- Konu Sahibi meleksimam
- #19.961
ben pek umutlu değilim gerçi ama inşallah dediğin gibi olur canım şimdi bi de bi dr. parça kalmasına bağlı enfeksiyon olabilir diye duydum. dr.umda çok cins çıktı çok sinirimiz bozdu bilmiyorum ne yapcam rahatsızım kocişim bana ilgisiz ondan da şikayetçiyim cumartesi bilgisayara harddisk aldı yok formattı yok yüklemelerdi eve geliyor yatana kadar hatta tek başıma yatıyorum
slm canım hiç sıkma canını herşey yoluna girer. arkadaşımda kürtaş yaptırmak zorunda kaldı 15 güne kalmadan tekrar hamile kaldı şimdi çok tatlı bi kızı var allah bağışlasın benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşın bebeğinin kalibi durdu düşük yaptı tamamen temizlenmiş düşükle ama doktor antibiyotik verdi yine de sen doktorunu bi değiştir öncelikle ne dediği belli değil baksana sonra hiç canını sıkma çünkü rabbim herşeye bbi zaman vermiş hayırlısını iste sadece ben ilaç kullanmadım hiç ama yine de 9 ay sonra oldu hayırlısı buymuş inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız kafayı takıncada olmuyo çok düşünmemeye çalış bebek için değil zevk için yap :)bak nasıl gelecek allahın izniyle :)
Doğru söylüyorsun canım inan şu anda tek derdim bekleme sürecinin uzaması 1yıl bekledik biz ama gelen mucizemizde düştü. Vardır bunda da bir hayır dedim şu sonraki enfeksiyondu vs.'di beni çok yordu doktorum doğru söylüyorsun canım bundan sonra kesinlikle gitmem ona zaten çok şükür halimize yine ilki geldi bundan sonra da gelecek hayırlısıyla![]()