İlk cinsel ilişki

Ahretlik söylermisin bu zamana kadar ben pro'yum şunu banla dedim mi sana,varmı benim böyle bir hakkım yok tabiki.
Bunca yıldır çatır çatır cezalarımı verdin tıktın mapısa ağzımı açıpta bişey dedim mi hiç,
İlk 10'da ben varım zaten,ceza anlamında.
Ay abla çok tatlısın 💗

Ben hak ettim bekliyorum. 🤗 Uslu durmadım sizi dinlemedim. Şahsınızdan özür dilerim. 🌸
Ben sizler gibi üyeyim Merve, ne üstünüm ne de direkt bana yapılan bir şey olmadıkça özür dilenmesi gereken biriyim, tek farkım yazılmış kuralları uygulamak.
Sizleri ikaz ederken büyüklenmek için değil, banlanmanızı istemediğimden uyarıyorum, bu kadın gelip dan dan yazıyor amma da artist diye düşüneniniz varsa, kendimi asla sizden farklı gördüğümü düşünmesin, moderatörlük bir yetki, bugün verilir yarın alınır ama kurallara uyulduğu müddetçe üyelik her daim var olan bir şeyHoppa

Neyse yapacak bir şey yok, ne dedik kurallar, ben raporlara bakayım.

Ben sizler gibi üyeyim Merve, ne üstünüm ne de direkt bana yapılan bir şey olmadıkça özür dilenmesi gereken biriyim, tek farkım yazılmış kuralları uygulamak.
Sizleri ikaz ederken büyüklenmek için değil, banlanmanızı istemediğimden uyarıyorum, bu kadın gelip dan dan yazıyor amma da artist diye düşüneniniz varsa, kendimi asla sizden farklı gördüğümü düşünmesin, moderatörlük bir yetki, bugün verilir yarın alınır ama kurallara uyulduğu müddetçe üyelik her daim var olan bir şeyHoppa

Neyse yapacak bir şey yok, ne dedik kurallar, ben raporlara bakayım.
Biliyorum tabi ki. Ama neticede büyüğümsünüz dinlesem iyiydi şık olmadı bunlar. Cezalarıma aa neden demem bilerek oluyo biraz bu kontrol kaybım. Teşekkürler. Görüşmek üzere. 🤗

Ahretlik söylermisin bu zamana kadar ben pro'yum şunu banla dedim mi sana,varmı benim böyle bir hakkım yok tabiki.
Bunca yıldır çatır çatır cezalarımı verdin tıktın mapısa ağzımı açıpta bişey dedim mi hiç,
İlk 10'da ben varım zaten,ceza anlamında.
Ahretlik buradakilerin çoğu bilmez, biz seninle geyik yapıp gülüşürken bile banlanmışlığın var:))) Allah için ne arkadaşlığımız adına bir şey dedin ne neden banladın ahretlik dedin.
Gülüşürken ahretliğini banlayan biri olarak bazen kendimi karadul gibi görmüşlüğüm bile var:KK70:

Ahretlik buradakilerin çoğu bilmez, biz seninle geyik yapıp gülüşürken bile banlanmışlığın var:))) Allah için ne arkadaşlığımız adına bir şey dedin ne neden banladın ahretlik dedin.
Gülüşürken ahretliğini banlayan biri olarak bazen kendimi karadul gibi görmüşlüğüm bile var:KK70:

Bir anda çat diye gititğimi biliyorum ahretlik, :olamaz: hiç bir zaman sorgulamadım zaten neden diye.
Mutlaka hak ettiğim için ceza almışımdır.
Biliyorum seni çok üzüldüğün zamanlarda oldu neneyi mapısa tıkıyorum diye.:KK200:

Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye :KK43:
kızlar reglim normalde bugün yarın olacaktı benim bir iki gün onceden ağrım baslar dün hafif sizilarim vardı ama bu yasanandan sonra ağrım olmadı korkuyorum hamilelik gibi bı bı ihtimal olabilir mi aslında mantıken olmaması gerekiyor ama çok korkuyorum :KK43:

kızlar reglim normalde bugün yarın olacaktı benim bir iki gün onceden ağrım baslar dün hafif sizilarim vardı ama bu yasanandan sonra ağrım olmadı korkuyorum hamilelik gibi bı bı ihtimal olabilir mi aslında mantıken olmaması gerekiyor ama çok korkuyorum :KK43:
Strestendir. Stres direkt etkiliyor regli.

Çok teşekkür ederim bı regl olsam rahatlayacagim
Sizden çok özür dilerim, hem konunuz çok dağıldığı hem de olmadık tatsızlıklar yaşandığı için.

Hanımlar ben yazınca mune kötü konuştu, biz çocuk muyuz deniyor ama rica ediyorum şu topikte yazılanları bir okuyun, Kadınlar değil de çocuklar kavga ediyor gibi, yazım hatalarından algılamaya kadar her şey ortaya dökülmüş.
Biz eğitimci siz de çocuk değilsiniz rica ediyorum tartışmalarınızın da bir adabı olsun.

