Ilk çocuğunu düşünenler...

bende bebek ıstıyorum evlenelı ıkı yıl bıtecek.artık zamanı geldı allahın ıznıyle ama ben cok korkuyorummm

maşallahh yavruyaa:)) doğunca alırsın acısını annesi. her yerini bol bol öper koklar doyarsın.

saol teyzesi az kaldı bakmışız ki kucağımızda bugün bi ablamız doğum yaptı...akşam göecem bende

inşallah canım inşallahhh acaip karamsarım 2gündür bi de enfeksiyon kapmışım hayvan dr.un yüzünden
iğnelerim yeni bitti daha

cnm benim sen inancını kaybetme olcak

4 en geç 5 aya gelir bebiş :) K.v. 4 vakit dediyse 4 aydır o

canım kendini yıpratme böle. hepimiz zor süreçler yaşıyoruz. Bak ben ne kötü günler yaşadım. O kadar da umutsuzdum bu iş hayatıyla ben çocuk yapamam demiştim. Bak şimdi bebişim karnımda, evimde dinlenerek onu bekliyordum. Kimse rüzgarın nereye doğru eseceğini belirleyemez. Rüzgara ya yüzünü dönersin yada sırtını. Sen sırtını dönme, rüzgarı bekle bak 4 vakitmiş.

asbelove cuum... asya kuzey güney i izlerken denediği için olmadı:)))) ondan vakit uzadı:)))) belki senin daha erken gelir hayatım.

asbelove cuum... asya kuzey güney i izlerken denediği için olmadı:)))) ondan vakit uzadı:)))) belki senin daha erken gelir hayatım.

yaa gamze girip kaçıyorsun hemen yakalayamıyorum senii.. evet kuzey güney izlerken olmadı bizde muhteşem yüzyıla geçiş yaptık :)) bu dizi çok bereketli çıktı.

Merhaba Kizlar !!

Araniza yeni katildim :) Bugun tam 14 gün oldu dogum kontrol hapini birakali....Esimle gecen persembe birlikte olduk ben pazartesi gidip kan aldirdim cunku adet gunum gecmisti ama test negatif cikti :/ Hala adet olmadim ve 10 gündur kasiklarim agriyor adet olacakmisim gibi oldum diorum gidip bakiorum akinti oluyo....Cevremde bir kac insan niye hemen kan aldirdin cok yeniyse belli olmaz dediler aceba bu dogru size danismak istedim ?

Simdikten tskler, insallah hepimizin bebisleri hayirli zamanda gelir ins :)

adet tarihinin 7 güne kadar gecikmesi olanmış, ama bende dayanamaz hemen yaptırırdım. Ben hapı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım. 6 kadar zaman bekleme durumun olabilir her ay böyle stres olma, stres gebeliği zorlaştırır. Hayırlısı olsun canım

Benim durum biraz karisik canim :/ Cunku ben gecen ay'da adet gormedim hap kullanirken, ama bu ay gibi kasik bel agrim yoktu...Acep diorum yeni oldugu icin mi cikmadi kan cunku eger positif olsaydi yumurta 3 gunluk olucakti kanda cikarmi acep 3 gunluk ?

yaa gamze girip kaçıyorsun hemen yakalayamıyorum senii.. evet kuzey güney izlerken olmadı bizde muhteşem yüzyıla geçiş yaptık :)) bu dizi çok bereketli çıktı.

ee tabi. sülüman ı örnek alıyo izleyenlerde ondan:))))

ahh gülüm çok yoğun bir hafta geçiriyorum. vergi dönemi şu aralar çok yoğunum. sizleri özlüyorum bende arada gelip gidiyorum:))

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Boswer, daisy, huma göremiyorum sizleri.

Ben şafak saymaya başladım artık. 4 hafta daha çalışıp izne ayrılacağım. Eve yapılacak çok iş bırakmışım: Kapı süsü, mevlid şekeri, süslemeler, ufak tefek dekorasyon ... Bir sürü de kitap var okunacak. Oğlum erkenci çıkarsa hepsi yarım kalacak. Yavaş yavaş yapayım diyorum ama akşamları yemekten sonra yorgunluktan hiçbişi yapamıyorum. Haftasonu da hep dolu hep dolu. Ne olacak halim bilmem

Alıp kenara atmaktan başka birşey yapmıyorum ben canım..Odamız ay sonu gelecek.Ama kiler yapacaz önce onu yapıp odayı boşaltmamız lazım.Odayı boyuyacaz. Benimde kapı süsüm oda için düşündüğüm süsler,mevlid şekerim daha yok piyasada..Odayı bekliyorum eşyaları yıkayıp ütülemek için..Çok işim var ama bende hal yok o ayrı..
özümde büyüyor çok

saol teyzesi az kaldı bakmışız ki kucağımızda bugün bi ablamız doğum yaptı...akşam göecem bende

cnm benim sen inancını kaybetme olcak

İnşallah canım inşallahhhh
4 en geç 5 aya gelir bebiş :) K.v. 4 vakit dediyse 4 aydır o

Evet canım çok doğru söylüyorsun dün birazcık kuran okudum Rabbim kabul ederse tabi. Ama kendimi bırakmamam gerektiğini bi kere daha gözüme gözüme soktuğunuz için tşk ederim canlarım. Bundan sonra herşey çok daha güzel olacak hayırlısıyla ve sizin desteklerinizle tabi canlarımmm

Belki de biz sülümanı örnek alalım dimi tatlımmm
ya siz düşükten sonra hiç beklememiştiniz dimi canım ilk adeti görmüş müydün onu hatırlayamadım. Dün kociş iyileştiysen ne bekliyoruz dedi de

kıyamam canım benim az kalmış hayırlısıyla hepsi hallolur hiç merak etme

canım tam anlamadım ama 3 gün gecikme ile kan tahlili yaptıysan bence düşük değerde olsa çıkardı. Hapı bıraktıktan sonra adet olmadıysan bir doktora danışmak daha doğru olur. haptan hapa farklılık gösterebiliyor.

ee tabi. sülüman ı örnek alıyo izleyenlerde ondan:))))

ahh gülüm çok yoğun bir hafta geçiriyorum. vergi dönemi şu aralar çok yoğunum. sizleri özlüyorum bende arada gelip gidiyorum:))

Valla sizi bulamayınca boşluğa düşüyorum şekerimmm :)

canım, ne kadar doğru bilmem ama düşük , kürtaj hamilelik sonrasında hamile kalma şansı daha yüksek derler. Yani... bilmem anlatabildim mi...

Son düzenleme:
İnşallah hepsini istediğim gibi yapabilirim. Çok mu özeniyorum bilmiyorum ya

ilkler her zaman farklı olur canım benimmm bi de herşey artık o kadar güzel ki ben hamile değilken özeniyorum

bende öyle duydum canım o yüzden beklemesek mi diyorummm
halam düşüğün ayağa içerde kalır derler hemen gelecek dedi de bende heves ettim dün eşimle de konuştuk biraz o dio beklemeye ne gerek var sen iyi hissediyorsan olur

o zaman durmak yok :) ayyy saat 14 çeyrekte kontrolüm var bebişimi görecemmm. En son gördüğümde yuvarlak belirsiz bişeydi. Bakalım nasıl olmuş kuzucukk. doktor 2 hafta sonra gel demişti 3 hafta oldu gidemedim. çok meraktayım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…