- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Neden açıklama yapıyorsunki ? kızın habarı var işteHabarı bilerek yazdım ben cahalı da öyle yazarım vurgulu oluyo daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden açıklama yapıyorsunki ? kızın habarı var işteHabarı bilerek yazdım ben cahalı da öyle yazarım vurgulu oluyo daha güzel
Seviyom ben açıklama yapmayı senle ilgisi yok kim olsa aynı şeyi yapardımNeden açıklama yapıyorsunki ? kızın habarı var işte
Neden silmem ilginç geldi? Düşündüğün kadar acımasız kötü çıkmadın mı demek istedin ?
Seviyon demeyelim de ihtiyaç hissediyorsun diyelim, Aferin doğru yoldasınSeviyom ben açıklama yapmayı senle ilgisi yok kim olsa aynı şeyi yapardım
İyi geceler ayşe.kızlar eğlence bitiyor çünkü ben kaçar başka gün başka topikte görüşmek üzere. Esen kalın
Madalya isterim kuru aferini kim ne edeSeviyon demeyelim de ihtiyaç hissediyorsun diyelim, Aferin doğru yoldasın
Geri geldim madalyanı vermeye ama çok durmayacam hemen kaçacamMadalya isterim kuru aferini kim ne ede
Tamam bu olur kaçılabilirsinGeri geldim madalyanı vermeye ama çok durmayacam hemen kaçacam
Eki Görüntüle 2687523
Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi an
Ya bi türlü gidemedim buna da cevap verecem çünkü komik sorduğun (nerde nasıl) sorusunun cevabı alıntıladığın mesajımın içinde saklı.dur belki sen bulamazsın yardımcı olayım.Komşumuz musun ayşe? Nerden biliyon nerde nasıl takılıyoruz?
Buna cevap vermeyecektin ama özelden yağan nefret mesajlarınla cesaretin mi arttı? Sen ve senin fikrindekiler beni de Regen_ i de göz ardı edin. Böylece görünce kaçmalarına gerek kalmaz.Ya bi türlü gidemedim buna da cevap verecem çünkü komik sorduğun (nerde nasıl) sorusunun cevabı alıntıladığın mesajımın içinde saklı.dur belki sen bulamazsın yardımcı olayım.
(bu arkadaşlar burda sadece böyle takılabiliyorlar)
Bu defa kesin kaçtım
Konu sahibi bu yorumu okumamış sayİlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.
Hayatımda böyle cahilce cümle duymadım. 'ay korunuyorduk ama oldu' cümlesinin bedene gelmiş halisiniz resmen.Anladım fakat ilk girme kondomsuz,
Boşalmaya yakın kondomu kullanabilirsiniz, yada dışarıya boşalma olabilir, anlatmak istediğim ilk girme durumunda kondom kullanmamanız. Yani böyle de korunmuş olacaksınız. R Rrrrrrrainbow
Bacım ben evliyim 2 ay sonra ancak olabildi. Gerçi benimki fizyolojik bir sıkıntıydı. Ama orası zamanla açılıyor o kadar söyleyeyim. Bizim insanımız açık saçık filmlerden hemen ilk ilişkide "sabahlar olmasın" şeklinde düşünüyor. Ama zaman tanı kendine. Yavaş yavaş düzenli cinsellikle oluyorBugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Kısa olamaz ama tam sertleşmemiş olabilir mi?Hayır yani uzundu sevisme çok dar olabilir mi ya da penis kısa kalmış olma ihtimali var ki
valla bende kullanamadım beceremedik bi türlüBu mereti birtek ben kullanamadım galiba