İlk cinsel ilişki

Benim zarım esnek olmasına rağmen ilkinde olmadı. 4.ilişkimde oldu. Kondomu çıkarttık oldu. Kondomla çok zor. Burda abartanlar merak ediyorum herkes doktor kesilmiş.. ben her ilişkimde geri çekilme uyguluyorum hiç bir şey olmadı olmayacağındanda eminim. Bir konudada kavga çıkarmayın

Kondomsuz güvenemiyorum açıkçası o riski alamam zaten şu an hala korkuyorum regl olmadığım için

Kondomsuz güvenemiyorum açıkçası o riski alamam zaten şu an hala korkuyorum regl olmadığım için
Korkuyorsanız yapmayın? Yani ölmüyorsunuz yapmayınca. Ben deli oluyorum bazen yapıyorsunuz sonra adet olmadım falan. Arkasında olmuyorsunuz yapmayın ben mesela hiç korkmuyorum gayet bilgiliyim. Sizde araştırın burda ki yorumlara aldanmayın.

Bilgili olmak sperme engel oluyosa ne güzel böyle devam edin. Ama bilgi dışında haddinizi de bilmenizi tavsiye ederim kimseye bu şekilde kimseye emir veremezsiniz.

Bu kondomun yanlış kullanımına örnektir. Hem hastalık varsa bulaşır hem de deneyimsizliği olan çiftin gebelikle uğraşmasına sebep olabilir ayrıca zevk suyu denilen boşalma öncesi gelen sıvı kısmen sperm içerebilir. Hep kondom hep güven hep istikrar

Ya bi de eğer yeterince sertleşmediyse 7 kişi birleşip el verse olmaz

Bir şey sorabilir miyim, bunu size bir doktor olarak soruyorum, mesela konu sahibi veya partneri HIV taşıyıcısı olsa... ki HIV çok uzun yıllar hiç semptom vermeden enfekte ettiği bireyde latent (sessiz) olarak kalabilir. Ve bu 2 insan korunmadan ilişkiye girse, ne olacak sonra?
yani ikiniz de sağlığınızdan eminseniz diye bir durum yok,rica ediyorum toplum sağlığına bu şekilde zarar verebilecek önerilerde bulunmayın. Aralarında AIDS'in de bulunduğu bazı hastalıklar hiçbir belirti vermeden konağı enfekte edip orada uzun yıllar kalabilir. Kişi kendini sağlıklı zanneder ama aslında taşıyıcı olduğunu bilmez. Şahsen ben bir HIV taşıyıcısını vücuduna bakarak tanıyamam. Siz tanıyabilir misiniz?
Demem o ki partnerinin cinsellik geçmişini tam olarak bilmeyen herkes kondom kullanmalı!
Konudan bağımsız olarak bir kamu spotunda bulunmak istedim. İyi forumlar

Doktor hanım gerçekten hiç abartmamışsınız... (mesleğinizde öğrenci yazıyor ama olsun )
Evlenirken yada cinsel ilişkide bulunacak kaç kişi bu testi yaptırıyor??? Çok merak ettim doğrusu?

Bu yazdığınıza göre hiç kimse hıv testi yaptırmadan evlenmemeli
Kızlar doktor hanımı dinleyin sevgiliniz olur cinsel ilişkiye girmek isterseniz,yada gerdek gecemizde önce şartım var diyeceksiniz ne diye sorarsa "hiv testi-aids testi istiyorum" diyeceksiniz. Temizim dersede inanmayın, yalan söylüyor olabilir. Sonuçları görüp sonra evlenin. Yada sonuçları görüp sonra partnerinizle ilişkiye girin. Bunu dikkate alınız İyi formlar diliyorum

Son düzenleme:
Bu arada mesleğiniz de öğrenci yazıyor, Doktor hanım

Nikah öncesi yapılan testler enter/ evlilik öncesi istenen tahliller enter

bence siz tüm konu boyunca cevapları çarpıttığınız gibi şu an benim yorumumu da çarpıtıyorsunuz...
evlenmeden önce hastaneye gidip sağlık raporu almanız gerekiyor, sifiliz ve tüberküloz açısından temiz olduğunuza dair rapor almak ''yasal bir zorunluluk'' kapsamına giriyor. ayrıca doktor gerekli gördüğü durumlarda HIV,Hepatit B-C testleri de isteyebiliyor ya da sağlık kuruluşuna başvuran kişi böyle bir talepte bulunabiliyor.
Yani benim yaptığım yorumla sizinki arasında bir bağlantı bulamadım...
ve bence evet, evleneceği kişinin ilk cinsel partneri olmayacak olan herkes HIV testi yaptırıp evlenmeli,ben bunda bir zarar veya sakınca görmüyorum? Çünkü küçümsenecek ,azımsanacak bir hastalık değil AIDS.
Ayrıca ben test istemeden ilişkiye girilmesin tarzı bir şey mi demişim yorumuma bakar mısınız? Bazı hastalıklar kendini belli etmez,birbirinizin ilk cinsel partneri olmayacağınız durumlarda kondomla korunun, bu sayede cinsel yolla bulaşan hastalıklardan da korunmuş olursunuz diyorum...
neyse ben sizin yeterince yorumunuzu okudum,anlaşabileceğimizi düşünmüyorum. polemiğe girip banlanmak da istemiyorum.
size iyi forumlar diliyorum

Nikah öncesi yapılan testler enter/ evlilik öncesi istenen tahliller enter
Özel olarak istenirse bakılıyor o testlere,
Evlilik öncesi kan tahlili yaptırmak, çiftlerin kan uyuşmazlığına sahip olması halinde çocuk yapmadan önce önlemlerini de almaları açısından önem taşıyor enter.

Tamam itiraz etmedim zaten sevgililer bunu dikkate alın, önce sevgilinizden hiv aids hepatit gibi testler yaptırın, hatta bu testleri yapmadan öpüşmemenizde lazım biliyorsunuz bazı hastalıklar tükürük yoluyla bulaşıyor. ve bu önemli nikahtan önce bu testleri yapmadan, zaten evlenecez diye düşünüp asla birlikte olmayın . Önce Test

arkadaşlar ben hanımefendiyi görmezden geldim, muhtemelen zamanında size yaptığı gibi şimdi de bana takacak...
benim verdiğim tavsiye toplum sağlığını korumaya yönelik ,basit ve etkili bir yöntemdir. zaten sağduyulu,mantıklı ve aklı başında üyelerimiz beni anladı bunun farkındayım.
o yüzden bahsi geçen hanımefendiye daha fazla laf anlatmaya çalışıp da ne sizin ne de kendi zamanımı boşuna harcayacağım.
iyi akşamlar diliyorum

İnanır mısınız, tıp çok ilerledi, Kan tahlilinden sadece kan grubunu öğrenmiyorlar. Tabi siz doktordan daha iyi tıp biliyorsunuz bunu yazışmalarda görebiliyorum sizinle tartışmamın manasızlığının farkındayım ama cevap vermek istedim.
Zaten mevzunun çıkış noktası bu değildi, condomun hastalıkları engellemesiydi, emniyet kemeri takmak gibi önlem olarak yani.
Kim nasıl isterse sevişsin neticede hastalık bulaşacak kişi ben değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…