Ilk buluşmada, evlenince çalışmayı düşünüyor musun diye soran erkek ?

Tanimak icin sormuştur. Ben calissam da calismasam da direkt elerdim cunku bana uymuyor.
Ama adamin calişan birini istiyor olmasi ve vakit gecmeden sormasi da normal bir şey bosuna goruşmemiş olursunuz işte.

Bu adamla ayni fikirdeyseniz yani çalismama fikrim yok ya da calisiyorsaniz sonradan işi birakma ihtimalim yok ben omur boyu calisirim diyorsaniz bence sorun yok.

İlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?

Farklı farklı nedenlerle sormuş olabilir.
A. Kendisi çalışmayacak bir hanımla evlenmek istiyor olabilir.
B. Çalışan bir hanımla evlenmek istiyor olabilir.

Flört, sevgili olma amacıyla görüştüğünüz bir görüşmeyse bunu sorması gerekir karşısındakini tanımak için bence normal bir soru. Karşısındakinin geleceğine dair fikirlerini, planlarını öğrenmek istemiş.

Ben direkt calisan kadin istiyor olarak yorumladim yalniz niyeyse.
Ama ben calismayan biri olarak illa calismayan kadin isterim diyen birini de elerdim.

Bu
Ben direkt calisan kadin istiyor olarak yorumladim yalniz niyeyse.
Ama ben calismayan biri olarak illa calismayan kadin isterim diyen birini de elerdim.
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz

Bu

Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz

Vala panpa senin elinde ne var ki bakılacak açlıktan ağzı kokan ezik derdim ben olsam.

Aşırı itici bence, daha adını öğrendiği kıza bakıp para hesaplayan erkekten ben iğrenirim.

İlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Hemen tercüme edeyim '' İleride evlenecek olursak, ciddileşirse çalışır mı bu kız acaba? malum ekonomi kötü eve para getirmeli, öyle tek erkekten geçinme devri bitti artık, umarım çalışır, neyse laf arasına sıkıştırıp sorayım ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…