İlk cinsel ilişki

Konu sahibi yaşınız kücük ve sevgili oldugunuz icin bazı yorumları sakın dikkate almayın tabiki KONDOM ile korunun ilk deneyimden dolayı yaşadığınız tecrubeszliktir diye dusunuyorum
22 yaşindayim erkek arkadaşım da benden 3 yaş büyük ama ikimizin de ilk deneyimi o yüzden bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz sanırım bı de üstte ben olacak şekilde denemeyi düşünüyoruz. Kondomsuz da kesinlikle yapmaya karşıyız ikimiz de gebelik riski alabilecek konumda değiliz

Iste konu sahibi bekledigim cevabi attın konun bir kisi yuzunden fazlasyla uzadı ama sen mantikli cevaplari secebilecek olgunluktaymssin kutluyorum

Son düzenleme:
Evet öyle zaten acele etme gibi sorunumuz yok sadede bende mi bı problem var diye endise ettim

Evet öyle zaten acele etme gibi sorunumuz yok sadede bende mi bı problem var diye endise ettim
Tek birşey soracağım.. Samimi cevap vereceğinizi düşünüyorum.. Eğer birgün ayrılırsanız (Allah korusun) cinsellik yaşadığın için pişman olur musun ?

Tek birşey soracağım.. Samimi cevap vereceğinizi düşünüyorum.. Eğer birgün ayrılırsanız (Allah korusun) cinsellik yaşadığın için pişman olur musun ?
Hayır. Yani daha önceki ilişkilerimde cinsellik yaşamadım açıkçası. Bu konuyu da kendi icimde çok düşündüm ama pişman olacağımi dusunmuyorum.

Daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız. Zamanla her şey oturacaktır. Kendimi kasmıyorum desen de farkında olmadan kasıyor olabilirsin.

Sevgili Mune Ayseee1987 isimli kisinin yaptigi ifsa sonucu ben de dahil olmak uzere diger arkadslarinda banlatılmasi uzerine bir görev ustlendigini hatta bir tanesini dun gece burada paylastigini gördük... pro uyesin sen ayse sunlari banlat ayse diye gayet sefil korkak bir grubun gazina gelen bu kisiyi sikayet ediyorum her yorumda bizleri takip ettigini ve ugrastgini gormuyor musunuz.. bu kisinin mesaj kutusu bizi cete ilan edenlerin aslansin yaparsin demesiyle dolu... size sorum bu mudur pro uyelik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…