- 27 Mart 2017
- 552
- 662
-
- Konu Sahibi gucbendeartik
Ee hiç gitmeyecektiniz kusura bakmayın ama size ne? :)Konuşmuş çocukla demiş ki çocuk "senin özgüvenin mi yok arkadaşını getirdin" ve arkadaşım bana kızmış ben sana dedim sen yine de geldin oturdun bizle diyor. Yani ben şimdi ne diyebilirim ki bu kıza? Sinirlerim bozuldu
Ee arkadaşım istedi abimlerden şüpheleniyorum beni deniyorlardır diye düşünüyorum falan dediEe hiç gitmeyecektiniz kusura bakmayın ama size ne? :)
Ya muhabbetten çok hani arkadaş ortamı gibi olsun diye düşündümDengesiz mi arkadasin? Hem sana gel diyor, hemde niye geldin diyor.
Ayriyeten siz kaynana gibi muhabbet falan hos olmamis. Madem arkadasiniz utangac, ne diye kalkisiyor bu islere. Neyse sustum.
Olsun gene de gitmeyecektiniz şimdi böylesi daha mı iyi oldu? İyi olsa Allahtan kötü olsa sizden bilmişler işte aman zaten arkadaşınız pısırık bir şey galiba bir internetten tanışmış iki sizi yanında istemiş...Ee arkadaşım istedi abimlerden şüpheleniyorum beni deniyorlardır diye düşünüyorum falan dedi
2. Buluşmada yer almadım. 2. Buluşmada yalnız kalırlar diye düşünerek gittim ama 2. Buluşma olmadı bileİlk buluşmada çekindiği için yanında gitmişsiniz anladım da ikinci buluşmada niçin yer aldınız?
Yani evet haklı ama çocukta bu kadar hemen aa arkadaşıyla geldi bu kızla bi daha görüşmem diyebilecek zihniyette bir insansa en baştan belli etmesi kendisini iyi birşey.Şimdi çocuğun tarafından bakıyorum haklı.. Sonuçta birşeylere başlamak için buluşma ayarlanıyor orada arkadaşının işi ne diye düşünmüştür.
Sizin tarafınızdan da , arkadaşınızı yalnız bırakmamak için gitmişsiniz gel demiş..
sonradan da çocuğun fikri dönünce neden geldin demiş boşuna uğraşırsınız bu arkadaşınız için bence araya mesafe bile koyabilirsiniz..
Anladım.2. Buluşmada yer almadım. 2. Buluşmada yalnız kalırlar diye düşünerek gittim ama 2. Buluşma olmadı bile