- 8 Eylül 2020
- 23
- 52
- 27
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
22 yaşindayim erkek arkadaşım da benden 3 yaş büyük ama ikimizin de ilk deneyimi o yüzden bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz sanırım bı de üstte ben olacak şekilde denemeyi düşünüyoruz. Kondomsuz da kesinlikle yapmaya karşıyız ikimiz de gebelik riski alabilecek konumda değilizKonu sahibi yaşınız kücük ve sevgili oldugunuz icin bazı yorumları sakın dikkate almayın tabiki KONDOM ile korunun ilk deneyimden dolayı yaşadığınız tecrubeszliktir diye dusunuyorum
Efendim?Ya bisey mrk ettim konu sahibini goren var mi acaba
Sertlesmisti kondom takmadan önce ama taktiktan sonra azalma olabilir mi sertlesmedeKısa olamaz ama tam sertleşmemiş olabilir mi?
Iste konu sahibi bekledigim cevabi attın konun bir kisi yuzunden fazlasyla uzadı ama sen mantikli cevaplari secebilecek olgunluktaymssin kutluyorum22 yaşindayim erkek arkadaşım da benden 3 yaş büyük ama ikimizin de ilk deneyimi o yüzden bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz sanırım bı de üstte ben olacak şekilde denemeyi düşünüyoruz. Kondomsuz da kesinlikle yapmaya karşıyız ikimiz de gebelik riski alabilecek konumda değiliz
Evet öyle zaten acele etme gibi sorunumuz yok sadede bende mi bı problem var diye endise ettimBacım ben evliyim 2 ay sonra ancak olabildi. Gerçi benimki fizyolojik bir sıkıntıydı. Ama orası zamanla açılıyor o kadar söyleyeyim. Bizim insanımız açık saçık filmlerden hemen ilk ilişkide "sabahlar olmasın" şeklinde düşünüyor. Ama zaman tanı kendine. Yavaş yavaş düzenli cinsellikle oluyor
Yok merak etme. Sadece sende olan bir durum değilEvet öyle zaten acele etme gibi sorunumuz yok sadede bende mi bı problem var diye endise ettim
Tek birşey soracağım.. Samimi cevap vereceğinizi düşünüyorum.. Eğer birgün ayrılırsanız (Allah korusun) cinsellik yaşadığın için pişman olur musun ?Evet öyle zaten acele etme gibi sorunumuz yok sadede bende mi bı problem var diye endise ettim
Teşekkür ederim. Bı öneriniz var mı peki bu konu hakkında nasıl devam etmeliyim acabamerve bu oyuna gelme
Iste konu sahibi bekledigim cevabi attın konun bir kisi yuzunden fazlasyla uzadı ama sen mantikli cevaplari secebilecek olgunluktaymssin kutluyorum
Hayır. Yani daha önceki ilişkilerimde cinsellik yaşamadım açıkçası. Bu konuyu da kendi icimde çok düşündüm ama pişman olacağımi dusunmuyorum.Tek birşey soracağım.. Samimi cevap vereceğinizi düşünüyorum.. Eğer birgün ayrılırsanız (Allah korusun) cinsellik yaşadığın için pişman olur musun ?
Daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız. Zamanla her şey oturacaktır. Kendimi kasmıyorum desen de farkında olmadan kasıyor olabilirsin.22 yaşindayim erkek arkadaşım da benden 3 yaş büyük ama ikimizin de ilk deneyimi o yüzden bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz sanırım bı de üstte ben olacak şekilde denemeyi düşünüyoruz. Kondomsuz da kesinlikle yapmaya karşıyız ikimiz de gebelik riski alabilecek konumda değiliz
Tamamdr..Hayır. Yani daha önceki ilişkilerimde cinsellik yaşamadım açıkçası. Bu konuyu da kendi icimde çok düşündüm ama pişman olacağımi dusunmuyorum.
Belki de haklısınız. Kesinlikle zamanla düzeleceğini düşünüyorum ben deDaha birbirinizi tanıma aşamasındasınız. Zamanla her şey oturacaktır. Kendimi kasmıyorum desen de farkında olmadan kasıyor olabilirsin.
olabilir ama sizde öyle mi oldu bilmiyorum tabi.Sertlesmisti kondom takmadan önce ama taktiktan sonra azalma olabilir mi sertlesmede
Hahahahaha yaşamaya çalışıyorumTamamdr..o zaman yaşa bu hayatı beaa
Kondoma alışması zaman alacak gibi daha önce böyle bi şey olmadığı için umarım yoluna girer :)olabilir ama sizde öyle mi oldu bilmiyorum tabi.
Onunda ilk deneyimi olduğu için bu tür sıkıntılar yaşaması normal. Kondom ile başlaması iyi olmuşKondoma alışması zaman alacak gibi daha önce böyle bi şey olmadığı için umarım yoluna girer :)
Başka seçeneğimiz yok en güvenilir ve sağlıklı olan bu görünüyor. Çok genciz gebelik gibi bı durumu kaldıramayiz ikimiz deOnunda ilk deneyimi olduğu için bu tür sıkıntılar yaşaması normal. Kondom ile başlaması iyi olmuş
Bir sonraknde on sevmeyi uzun tutun islaklik olsun ki kondomla rahat edebilin... eger hala sorun yasarsanz jel kullanabilirsnzTeşekkür ederim. Bı öneriniz var mı peki bu konu hakkında nasıl devam etmeliyim acaba
İslaklik konusunda problemimiz yoktu aslında ama teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBir sonraknde on sevmeyi uzun tutun islaklik olsun ki kondomla rahat edebilin... eger hala sorun yasarsanz jel kullanabilirsnz