İlk buluşma

gucbendeartik

Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
552
662
selam arkadaşlar. kısaca fikrinizi alıcam. Bir arkadaşım var. Sevgilisiyle yeni ayrıldı. İnternetten biriyle tanıştı. Çocuk arkadaşımla aynı ortamlardan. Yaklaşık 2 hafta yazıştılar. Sonrasında çocuk görüşmek istedi. Arkadaşımda internetten tanışıp kimseyle görüşmemişti. Bana dedi ki sende gel ben yalnız gitmiyim. Neyse geçen akşam iftar yaptık birlikte. Daha önceden planlamıştık bu iftarı. İftardan sonra Çocuk yer belirledi bizde yola çıktık. Yolda arkadaşım bana "ben senin gelmiceğini söyledim ona" dedi. Bende şaşırdım nasıl yani falan dedim. Sen başka masada yada yerde beklersin diye düşündüm dedi. Bende olur mu öyle şey madem siz görüşseydiniz de bende sonra gelirdim dedim. Tek başıma ne yapıcam dedim. Çocuk buna sormuş arkadaşında gelicek mi gelicekse bende arkadaşımı getireyim diye. Arkadaşımda demiş ki gelmicek. Hatta çocuk demiş ki olur mu öyle şey arabada mı beklicek kız tekbaşına falan diye muhabbet dönmüş. Neyse ben dedim ki bu ilk buluşma görürsünüz birbirinizi saat zaten geç oldu eğer elektriğiniz uyarsa yine buluşursunuz dedim. Gittik oturduk. Arkadaşımda çocukta sustu oturuyor. Ben girdim muhabbete çocuğa soru falan sordum konu açılsın diye. Mekanda küçücük yer maç var çocuk habire maça bakıyor. Aslında ilk görüşmeye göre iyi muhabbet edildi. Güldük falan. Sonra ben bi ara lavaboya gittim. O sırada demiş ki çocuk buna hani gelmicekti arkadaşın. Neyse 1 saate yakın oturduk sonra kalktık. Ben önden yürüdüm bunlar arkadan geldi. Ayrıldık. Ben arkadaşıma dedim ki sakın yazma bişey o yazsın. Akıllı arkadaşım yazmış kahve için teşekkürler diye. Çocuk sadece ben teşekkür ederim falan demiş. Neyse ertesi gün oldu çocuktan ses çıkmadı hiç. Bugün konuştuk arkadaşımla. Konuşmuş çocukla demiş ki çocuk "senin özgüvenin mi yok arkadaşını getirdin" ve arkadaşım bana kızmış ben sana dedim sen yine de geldin oturdun bizle diyor. Yani ben şimdi ne diyebilirim ki bu kıza? Sinirlerim bozuldu

Ee hiç gitmeyecektiniz kusura bakmayın ama size ne? :)

Sen ısrarlar gitmişsin ama gerçekten ortaokul çocukları gibi öyle buluşmaya iki kişi gidilmez. Senin bi suçun yok ama.

Dengesiz mi arkadasin? Hem sana gel diyor, hemde niye geldin diyor.
Ayriyeten siz kaynana gibi muhabbet falan hos olmamis. Madem arkadasiniz utangac, ne diye kalkisiyor bu islere. Neyse sustum.

İlk buluşmada çekindiği için yanında gitmişsiniz anladım da ikinci buluşmada niçin yer aldınız?

Ee arkadaşım istedi abimlerden şüpheleniyorum beni deniyorlardır diye düşünüyorum falan dedi
Olsun gene de gitmeyecektiniz şimdi böylesi daha mı iyi oldu? İyi olsa Allahtan kötü olsa sizden bilmişler işte aman zaten arkadaşınız pısırık bir şey galiba bir internetten tanışmış iki sizi yanında istemiş...

Zaten sana gel ama baska yerde otur demiş
Sonradan gelmiyecek demiş çocuga
sende gelmişsin
başta gitmiyecektin
hata yapmışsın.
arkadaşında durumu iyi idare edememiş

Şimdi çocuğun tarafından bakıyorum haklı.. Sonuçta birşeylere başlamak için buluşma ayarlanıyor orada arkadaşının işi ne diye düşünmüştür.
Sizin tarafınızdan da , arkadaşınızı yalnız bırakmamak için gitmişsiniz gel demiş..
sonradan da çocuğun fikri dönünce neden geldin demiş boşuna uğraşırsınız bu arkadaşınız için bence araya mesafe bile koyabilirsiniz..

Reactions: KV_
Sen başka masada otur yada başka yerde bekle dediğinde arkadaşıni bırakıp gtmelydn kaldiki senin ilk bulusmada ne işin var o gel dediğinde itiraz etmelydn yani

Reactions: KV_
Yani evet haklı ama çocukta bu kadar hemen aa arkadaşıyla geldi bu kızla bi daha görüşmem diyebilecek zihniyette bir insansa en baştan belli etmesi kendisini iyi birşey.

Biraz kötü olmuş açıkçası çocuk da kendini kotu hissetmiştir iki kişi gelince. Ama keşke o çocuk da öyle tepki vermeseydi sonuçta daha yeni tanıştığı birisine senin özgüvenin mi yok diye kaba konuşması saçma. Karışma arkadaşına boşver kendi nasil biliyorsa öyle yapsın. Yapabilirse.

Dostlarımız Ve arkadaşlarımız aynı zamanda pusulamazdır. Üzgünüm ama pusulanızın ayarı kaçmış. Sanalda tanıştığı adam için ... neyse ya devam etmeyeceğim yoksa söylenecek çok söz var sen yol arkadaşlarına dikkat et ve belliki hayır demeyi beceremiyorsun benim gibi
Bazı arkadaşlarımızın kendilerini hayatlarımızın merkezi zanneder buda oldukça bencil biz kızmış belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…