Ilk buluşmada, evlenince çalışmayı düşünüyor musun diye soran erkek ?

Buluştuğunuz kişinin anne babasına bağımlı bir hayat sürdürdüğünü anladığınızda zaten uzaklaşma nedeniniz bu olmalıydı. Siz nasıl anne babasına bağımlı olmayan çalışan didinen yA da çaba gösteren biriyle birliktelik kurmak istiyorsanız, o da çalışan biriyle yA da çalışmayan biriyle olmak isteyebilir. Bu devirde erkek olsam meslek sahibi olmayan ya da zor zamanda çalışmak durumunda kaldığında bir yeteneği olmayıp iş bulamayacak biriyle evlenmek istemezdim. Mesleği yA da yeteneği olur ama çalışmayı tercih etmez saygı duyarım.

Bu konuyu düşünmesi çok normal. Ama ilk buluşmada sormak çok kaba bir davranış. İlk buluşma fiziksel özelliklerin incelendiği, bakayım kalbim çarpıyor mu denildiği, boş sohbet edildiği saatlerdir. Hemen olaya girmek çok saçma çünkü bakalım ki ben seni beğendim mi, yani bu sorunun cevabını öğrenmene gerek bile yok belki…

Bu

Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
Evlilik değil ticaret yapmak istiyor o
Direk ele
Bugün yarın iş bulamasan , işten çıkarılırsan “ beni paramı yiyorsun , sana ben bakıyorum “ diyecek zihniyette biri gibi sezdim.

Evlilik niyetinde ise normal. Hayat şartları malum. Tek başına evi geçindirecek kazancı yoktur. Sizin de katkı sağlamanızı isteyebilir.
Ama kendi geliri hiç yoksa, üzerinden geçinecek bir kadın arıyorsa o çirkin.
Şimdi kadınlar eve bakıyor, erkekten anca katkı sağlaması bekleniyor.devir tersine döndü.buradaki konularda bile kadınlar buna göre konuşuyor artık.😀😀 şaka gibi bir hâl aldık.eskiden kızlara durumu iyi koca bulun ,rahat edin diye tavsiye verirlerdi, şimdi aman kızım paranı hiçbir erkeğe kaptırma diye tavsiye veriliyor😂.bir de işin acı tarafı hâlâ orada burada bu çulsuzlar kadınlara , paraya baktıkları için biz yalnız kalıyoruz diyorlar.oysa ki paradan kastedilen şey asgari ücretli de olsa düzenli bir iş sadece 😂😂güzelim eğitimli, geliri iyi kadıncağızlar buna bile razı seviyenin düşüklüğünden.onu bile yapamayıp, kadınlar paraya bakıyor diyorlar.o para bu para değil, biri şunlara anlatsın 😂😂.
Eskiden erkek parası yemek, karıya, kıza para yedirmek diye tâbirler vardı.yeniler bilmez şimdi 😂😂 eskiden bunun bedeli kadının cinsel hayat sunmasıydı.şimdi bunlar bizim paramızı yiyor, üsfüne bir de iktidarsız çıkıyor 😂😂

X