- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Elf gozlerin baska neler görüyorYazan kişi yukarda yazıyor zaten @birkadin0 Ay bu kadar da olmaz gece gece iyi güldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elf gozlerin baska neler görüyorYazan kişi yukarda yazıyor zaten @birkadin0 Ay bu kadar da olmaz gece gece iyi güldüm
Süper güçlerim var benimElf gozlerin baska neler görüyor
Öfffff ifsa gibi ifsaaa kiz gel burda dok kurtlarini@birkadin0 gel canım gel.
Izleme diyoruz sana şu çizgi filmleriSüper güçlerim var benim
Sana çok teşekkür ederim ayşe. En azından dürüstsün. Bu saçma üye de her kimse adı asla dikkatimi çekmedi. Küfretmemek için kendini zor tutuyomuş. Yuh artık. Gelsin etsin istiyosa. Umrumda mı? Değil.merve bana gelen mesaja bak yemin ederim üyeyi tanımıyorum, ama insanlar neden seni sevmiyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2687511
Okudunuz mu ekran görüntüsü mevcutBende okuyamadim
Ok sildim hemen sinir olma, sen takılma onlara bizi güldürmeye devam et.Yaklaştırılmıyo özelden atar mısın?
Açılmıyor bende yakınlastirincada karinca duasina dönüyorOkudunuz mu ekran görüntüsü mevcut
Ben okudum valla maşallah duymak istemezsin amaYaklaştırılmıyo özelden atar mısın?
Biz pro değiliz açamadık atar mısın?Okudunuz mu ekran görüntüsü mevcut
Şaşırdım valla he. Böyle bir şeye. Hadi senle anlaşamıyorum tartışıyorum banlanıcam hatta ama bu çok ilginç geldi.Ok sildim hemen sinir olma, sen takılma onlara bizi güldürmeye devam et.
Yav ne goz varmis anam sizde şahinmisin mübarekBen okudum valla maşallah duymak istemezsin ama
Dur chrome dan giriyimBiz pro değiliz açamadık atar mısın?
Maşallah bana küçükken kendimi gecede net görmek için yetiştiriyordum çok havuç yedim çok maydanoz yedimYav ne goz varmis anam sizde şahinmisin mübarek
İsterse Mune hanım banlayabilir hiç problem yok. Evet dediklerimin arkasındayım çok çok fazla konuda gördüm kırıcı yorumlarını sen bunca insan içinde alalen ayşe hanımda aşağılayan yorumlar yapıyorsun akıcı şekilde saçmalama videosunda ki gibi... Bir çok yerde yaptığının yanlış olduğunu yazacak olup vazgeçtim muhatap olmak istemedim. Tavra bak gel canım gel.. Ne yazık ya sanki sokak dövüşüne çağırıyor. Bir keresinde de sen yazmıştın doğruları söylediğim için buranın kötüsü benim diye. Sen de bizler gibi bebek bekleyen hanımlardansın karşındakilere acımasız yorumlar yapıyorsun zaten herkes medet umarak yazıyor marifet doğruyu acıtmadan söylemekte. Eminim yazım yanlışlarım vardır siz düzeltin artık@birkadin0 gel canım gel.
İlginç gelen ne?Şaşırdım valla he. Böyle bir şeye. Hadi senle anlaşamıyorum tartışıyorum banlanıcam hatta ama bu çok ilginç geldi.
Mervee seni sevmeyen ölsünBiz pro değiliz açamadık atar mısın?
Ayşe sen pro üyesin şu a... kızı banlatamaz mısın diye başlamış cümlesine yazar kişiBiz pro değiliz açamadık atar mısın?
Madem rahatsiz olduğunuz seyler var neden açıkça konusmadan baskasi üzerinden tatmin ediyorsunuz Kendinizi anlamadımİsterse Mune hanım banlayabilir hiç problem yok. Evet dediklerimin arkasındayım çok çok fazla konuda gördüm kırıcı yorumlarını sen bunca insan içinde alalen ayşe hanımda aşağılayan yorumlar yapıyorsun akıcı şekilde saçmalama videosunda ki gibi... Bir çok yerde yaptığının yanlış olduğunu yazacak olup vazgeçtim muhatap olmak istemedim. Tavra bak gel canım gel.. Ne yazık ya sanki sokak dövüşüne çağırıyor. Bir keresinde de sen yazmıştın doğruları söylediğim için buranın kötüsü benim diye. Sen de bizler gibi bebek bekleyen hanımlardansın karşındakilere acımasız yorumlar yapıyorsun zaten herkes medet umarak yazıyor marifet doğruyu acıtmadan söylemekte. Eminim yazım yanlışlarım vardır siz düzeltin artık