İlk buluşmada...

Yumim sürekli aynı içerikli konu açmaktan sıkılmadın mı?

Farklı farklı açınca adamıj niyeti değişmiyor.

Amacı seks işte sadece seks.

Ben hep şey düşünüyorum bu durumlarda erkek olsam ben ne yapardım acaba diye :-)öperdim yakınlaşırdım büyük ihtimalle ya :KK70: ama kadın olunca iki kere düşünüyoruz işte gayet normal şeyler oysa.

Benim bir arkadaşım vardı vaktinde ilk buluşmada adamla sarılıp öpmüştü falan. Adamın sonradan nişanlı olduğunu 5 yıllık sevgilisinin olduğu ortaya çıktı. Kısacası siz siz olun ilk buluşmada daha tanımadan girmeyin öyle şeylerin altına.

Bir erkeğin sarılmak, elini tutmak , öpüşme istemek gibi davranışlarıyla sevgisini nasıl karşılaştırabiliyorsunuz ? Bunları istedi diye illa aklı fikri başka şeyde mi olmak zorunda ? Kadın da ilk buluşmada bunlara izin vermedi diye namuslu mu oluyor ? İki insanın birbirine doğası duyguları uyduktan sonra şunu yap bunu yapma ya da buna izin vermem demek dünyanın en saçma şeyi .

Bir erkeğin sarılmak, elini tutmak , öpüşme istemek gibi davranışlarıyla sevgisini nasıl karşılaştırabiliyorsunuz ? Bunları istedi diye illa aklı fikri başka şeyde mi olmak zorunda ? Kadın da ilk buluşmada bunlara izin vermedi diye namuslu mu oluyor ? İki insanın birbirine doğası duyguları uyduktan sonra şunu yap bunu yapma ya da buna izin vermem demek dünyanın en saçma şeyi .
Cidden mi

Evet aynen böyle düşünüyorum . Ahlak bekçilerine kızıyoruz diğer türlü düşünmek de bi nevi ahlak ve duygu bekçiliği bence . Sizin aranızdaki çekim o an onu gerektirir hisseder ve yaşarsınız. Karakteri oturmuş kendinden emin bir insan da yaşadıklarından pişman olmaz

Konuyu anlamadık sanırım
İlk görüşme mı
Tanıdığın biri mi

Sevmem öyle tipleri.Bir haftadır tanışılan adamla bilmiyorum hırlı mı hırsız mı? Bir hafta nedir ya 7 gün olan bir hafta mı bu? Bir de sürekli yazışılmış.Bilemiyorum Altan.Tekinsiz bir tip bence.

İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan
Niyetini belli etmiştir uzak durmanızı öneririm.

Aranızdaki sohbete bağlı. Evet 1 hafta az bir süre anca samimi bir şekilde geçtiyse öpmek istemiş olabilir. Ha bi de tarz da önemli. Yılışık,abazam bir şekilde ısrarla öpmek istiyorsa sıkıntı.

Yaa çünkü ben ona gerçekten aşığım.Her şey çok güzeldi. Hiçbir kötü şey yoktu.O yüzden o da aşık olmaz mı diye düşünüyorum.

Şöyle düşün o zaman.
Uzun zaman olsun diye uğraşacaksın olmayacak.
Hem zamanın boşuna gitmiş olacak hem alışacaksın daha çok canın yanacak hem de sonuç olarak olmayacak.
Bir de pişmanlık var.
Seviyorum seviyorum diye diye belki istemediğin şeyler yapacaksın?
YAPMA.
Sana açıkça olmaz dedi , değil mi?

X