- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerarkadaşlar ben hanımefendiyi görmezden geldim, muhtemelen zamanında size yaptığı gibi şimdi de bana takacak...
benim verdiğim tavsiye toplum sağlığını korumaya yönelik ,basit ve etkili bir yöntemdir. zaten sağduyulu,mantıklı ve aklı başında üyelerimiz beni anladı bunun farkındayım.
o yüzden bahsi geçen hanımefendiye daha fazla laf anlatmaya çalışıp da ne sizin ne de kendi zamanımı boşuna harcayacağım.
iyi akşamlar diliyorum
Evlilik için zaten nikah öncesi tahlillerde bulaşıcı hastalık taşınıp taşınmadığına bakılıyor canımDoktor hanım gerçekten hiç abartmamışsınız... (mesleğinizde öğrenci yazıyor ama olsun)
Evlenirken yada cinsel ilişkide bulunacak kaç kişi bu testi yaptırıyor??? Çok merak ettim doğrusu?
Bu yazdığınıza göre hiç kimse hıv testi yaptırmadan evlenmemeli
Kızlar doktor hanımı dinleyin sevgiliniz olur cinsel ilişkiye girmek isterseniz,yada gerdek gecemizde önce şartım var diyeceksiniz ne diye sorarsa "hiv testi-aids testi istiyorum" diyeceksiniz. Temizim dersede inanmayın, yalan söylüyor olabilir. Sonuçları görüp sonra evlenin. Yada sonuçları görüp sonra partnerinizle ilişkiye girin. Bunu dikkate alınızİyi formlar diliyorum
Bu kondomun yanlış kullanımına örnektir. Hem hastalık varsa bulaşır hem de deneyimsizliği olan çiftin gebelikle uğraşmasına sebep olabilir ayrıca zevk suyu denilen boşalma öncesi gelen sıvı kısmen sperm içerebilir. Hep kondom hep güven hep istikrar
Tamam evlenirken bazı testler zorunlu bazı testlerde doktor gerek duyarsa yapılıyor. E doktor gerek duymazsada hastalık varsa.sifiliz ve tüberküloz açısından temiz olduğunuza dair rapor almak ''yasal bir zorunluluk'' kapsamına giriyor. ayrıca doktor gerekli gördüğü durumlarda HIV,Hepatit B-C testleri de isteyebiliyor ya da sağlık kuruluşuna başvuran kişi böyle bir talepte bulunabiliyor.
Eşim önce oral yapmıştı,sonra parmaklarını kullanmıştı.Ondan sonrası çok kolay oldu.Öyle deneyebilirsiniz.Ve psikolojik olarak da hazır olduğundan emin olmalısın.Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Bence sevgili oldukları için o riske girmesinler.Gerçi öyle uzun yıllar korunanlar varmış ama ben yine de doğru bulmuyorum.Biliyorsunuz çok nadir de olsa hamile kalan insanlar oluyor o şekilde.Anladım fakat ilk girme kondomsuz,
Boşalmaya yakın kondomu kullanabilirsiniz, yada dışarıya boşalma olabilir, anlatmak istediğim ilk girme durumunda kondom kullanmamanız. Yani böyle de korunmuş olacaksınız. R Rrrrrrrainbow
Şuan yorumlarda nutkum tutulduHortlayan konuya baaak
Penisin kısa olduğunu düşünmüşsün ya iş orda bitmiş yorumuna ne güldüm yaHortlayan konuya baaak
Oyşşş katip yarısının profiline geceleri bakmamak gerekiyormuş yapma anam yapmaaaaKatibin Ruhu allah canını almasın bana gülücük atacağına şu profilini değiş elim ayağım titredi
Sen ne gördün itiraf etOyşşş katip yarısının profiline geceleri bakmamak gerekiyormuş yapma anam yapmaaaa
Nerde düşünmüşüm?Penisin kısa olduğunu düşünmüşsün ya iş orda bitmiş yorumuna ne güldüm yaİlk defa hortlayan bişi işime yaradı
Bende onu soracaktım hiç denk gelmedi öyle bir yorumNerde düşünmüşüm?
Ahhaahah düşünmüşsün yazmışsın dicektm.. konu sahibi öyle düşünmüş anlamında demişsiiiinNerde düşünmüşüm?
Halka dadlusu değil mi o?Sen ne gördün itiraf etgece dediğine göre benden farklı
Çok başka yerdeyiz şuan Bihter konuyu kapatalım yüreğim kaldırmıyor..Halka dadlusu değil mi o?geceleri bana tatlı krizi gelir kilo alıom sonra sen ne anladın libidomun tavan yaptığını mı