Sizden çok özür dilerim, hem konunuz çok dağıldığı hem de olmadık tatsızlıklar yaşandığı için.

Hanımlar ben yazınca mune kötü konuştu, biz çocuk muyuz deniyor ama rica ediyorum şu topikte yazılanları bir okuyun, Kadınlar değil de çocuklar kavga ediyor gibi, yazım hatalarından algılamaya kadar her şey ortaya dökülmüş.
Biz eğitimci siz de çocuk değilsiniz rica ediyorum tartışmalarınızın da bir adabı olsun.
Gencecik insanlara yanlış yönlendirme yapılmasını kabul edemiyorum. Bir yanlış vardı ortada ve söyledim bu kadar.
Ve evet haklısınız konular dağılıyor. Bunu ben de yaptım daha önce cezamı da yedim.

kafan mı güzel senin istediğim konuya yorum yaparım ok cokta kendinizi bişey sanmayın burda herkese saldırıp sahte gülücük saçarak kendinizi cok mı komik sanıyorsunuz
+ ben konu sahibine yorum yaptım siz neden atlıyorsunuz ?
+evet 1 kerede olmuş e hayat bu hepimize adil olmuyor maalesef .. cok sevdiğim kaynanamın bir lafını söylemek istiyorum ‘ tarla bereketli tohum bereketli ‘ :KK6:

demek ki sizde ikisinde birinde bereket az:KK70::KK70: hem buna inanmıyorsanız girip nette araştırın tek ilişkiyle o kadar gebelik var ki 🤪
Kayınvaldenız ne kadar kötü kalpli bir kadınmıs ve maalesef bu kötülük size de sirayet etmiş olmalı ki bunu bebegi olsun diye ugrasıp didinen dua eden bir hemcinsinize kahkahalar atarak söyleme izansızlıgında bulunabiliyorsunuz cidden akıl alır gibi degil.Hic bir kadın ya da erkek daha kolay cocuk sahibi olabiliyor diye verimli veya verimsiz degildir ayrıca anne baba olmak da üstün bir vasıf degıldır, marifet o vicdana ve sevgiye sahip olmaktır.Resmen cahiliye devrine ait bir düşünce tarzı ve buna burda bırcok bebegı olsun dıye ugrasan hemcınslerımız alkış tutmuş cok utanc verici.Ne sizi ne bu cahilce söyledıgnız üyeyi tanıyorum kesınlıkle kişisel algılamayın ama olmaz Gizem hanım olmaz,haddimizi bilicez illa birilerinin bildirmesi gerekmez.

Kayınvaldenız ne kadar kötü kalpli bir kadınmıs ve maalesef bu kötülük size de sirayet etmiş olmalı ki bunu bebegi olsun diye ugrasıp didinen dua eden bir hemcinsinize kahkahalar atarak söyleme izansızlıgında bulunabiliyorsunuz cidden akıl alır gibi degil.Hic bir kadın ya da erkek daha kolay cocuk sahibi olabiliyor diye verimli veya verimsiz degildir ayrıca anne baba olmak da üstün bir vasıf degıldır, marifet o vicdana ve sevgiye sahip olmaktır.Resmen cahiliye devrine ait bir düşünce tarzı ve buna burda bırcok bebegı olsun dıye ugrasan hemcınslerımız alkış tutmuş cok utanc verici.Ne sizi ne bu cahilce söyledıgnız üyeyi tanıyorum kesınlıkle kişisel algılamayın ama olmaz Gizem hanım olmaz,haddimizi bilicez illa birilerinin bildirmesi gerekmez.
Çok güzel yazmışsınız ❤
Gizemin o yazıyı yazdığına çok şaşırdım .
Kendiside uzun zamandır istiyor aslında :KK43:
Neden böyle bir yorum yaptı gerçekten bilemiyorum
Bebek olmuyorsa demek ki İkinizden biri Verimsiz bereketi az gibi bi tabir hakikaten hiç hoş değil .
Çok kırıcı :KK43:
Emin’im alay etmek için yazmadı ama ağır olmuş fazlaca .

Çok güzel yazmışsınız ❤
Gizemin o yazıyı yazdığına çok şaşırdım .
Kendiside uzun zamandır istiyor aslında :KK43:
Neden böyle bir yorum yaptı gerçekten bilemiyorum Ama şuna Emin’im ki çocuğu olmuyor diye alay etmek için yazmadı .
Bebek olmuyorsa İkinizden biri Verimsiz gibi bi tabir hakikaten hiç hoş değil .
Çok kırıcı :KK43:
Cünkü bazen sırf laf sokayım ve onun canını yakayım, herkes beni alkışlasın hırsı tüm insani degerlerin önüne gecebılıyor ama bu cok ilkel bir davranış türüdür. Laf sokmak cok cocukca olsa da ok nispeten tolere edılebılır bır durum ama bıraz dilimizin kemiği olmalı had hudut bilmeliyiz degil mi?

X