İlk cinsel ilişki

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Evlilik için zaten nikah öncesi tahlillerde bulaşıcı hastalık taşınıp taşınmadığına bakılıyor canım

Processes bak güzelim sen bu mesajdan yarım saat sonra bu grubun sayfasına gidip şunu yazdın
"Ganka olalım mı? (Gaffur böyle mi diyordu Avrupa yakasında?)
Aynen bunu yazdın, ne demek istediğimi anladınız

Bu arada mevzunun çıkış noktasını yanlış biliyorsunuz; ilk cinsel ilişkiye girecek birinin kondomla denediği için cinsel ilişkiye girememesiydi. sonra konu kondomun önlemlerine gelmişti.
Başka cevap yazmıyorum. İyi geceler.

Tamam evlenirken bazı testler zorunlu bazı testlerde doktor gerek duyarsa yapılıyor. E doktor gerek duymazsada hastalık varsa.

Benm size asıl sorum şuydu ama cevaplamadınız.
Şu günümüzde sizce, cinsel ilişki yaşamak için kaç kişi nikahı bekliyor ?
Yada şöyle sorayım,sizce 100 sevgiliden kaçı öpüşmeden önce yada cinsellikten önce test yaptırıyor (bu konudaki kişide sevgilisiyle ilişkiye girecekti ama girememişti)

Not: Keşke 18 yaşına geldiğimizde 6 ayda bir bu testler zorunlu olsa yapmayanlara ceza yaptırımı uygulansa inan bunu çok isterdim. Ama öyle değil ve kimse sırf cinsel ilişkiye gireceği için test yapmıyor

Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Eşim önce oral yapmıştı,sonra parmaklarını kullanmıştı.Ondan sonrası çok kolay oldu.Öyle deneyebilirsiniz.Ve psikolojik olarak da hazır olduğundan emin olmalısın.

Bence sevgili oldukları için o riske girmesinler.Gerçi öyle uzun yıllar korunanlar varmış ama ben yine de doğru bulmuyorum.Biliyorsunuz çok nadir de olsa hamile kalan insanlar oluyor o şekilde.

Bence siz sevismekten vazgecin. Farkli bir problem olsa cok korkacaksiniz.

normal psikoloji de buraya sormak yerine bir kadin dogum uzmanina danismaniz gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…