Ilk buluşmada, evlenince çalışmayı düşünüyor musun diye soran erkek ?

Erkeklerimizin kalitesi yükselecek yerde düşüyor
Çookkk.ben de daha yeni bu konulara kafamı takmıştım.hem maddi hem manevi üstelik.kendi dönemime o kadar üzülüyorum ki.gencecik 24, 26, 30, 32 yaşındaki güzelim kadınlar adam gibi bir ilişki yaşayamamış, yaşayamıyor.ucundan köşesinden yaşamaya kalksa maddi, manevi her türlü sömürüyle işler daha da kötüye gidiyor.hep bu çerçevede gelişen konular.ortada öyle aman aman yaşanan, olaylar, ilişkiler falan da yok.yaa sömürülme konuları, ya da kadınların beşpara etmez, çulsuz bir sünepenin peşinde koşma hikayeleri.ucundan köşesinden bir şeyler yaşayayım bari derken düşülen acınası durumlar. gerçekten üzücü valla.yoksa onlar bizden daha iyi biliyor da neyin ne olduğunu...

Bu

Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
Bir insanın bu ekonomide çalışan biriyle evlenmek istemesi gayet normal neden yadırgadınız ki? Ben erkek olsam ben de eşim çalışsın isterdim.

niye bu soru bu kadar tedirgin ediyo? evde yatmaya bayılıyo bazıları anlamıyorum, üretmemek berbat bir şey ortada çocuk yoksa bütün gün evde ne yapıyolar acaba çalışmayan ev hanımları

Bence gücenecek bir şey yok burda çalışan bir kadın isteyebilir .
Hayata bakış açınız farklıysa uzatmadan gitmesi çok daha iyi

Adam utanmasa ; bu sene Boztepe'den 50 dönüm arazi alsak seneye değeri ne kadar artar diyerekten soracakmis hanım kızımıza

Bu

Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
Ay hoşşt. Cep delik cepken delik, daha sen benim elime bakarsın diyemediniz mi? Aç karnını doyuramayan da kendine sponsor aramaya başladı.

Kendisine neden soruyorsunuz diye sormadınız mı? İki ihtimal var. Her koşulda çalışan kadın istiyordur, ya da evlendikten sonra eşinin çalışmasını istemiyordur. Bence iyi bir soru. Sizin ne istediğinizi bilmeniz açısından bence iyi bir soru.

Bu

Bu zihniyette birinden uzaklaşın. Bence iyi ki sormuş ta adamı tanımışsınız. İnsanın zamanla fikirleri değişiyor. Çocuğunuz olacak belli birkaç sene çalışmak istemeyeceksiniz. Allah korusun belki hastalık olacak çalışamayacaksınız. Bu tip erkeklerden hiç hoşlanmıyorum.

Adam utanmasa ; bu sene Boztepe'den 50 dönüm arazi alsak seneye değeri ne kadar artar diyerekten soracakmis hanım kızımıza
Erkek milleti işte ille hödük hödük konuşacak. Az zaman tanı, olaya gizem kat, tanımaya çalış… sanki röportaj yapıyor, anketörlük yapıyor

Erkek milleti işte ille hödük hödük konuşacak. Az zaman tanı, olaya gizem kat, tanımaya çalış… sanki röportaj yapıyor, anketörlük yapıyor
Bence adamı tembihlemis anası..
Elini yazmış,ezberletmis gelmeden.
Git,çalışacak mi sor vs şeklinde.
Benim aklıma ilk gelen bu oldu açıkçası.
Neden bilemiyorum ama his işte.

Kendi babasının tükkanında bedava işçiymiş, anası bacısı evde yatıyomuş, ama karısı çalışacak. İşi biliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…