- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
O zaman acele ediyor partneriniz kendsni hazr hissetmeliİslaklik konusunda problemimiz yoktu aslında ama teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman acele ediyor partneriniz kendsni hazr hissetmeliİslaklik konusunda problemimiz yoktu aslında ama teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Ayşeyi bilemem ama gördüğüm burada ayşede herkes gibi yorumunu yapmıştı merveye itafen bir şey dememişti ona saydırılana kadar. Yandaş üye toplamaya niye çalışayım öyle yapsam aynı sizin gibi buraya yazardım. Sizde şuan merveyi yakın görüp bize fırça kaymaya çalışıyorsunuz. Aynı şeyi ayşe yapsa ayşe de babamın oğlu değil bikaç kez gebelik topiğinde gördüğüm biri aynı duruma onunla gelirdik. Demek siz merve ve ayşeyi çok sıkı takip ediyorsunuz her konuda atışmalarını izleyip gündüz olunca da avukatlık yapıyorsunuz.Ayseee1987 Yaptığın gerçekten doğru değil. Her konuda nasıl da merve yi bulup polemiğe girip banlatmaya çalıştığını görebiliyorum. Bu sadece Merve için değil. Kime gıcık olduysan anlamsız bir polemiğe giriyorsun. Ha seninle polemiğe girmem ama yaptığın doğru gelmiyor.
@birkadin0 sizin yaptığınıza ne demeli. Sırf Ayşe ile atışıyor diye kendinize yakın görüp Merve hakkında özelden saydırıyorsunuz. Kırıcı yorumları var diyorsunuz ama siz en kötüsünü yapıp Yandaş üye toplamaya çalışıyorsunuz.
Burası ne yeri ne konusu farkındayım ama Yaptığınız sonuna kadar yanlış.
Ayni durumu aysenin yapmadgini mi dusunuyorsunuz ama yapıyor sanrim bende sizi hatrladim gebelil forumundan... girdigim her topikte bu tarz yorumlari oluyor ve siz ona guvenip konusmussunuz o sizi burada ifsa etti nedeni merveyi etkilemekti aslnda okursaniz ayse bayiliyorum senin yorumalrina diye kac kere yazdi merveye... yanlış kisiye guvenip konusmussunuz demek icin yazdim iyi gunler dilerimAyşeyi bilemem ama gördüğüm burada ayşede herkes gibi yorumunu yapmıştı merveye itafen bir şey dememişti ona saydırılana kadar. Yandaş üye toplamaya niye çalışayım öyle yapsam aynı sizin gibi buraya yazardım. Sizde şuan merveyi yakın görüp bize fırça kaymaya çalışıyorsunuz. Aynı şeyi ayşe yapsa ayşe de babamın oğlu değil bikaç kez gebelik topiğinde gördüğüm biri aynı duruma onunla gelirdik. Demek siz merve ve ayşeyi çok sıkı takip ediyorsunuz her konuda atışmalarını izleyip gündüz olunca da avukatlık yapıyorsunuz.
Duygularıma yine tercüman olmuşsunAyşeyi bilemem ama gördüğüm burada ayşede herkes gibi yorumunu yapmıştı merveye itafen bir şey dememişti ona saydırılana kadar. Yandaş üye toplamaya niye çalışayım öyle yapsam aynı sizin gibi buraya yazardım. Sizde şuan merveyi yakın görüp bize fırça kaymaya çalışıyorsunuz. Aynı şeyi ayşe yapsa ayşe de babamın oğlu değil bikaç kez gebelik topiğinde gördüğüm biri aynı duruma onunla gelirdik. Demek siz merve ve ayşeyi çok sıkı takip ediyorsunuz her konuda atışmalarını izleyip gündüz olunca da avukatlık yapıyorsunuz.
Sadece şunu eklemek istiyorum. Calcifer yanlışımda beni de fırçalar. Yapısı bu.Ayşeyi bilemem ama gördüğüm burada ayşede herkes gibi yorumunu yapmıştı merveye itafen bir şey dememişti ona saydırılana kadar. Yandaş üye toplamaya niye çalışayım öyle yapsam aynı sizin gibi buraya yazardım. Sizde şuan merveyi yakın görüp bize fırça kaymaya çalışıyorsunuz. Aynı şeyi ayşe yapsa ayşe de babamın oğlu değil bikaç kez gebelik topiğinde gördüğüm biri aynı duruma onunla gelirdik. Demek siz merve ve ayşeyi çok sıkı takip ediyorsunuz her konuda atışmalarını izleyip gündüz olunca da avukatlık yapıyorsunuz.
polemiğe girmem derken bile polemiğe giriyorsunuz. Bu arada ben yorumumu yapmıştım gelip bulaşan sizlersiniz. ÖzElliklede ilk başlatan sendin diye hatırlıyorum .Ayseee1987 Yaptığın gerçekten doğru değil. Her konuda nasıl da merve yi bulup polemiğe girip banlatmaya çalıştığını görebiliyorum. Bu sadece Merve için değil. Kime gıcık olduysan anlamsız bir polemiğe giriyorsun. Ha seninle polemiğe girmem ama yaptığın doğru gelmiyor.
