Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon sizene.İçerik farklıYumim sürekli aynı içerikli konu açmaktan sıkılmadın mı?
Farklı farklı açınca adamıj niyeti değişmiyor.
Amacı seks işte sadece seks.
Cümleler farklı, evet.Pardon sizene.İçerik farklı
Cidden miBir erkeğin sarılmak, elini tutmak , öpüşme istemek gibi davranışlarıyla sevgisini nasıl karşılaştırabiliyorsunuz ? Bunları istedi diye illa aklı fikri başka şeyde mi olmak zorunda ? Kadın da ilk buluşmada bunlara izin vermedi diye namuslu mu oluyor ? İki insanın birbirine doğası duyguları uyduktan sonra şunu yap bunu yapma ya da buna izin vermem demek dünyanın en saçma şeyi .
Evet aynen böyle düşünüyorum . Ahlak bekçilerine kızıyoruz diğer türlü düşünmek de bi nevi ahlak ve duygu bekçiliği bence . Sizin aranızdaki çekim o an onu gerektirir hisseder ve yaşarsınız. Karakteri oturmuş kendinden emin bir insan da yaşadıklarından pişman olmazCidden mi
Niyetini belli etmiştir uzak durmanızı öneririm.İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan
hata olarak gördüğünü düşünmüyorumhatasını anlar mı anlamında dedim .
Aşık olur mu acabaahata olarak gördüğünü düşünmüyorum
Aşık olur mu acabaa
Yaa çünkü ben ona gerçekten aşığım.Her şey çok güzeldi. Hiçbir kötü şey yoktu.O yüzden o da aşık olmaz mı diye düşünüyorum.Yok artık, hala mı?
Aşık olmaz, vakit geçirir ve keyfine bakar.
Yaa çünkü ben ona gerçekten aşığım.Her şey çok güzeldi. Hiçbir kötü şey yoktu.O yüzden o da aşık olmaz mı diye düşünüyorum.