• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki sonrası..

konuyu siz açmışsınız ama ben size soru sorayım, ters ilişki zor olmuyor mu zevk alabildiniz mi? ben 1 kere denemek istedim ama eşim hiç istemedi, uzun ısrar sonucu ikna ettim ama afedersin tuvaletim geldi gibi oldu hemen çıkmak istedim. sizi böyle istekli görünce merak ettim kusurum varsa affola :KK200:
Ya eşim demıssın ama vajinala alısınca demıssın anlayamadım kusura bakma

Uykusuzluk sorunu çekiyordum, belki forumda görmüşsündür.
Dün eve geldim, banyo falan yaptım. Yattım uyuyabildim, sabahta erkencikten kalktım kendi kendime. Etkisi bu kadar bariz oldu bende 🙈

Ama sürekli o anları hatırlamaktan kendimi alıkoyamıyorum :D
Hahahah, benim gibi sevişme bağımlısı olma sonra 😂😂 kuduruk bir şey oluverdim çıktım. 2 gün görüşmesek adamı köşeye kıstırıp istedigimi alıyorum 😂😂😂 bazen şaka olarak benden saklanıyor gibi yapıyor 😂😂 aman umarım o da isteklidir ve isteği azalmaz ❤ bazen isteksizlesiyolar da çok zor oluyor 😣

Hahahah, benim gibi sevişme bağımlısı olma sonra 😂😂 kuduruk bir şey oluverdim çıktım. 2 gün görüşmesek adamı köşeye kıstırıp istedigimi alıyorum 😂😂😂 bazen şaka olarak benden saklanıyor gibi yapıyor 😂😂 aman umarım o da isteklidir ve isteği azalmaz ❤ bazen isteksizlesiyolar da çok zor oluyor 😣
Dün anladigim kadarıyla bayağı istekli, bakalım.🙈

Evet. Çok duyuyoruz bunu.
İlk cinsel deneyimi olmasaydı partnerin farklı bir korunma yöntemi mi devreye girecekti
Partnerimin ilk cinsel deneyimi değildi, çok olmuş onun.
Eğer ilk olsaydı onun belki ilkimiz olduğu için geri çekilme yöntemini deneyebilirdik ya da ben doğum kontrol hapı kullanabilirdim.

Isterseniz hap+kondom kullanımı yapabilirsiniz, herhangi bir sakıncası olmaz.

Kanamam 2gün sürmüştü oda leke şeklinde. Korunmayadikkat edin 2adet arası riskli dönem. Çook afedersin ama kızlık zarı hakkında,kendi kendime hallettim yazmışsın,nasıl halletmiştin? :oops: bende seni farklı sananlardandım bakireymişsin demek :) ağrıya gelince zarın kalın olabilirmi,ondan olmuştur belki.. devam ederse bir doktora görün. Hep mutlu ilişkilerin olsun :)

Evet. Çok duyuyoruz bunu.
İlk cinsel deneyimi olmasaydı partnerin farklı bir korunma yöntemi mi devreye girecekti
Durex kullanın yırtılmaz, biz 10 kutu falan bitirdik daha 1 tane bile yırtılmadı. okey poşet gibi ve iğrenç kokuyor 🤢🤮 dıger markaları denemedim.

Kanamam 2gün sürmüştü oda leke şeklinde. Korunmayadikkat edin 2adet arası riskli dönem. Çook afedersin ama kızlık zarı hakkında,kendi kendime hallettim yazmışsın,nasıl halletmiştin? :oops: bende seni farklı sananlardandım bakireymişsin demek :) ağrıya gelince zarın kalın olabilirmi,ondan olmuştur belki.. devam ederse bir doktora görün. Hep mutlu ilişkilerin olsun :)
Çok teşekkür ederim güzel temennin için :)
Mastürbasyon esnasında parmak aracılığıyla halletmiştim kendi çapımda ama halledememisim galiba 🤔

Detaylı yazıyorum, rahatsız olmazsınız umarım. Bugün en son 5 saat önce falan kahverengi bir akıntı ya da kan geldi. Onu anlayamadım.

Durex ve okeyin incesini kullandım şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kişiye göre değişiyor demek ki:KK70:
Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba :D

Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemiş 🙄 Öyle bir ihtimal çok yüksek mi?

Çok teşekkür ederim güzel temennin için :)
Mastürbasyon esnasında parmak aracılığıyla halletmiştim kendi çapımda ama halledememisim galiba 🤔

Detaylı yazıyorum, rahatsız olmazsınız umarım. Bugün en son 5 saat önce falan kahverengi bir akıntı ya da kan geldi. Onu anlayamadım.
Rica ederim :) Yok canım ne rahatsızlığı, anladım. Sen biraz daha gözetle kendini,klişe olacak ama,ayaklarını falan üşütme ağrın falan geçene kadar dikkat et kendine. 1-2 güne kadar tamamen geçer.

Bunu diyen arkadaşım biraz ayı galiba :KK70:

Ya o değil de bende şey korkusu var. Kondom penisten çıkıp içimde kalacak falan diye. Öyle apir sapır hikayeler duymuştum. Bilinçaltima işlemiş 🙄 Öyle bir ihtimal çok yüksek mi?
Ondan bende korkuyorum arada yokluyoruz duruyor mu diye. Kuzenimde kalmış anlatmıştı ondan bende korkuyorum 😂😂

Back