İlk buluşma

sevgiliden ayrılınca hemen yenisini aramaya çıkan kızın yanında destekçi götürmesine hiç gerek yokmuş.
ayrıca iki günlük adam için arkadaşı satan biri de sizin için gereksiz biri
dahası ne karışırsınız böyle şeylere

Yani evet haklı ama çocukta bu kadar hemen aa arkadaşıyla geldi bu kızla bi daha görüşmem diyebilecek zihniyette bir insansa en baştan belli etmesi kendisini iyi birşey.

hayır. saçmalamış olan arkadaşınız.

çocuk başta demiş zaten arkadaş getireceksen bende getireyim diye. sizin arkadaşınız önce hayır diyo sonra yolda siz anlatıyo olayı ve sizden başka masada oturmanızı istiyo.
işte orda sen benle dalga mı geçiyosun deyip gidicektiniz.

neymiş efendim abisi onu deniyo muymuş. e o zaman sizi mi öne sürcekti arkadaşınız?

bence çocuk haklı. sizin yerinizde olsam o kızla arama mesafe koyarım.

o kadar lafın üstüne nasıl gidip onlarla oturmaya devam ettiniz, eve dönseydiniz ya, ya da en kötü ihtimalle başka bir kafede oturur kafamı dinlerdim ben olsam.
neyse size ders olsun bu.
ha bu arada çocuktan da kızdan da bir cacık olmaz, al birini vur ötekine.

sen başka masada otur dediğinde dönüp gitmeliydiniz..
kaldı ki başka masada otursanız bile çocuk kızı bir daha aramazdı..ne o öyle velisi gibi..

İlk buluşmaya arkadaşla gitmek çok komik ya ergence geldi bana.
Hadi arkadaşın çağırdı (senin gitmemen gerekirdi) ki sonradan vazgeçmiş,o an terketmeliydin orayı.

Başta kendisi çağırmış zaten sizi sonra yan çizmiş. Bence ağzının payını verin fazla da muhattap olmayın artık. Çocuk da haklıymış. Madem istemiyordu sizi de en başından çağırmayacaktı. Çok çıkarcı.
Ben olsam en başından gitmezdim hadi gittim sen gelme dediği an ortamı terk ederdim.

belki de şöyle düşünmek gerek
çocuğun yanında o kadar para yoktu ve sizde gidince zor durumda kaldı
kesinlikle arkadaşınızın ayıbı
bende görşmeye ikikişi gelen bir erkekle ikinci buluşmayı yapmazdım

Sizin yerinizde olsam özgüveni yerlerde olan , bana yan masada otur diyecek kadar hadsizlesen ve internetten tanıştığı çocuğu bana seçen varos arkadaşımı hayatımdan çıkarırdım. Ayrıca yerinizde olsaydım bana yan masada otur dediği an ben kayışı koparırdım. Siz kendi kendinizi degersizlestirmissiniz kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…