- 1 Eylül 2021
- 4.727
- 17.952
-
- Konu Sahibi ugurbocegii0
Erkeklerimizin kalitesi yükselecek yerde düşüyorOf bu erkeklere ne oldu ya? Hepsi kadının parasına göz dikti adeta, bazen bir önceki nesilde doğmuş olmak istiyorum
Çookkk.ben de daha yeni bu konulara kafamı takmıştım.hem maddi hem manevi üstelik.kendi dönemime o kadar üzülüyorum ki.gencecik 24, 26, 30, 32 yaşındaki güzelim kadınlar adam gibi bir ilişki yaşayamamış, yaşayamıyor.ucundan köşesinden yaşamaya kalksa maddi, manevi her türlü sömürüyle işler daha da kötüye gidiyor.hep bu çerçevede gelişen konular.ortada öyle aman aman yaşanan, olaylar, ilişkiler falan da yok.yaa sömürülme konuları, ya da kadınların beşpara etmez, çulsuz bir sünepenin peşinde koşma hikayeleri.ucundan köşesinden bir şeyler yaşayayım bari derken düşülen acınası durumlar. gerçekten üzücü valla.yoksa onlar bizden daha iyi biliyor da neyin ne olduğunu...Erkeklerimizin kalitesi yükselecek yerde düşüyor
Ahahhahaha bu çok iyiydi.Evet düşünüyorum peki sen evlenince çalışmayı düşünüyor musun deseydin ya.
Hayata bakışını hedeflerini öğrenmek istemiştirİlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Bir insanın bu ekonomide çalışan biriyle evlenmek istemesi gayet normal neden yadırgadınız ki? Ben erkek olsam ben de eşim çalışsın isterdim.Bu
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
EvetGenel gecer bi soru. Bilgi edinmek icin sormus. Her sordugu soruya konu acacak misiniz
Erkeklerimizin kalitesi yükselecek yerde düşüyor
Para eksenli. İlişkiye ona göre yol verecek ya da bitirecekİlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Adam utanmasa ; bu sene Boztepe'den 50 dönüm arazi alsak seneye değeri ne kadar artar diyerekten soracakmis hanım kızımızaBu konuyu düşünmesi çok normal. Ama ilk buluşmada sormak çok kaba bir davranış. İlk buluşma fiziksel özelliklerin incelendiği, bakayım kalbim çarpıyor mu denildiği, boş sohbet edildiği saatlerdir. Hemen olaya girmek çok saçma çünkü bakalım ki ben seni beğendim mi, yani bu sorunun cevabını öğrenmene gerek bile yok belki…
Ay hoşşt. Cep delik cepken delik, daha sen benim elime bakarsın diyemediniz mi? Aç karnını doyuramayan da kendine sponsor aramaya başladı.Bu
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
Bu zihniyette birinden uzaklaşın. Bence iyi ki sormuş ta adamı tanımışsınız. İnsanın zamanla fikirleri değişiyor. Çocuğunuz olacak belli birkaç sene çalışmak istemeyeceksiniz. Allah korusun belki hastalık olacak çalışamayacaksınız. Bu tip erkeklerden hiç hoşlanmıyorum.Bu
Erkek milleti işte ille hödük hödük konuşacak. Az zaman tanı, olaya gizem kat, tanımaya çalış… sanki röportaj yapıyor, anketörlük yapıyorAdam utanmasa ; bu sene Boztepe'den 50 dönüm arazi alsak seneye değeri ne kadar artar diyerekten soracakmis hanım kızımıza
Bence adamı tembihlemis anası..Erkek milleti işte ille hödük hödük konuşacak. Az zaman tanı, olaya gizem kat, tanımaya çalış… sanki röportaj yapıyor, anketörlük yapıyor
Kendi babasının tükkanında bedava işçiymiş, anası bacısı evde yatıyomuş, ama karısı çalışacak.Erkek milleti işte ille hödük hödük konuşacak. Az zaman tanı, olaya gizem kat, tanımaya çalış… sanki röportaj yapıyor, anketörlük yapıyor
Yok ya kendi çiğliğidir oBence adamı tembihlemis anası..
Elini yazmış,ezberletmis gelmeden.
Git,çalışacak mi sor vs şeklinde.
Benim aklıma ilk gelen bu oldu açıkçası.
Neden bilemiyorum ama his işte.
Benim dediğim gibi yaklaşsa bu gerçekler göze batmaz çoğu zaman. Kadın milleti romantiktirKendi babasının tükkanında bedava işçiymiş, anası bacısı evde yatıyomuş, ama karısı çalışacak.İşi biliyorlar.