girerken ayağım sepetin ipine dolandı hızlı yürüseydim küçük bir uçuş yapacaktım da eşim durdurdu beni yani... durumum vahim benim....
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için moralim düzeldi peki denerken tavsiye edeceğiniz bir şey var mı paylaşırsanız sevinirim
akıntı , kanama yoksa sorun değil sanırım canım. benimde sol tarafımda olmuştu. doktorum bebek demekki orada daha çok yatıyor demişti.
geçti şükür ya demek ki benimkide orada mı yatıyorki dün gece ilk defa midemde de yanmalar başladı bundan sonra artık yavaş yavaş başlıyo sanırım zor dönemler
:) evet . o kadar olacak artık. geçmesine sevindim canım. rennie duo isminde bir şurup var mide yanmalarına bu şurubu verdi benim doktorum. çok rahatlattı beni. şimdi hepsi geçti şükür. ama yavaştan kasılmalarım başladı. artık doğuma hazırlıyormuş kendini rahim.
birde wc de sanki bebiş hemen çıkacakmış gibi oluyor. ve tabi çabuk yorulma ve çarpıntı. ne olursa olsun rabbim herkese yaşatsın bu özel zamanları.
canım biz kendimizi çok dinlerdik yani her akıntıda her ağrı da yumurta çatlıyor diye diye bitirdik kendimizi sonuç ta stresin hayal kırıklığın oluyor. Doktorların dediği gibi en güzeli adetin 10. ve 20. gün aralıklarında günaşırı birlikte olmak. Tamamen şans işi bu tatlım.
Bak biz kaç ay boyunca düzenli olarak çabaladık olmadı. Sonra ben iş yoğunluğuyla ertelemiştim. bebeğim sürpriz yaptı bana. Hem de biz o ay içinde iki beki en fazla 3 kere birlikte olmuştuk. Tamamen şans...oluruna bırak.
:) evet . o kadar olacak artık. geçmesine sevindim canım. rennie duo isminde bir şurup var mide yanmalarına bu şurubu verdi benim doktorum. çok rahatlattı beni. şimdi hepsi geçti şükür. ama yavaştan kasılmalarım başladı. artık doğuma hazırlıyormuş kendini rahim.
birde wc de sanki bebiş hemen çıkacakmış gibi oluyor. ve tabi çabuk yorulma ve çarpıntı. ne olursa olsun rabbim herkese yaşatsın bu özel zamanları.
canım biz kendimizi çok dinlerdik yani her akıntıda her ağrı da yumurta çatlıyor diye diye bitirdik kendimizi sonuç ta stresin hayal kırıklığın oluyor. Doktorların dediği gibi en güzeli adetin 10. ve 20. gün aralıklarında günaşırı birlikte olmak. Tamamen şans işi bu tatlım.
Bak biz kaç ay boyunca düzenli olarak çabaladık olmadı. Sonra ben iş yoğunluğuyla ertelemiştim. bebeğim sürpriz yaptı bana. Hem de biz o ay içinde iki beki en fazla 3 kere birlikte olmuştuk. Tamamen şans...oluruna bırak.
ben de oluruna bırakmak istiyorum ama aklım sürekli kayıyo valla 1 yıl dolunca başka yollar deniycez artık. bakalım hayırlısı
ben de oluruna bırakmak istiyorum ama aklım sürekli kayıyo valla 1 yıl dolunca başka yollar deniycez artık. bakalım hayırlısı
kızlar inanın en iyisi oluruna bırakmak ben 3 aya yakın hasta olmadım adet düzensizliği var önemsememiştim son gittiğim doktor kolay kolay çocuğunuz olmaz sizin korunmayı bırakın 1 yıl deneyin belki olur dedi yüzüme düşünün g.... neyse bişey demeyeceğim
o ay kayınvalidemlerdeyiz düşünün zaten eşimi yanıma zor yaklaştırıyorum2 bile zor diye biliyorum hiç düşünmedik rabbim bilir demiş çıkmıştım hamile kalmışım o ay yolculuk bile yaptım bilmeden
kızım süpriz yaptı bize ve geldi şükür aratmadanstres çok önemli faktör ben ısrarla herkese düşünmeyi bırakın rabbime tam teslimiyetle düşünmemeye çalışın o ay diyorum böyle yapıp hamile kalanları biliyorum çok var inanın kızlar dua edin bol bol rabbim en kısa zamanda her isteyene yaşatsın bu duyguyu inş
doktorda ne enteresanmış. ne demek çocuğunuz olmaz? gıcık. Oluruna bırakınca daha rahat oluyor gerçekten, daha stressiz oluyor. Hayırlı olsun, kucağına da sağlıkla al meleğini
bu akıl kayması hiç bitmiyor canımhamile kalırsın bu sefer yok tahlildir yok beslenmedir filan bunlara takıyorsun, bebek doğsa yok hastamıdır yok öylemidir böylemidir. bitmiyor canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?