- 11 Mayıs 2023
- 76
- 51
- Konu Sahibi ugurbocegii0
Öyle tanışma işteSiz nişanlınızdan ayrılalı 1 ay olmadı mı bu ne acele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tanışma işteSiz nişanlınızdan ayrılalı 1 ay olmadı mı bu ne acele
Kafasi gibiKart ile ödedi cüzdan bombos
Kafasi gibi
EvetÇalışan istiyorum demiş diye yorumladım
Kaç yaşındasınız. Kendinize başka uğraşlar bulun görüşmeyin bi süre kimseyle.Öyle tanışma işte
Oha karın tokluğu bile değilYol parası bide sigara
Bu
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
En mantıklı yorumEvlendikten sonra çalışıp çalışmayacağınızı öğrenmek için
İlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Böyle biriyle neden görüştün ki? Daha kendi geliri yok, kadının çalışma durumunu sorguluyor.Bu
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
Bence normal bir soru ama yinede sız bılırsınız.İlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Evlilik değil ticaret yapmak istiyor oBu
Şimdi kadınlar eve bakıyor, erkekten anca katkı sağlaması bekleniyor.devir tersine döndü.buradaki konularda bile kadınlar buna göre konuşuyor artık. şaka gibi bir hâl aldık.eskiden kızlara durumu iyi koca bulun ,rahat edin diye tavsiye verirlerdi, şimdi aman kızım paranı hiçbir erkeğe kaptırma diye tavsiye veriliyor.bir de işin acı tarafı hâlâ orada burada bu çulsuzlar kadınlara , paraya baktıkları için biz yalnız kalıyoruz diyorlar.oysa ki paradan kastedilen şey asgari ücretli de olsa düzenli bir iş sadece güzelim eğitimli, geliri iyi kadıncağızlar buna bile razı seviyenin düşüklüğünden.onu bile yapamayıp, kadınlar paraya bakıyor diyorlar.o para bu para değil, biri şunlara anlatsın .Evlilik niyetinde ise normal. Hayat şartları malum. Tek başına evi geçindirecek kazancı yoktur. Sizin de katkı sağlamanızı isteyebilir.
Ama kendi geliri hiç yoksa, üzerinden geçinecek bir kadın arıyorsa o çirkin.