- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.882
-
- Konu Sahibi ugurbocegii0
Bu kadarı da batar be. Yani bi zahmet. Adamdaki özgüven de değişik, haklısın yani ilk buluşma konusu bunlar olmamalıydı. Karşısındakini ne sanıyor acaba?Benim dediğim gibi yaklaşsa bu gerçekler göze batmaz çoğu zaman. Kadın milleti romantiktir
Eh yani. Ben beğensem düşünmem belki kendisi böyle annesi böyle diye ama ilk buluşmada sorması abes. Aileden zengin belki orasını bilemeyiz. Bir de konu sahibini bilmem ama esnaf erkek memur eş ister çünkü kredi çekmesi kolay olurBu kadarı da batar be. Yani bi zahmet. Adamdaki özgüven de değişik, haklısın yani ilk buluşma konusu bunlar olmamalıydı. Karşısındakini ne sanıyor acaba?
Böyle kocayla kazara falan evlenmiş olsam ben buna kredi mredi çekmem. Bu herif ticaret yapamaz. Batırır. Gram beyin yok, ilk buluşmada kadın uyandırılır mı?Eh yani. Ben beğensem düşünmem belki kendisi böyle annesi böyle diye ama ilk buluşmada sorması abes. Aileden zengin belki orasını bilemeyiz. Bir de konu sahibini bilmem ama esnaf erkek memur eş ister çünkü kredi çekmesi kolay olur
Evet aynen. Bana niyetini böyle dan dun söyleyen müşteriye ne yapmaz…Böyle kocayla kazara falan evlenmiş olsam ben buna kredi mredi çekmem. Bu herif ticaret yapamaz. Batırır. Gram beyin yok, ilk buluşmada kadın uyandırılır mı?Zaten babası bu yüzden buna para mara vermiyordur. Benim kayınbaba da afedersin biraz saftır, biri gelip bütün maaşını alavere dalavere edip elinden almasın diye kart vermiyoruz, yetecek kadar nakit veriyoruz.
Siz bu işi biliyorsunuz hagahsBence adamı tembihlemis anası..
Elini yazmış,ezberletmis gelmeden.
Git,çalışacak mi sor vs şeklinde.
Benim aklıma ilk gelen bu oldu açıkçası.
Neden bilemiyorum ama his işte.
Kendi babasının tükkanında bedava işçiymiş, anası bacısı evde yatıyomuş, ama karısı çalışacak.İşi biliyorlar.
HahahahahaBöyle kocayla kazara falan evlenmiş olsam ben buna kredi mredi çekmem. Bu herif ticaret yapamaz. Batırır. Gram beyin yok, ilk buluşmada kadın uyandırılır mı?Zaten babası bu yüzden buna para mara vermiyordur. Benim kayınbaba da afedersin biraz saftır, biri gelip bütün maaşını alavere dalavere edip elinden almasın diye kart vermiyoruz, yetecek kadar nakit veriyoruz.
Hiç bu açıdan bakmamıştımEh yani. Ben beğensem düşünmem belki kendisi böyle annesi böyle diye ama ilk buluşmada sorması abes. Aileden zengin belki orasını bilemeyiz. Bir de konu sahibini bilmem ama esnaf erkek memur eş ister çünkü kredi çekmesi kolay olurbu