@birkadin0 sizin yaptığınıza ne demeli. Sırf Ayşe ile atışıyor diye kendinize yakın görüp Merve hakkında özelden saydırıyorsunuz. Kırıcı yorumları var diyorsunuz ama siz en kötüsünü yapıp Yandaş üye toplamaya çalışıyorsunuz.
Burası ne yeri ne konusu farkındayım ama Yaptığınız sonuna kadar yanlış.
Nasıl korunacaklarını sorması bulaşmak olmuş. Algıya bak hele bak.polemiğe girmem derken bile polemiğe giriyorsunuz. Bu arada ben yorumumu yapmıştım gelip bulaşan sizlersiniz. ÖzElliklede ilk başlatan sendin diye hatırlıyorum .
Insanlara kondom kullanmayin diyor burada gencleri bilgilendirmek zorunda oldugumuz icin ona bulaşmış olduk vay be bir egitimci olarak genc bir kadini uyarmak en doğal hakkım diye düsunuyorumNasıl korunacaklarını sorması bulaşmak olmuş. Algıya bak hele bak.
Sen suss varoş güruhuz bizInsanlara kondom kullanmayin diyor burada gencleri bilgilendirmek zorunda oldugumuz icin ona bulaşmış olduk vay be bir egitimci olarak genc bir kadini uyarmak en doğal hakkım diye düsunuyorum
Tamam oldu arkadaşta sana inandı çocuk zaten steyede ilk defa girdi. Ve sizin yorunlarınızıda ilk defa okudu.Yani bayılıyorum yorumlarına hiç demişliğim yok fakat ne de güzel saçmalamışsınızo sizi burada ifsa etti nedeni merveyi etkilemekti aslnda okursaniz ayse bayiliyorum senin yorumalrina diye kac kere yazdi merveye... yanlış kisiye guvenip konusmussunuz demek icin yazdim
Sen yeteri kadar kaliteli eğitim alamamışsın kıbrısta... Turkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde akademisyenim sana kaliteli egitim verebilirim ama almayi bilirsenTamam oldu arkadaşta sana inandı çocuk zaten steyede ilk defa girdi. Ve sizin yorunlarınızıda ilk defa okudu.Yani bayılıyorum yorumlarına hiç demişliğim yok fakat ne de güzel saçmalamışsınız
dedim çok oldu
Ragen ben sana, "seni yok sayıyorum sadece bu mesaım sana" dşye yazdım diyemi kızdın. İçinemi oturdu. ? e ama sen hep mantıksızsın polemik bile olsa seninle yapmak istemem çünkü bundan zevk almam. Şu andan bu mesajımın içeriğnii Anladığını düşünmüyorum. Boşuna yazdığımı bile bile yazdım.
Eğitim şart
Sen ayseyee karsi mi geliyorsun yoksaa dikkat et o pro uye ve hepimizi banlatabiliyorBenim arkadaşım gerdek gecesi kondom kullanmadan birlikte oldu ilk olduğu için .. sonra full kondom kullandı ama gebe kalmıştı bunu duyduğunda sok geçirdi .. düşünün sadece o gece dikkat etmemişler hatta sanırım eşi de dışarı boşalmıştı ama olmustu
Bence duvara konuş en azından yankı yapar bi yanıt alırsın.Sen yeteri kadar kaliteli eğitim alamamışsın kıbrısta... Turkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde akademisyenim sana kaliteli egitim verebilirim ama almayi bilirsen
Babasının dügganı mı ki bura ele yapıyor Off daha yeni mapustan çıktım ve yarışmam var Yerime sizi müvekkil yapıyorumSen ayseyee karsi mi geliyorsun yoksaa dikkat et o pro uye ve hepimizi banlatabiliyor
Çünkü parayla almış proluğu yani daha tazeeeYa bişey diyicem ilk defa bir pro üyenin bu kadar uzun atışmasına şahit oluyom hiç ego yok braviii
Ahahha aynen bide demez mi egitim sart... cem yilmaz nasil efsanesin egitimsiz agizda nasilda bos duruyor o egitim sart lafıBence duvara konuş en azından yankı yapar bi yanıt alırsın.