- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Virgülden sonra küçük harfTürkçe dilimiz elbet eksiklerimizi tamamlamamız şart, Fakat benimki kıbrıs şivesi sizlere ders verebileceğimi hiç zannetmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Virgülden sonra küçük harfTürkçe dilimiz elbet eksiklerimizi tamamlamamız şart, Fakat benimki kıbrıs şivesi sizlere ders verebileceğimi hiç zannetmiyorum![]()
Şive teleffuzda olan bir şey değil mi? Şiveli mi yazıyorsunuz?Türkçe dilimiz elbet eksiklerimizi tamamlamamız şart, Fakat benimki kıbrıs şivesi sizlere ders verebileceğimi hiç zannetmiyorum![]()
Bunu mu yazmayı seçtiniz? Teşekkür etmen gerekiyorduBan sebepleri falan baya tecrubelisiniz bakiyorumda![]()
evet bazenŞive teleffuzda olan bir şey değil mi? Şiveli mi yazıyorsunuz?
Devami vardi acele etmeseydinizBunu mu yazmayı seçtiniz? Teşekkür etmen gerekiyordu![]()
Mervecik gendige gel lütfen bacııımŞive teleffuzda olan bir şey değil mi? Şiveli mi yazıyorsunuz?
Şiveli de düşünüyor olabilir misin? Yanıt hayırsa memleket değil gezenen farklılığı olduğunu düşünmeye başlayacağım.evet bazen![]()
Hatlar karışmış sen neden dahil oldun ki ragen? Sen dislike larını yapmayla meşgul değilmiydinDevami vardi acele etmeseydiniz![]()
Bu kadnlar kulubunde tesekkur edecegim en son insan bile olamazsiniz yorumlarinizi gorünce...Bunu mu yazmayı seçtiniz? Teşekkür etmen gerekiyordu![]()
Soruların bile komik kız seninŞiveli de düşünüyor olabilir misin? Yanıt hayırsa memleket değil gezenen farklılığı olduğunu düşünmeye başlayacağım.
Sorun değil. Sen anlamasan da ben önceki sayfalarda doğru bildiklerimi söyledim. Hakkında aynı şeyleri düşünmüyorum üzgünüm.Soruların bile komik kız seninçok ciddiyim iyiki kk dasın. Ama birazdan banlanacaz gibi hiasediyorum. O kimdi bilmiyorum ama şimdi sorabilir "nerden biliyorsun özel gücüm mü var"
![]()
Sen niye üstüne alınıyorsun ya, sen benim başkasına yazdığımı alıntılamışsın, seni yok sayıyorum zaten üstüne alma benden gelen hiç birşeyiBu kadnlar kulubunde tesekkur edecegim en son insan bile olamazsiniz yorumlarinizi gorünce...
Yoo konuya dahildim mantikli yorumumu da yaptım... dislike atacağım yorum yapmazsan sevinirim zira fazlaca yoruldumHatlar karışmış sen neden dahil oldun ki ragen? Sen dislike larını yapmayla meşgul değilmiydin![]()
ZATEN BAN YİYECEĞİMIZI ANLAYAMADIYSAN SIKINTI YOK.KESIN BÜYÜK HARFTEN BAN YERİM GÖRÜYOR MUSUN TÜHKız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyakbenim için bir çizgifilm fazla izle
![]()
Bunu bilmekle kalmıyorum buna eminimSorun değil. Sen anlamasan da ben önceki sayfalarda doğru bildiklerimi söyledim. Hakkında aynı şeyleri düşünmüyorum üzgünüm.![]()
OLSUN BE SWEET BU DA BÖYLE OLSUN.ZATEN BAN YİYECEĞİMIZI ANLAYAMADIYSAN SIKINTI YOK.KESIN BÜYÜK HARFTEN BAN YERİM GÖRÜYOR MUSUN TÜH![]()
Yaklaştırılmıyo özelden atar mısın?M MERVE merve bana gelen mesaja bak yemin ederim üyeyi tanımıyorum, ama insanlar neden seni sevmiyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2687511
Bende okuyamadimYaklaştırılmıyo özelden atar mısın?
Yazan kişi yukarda yazıyor zaten @birkadin0Yaklaştırılmıyo özelden atar mısın?