Ailem ve yetiştirilme tarzına bakarsak evet çok haklısın ben çokda cinselliğin bir tabu olmasını doğru bulmuyorum ama ama bilmiyorum ne zaman hazır hissederim çok erken benim için üstelik benim için ilk yani daha önce cinsel ilişki yaşamadım sadece korkularım var biraz ama ömrümü de böyle geçirmek istemiyorum çok kararsızım bende normal bir ilişkim olsun istiyorumHaklı ya da haksızsın diyemez kimse sana.
Çünkü herkesin fikri başka.
Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı olmadığım için, etkilendiğim ve güven duyduğum, sevgilim dediğim bir erkekle elbette ki istediğimi yaparım.
Sonucunda ayrılık da olabilir hayat bu.
Zaten garantici yaklaşmak söz konusu olamaz. Her şey değişebilir çünkü.
Sürece odaklanırım.
Ama sen suçluluk, pişmanlık duyacak bir kafa yapısına sahipsen; ki gördüğüm kadarıyla öyle, kendini geri çekmen en hayırlısı olur.
Aksi halde sevişmekten zevk alıp yaşamını akışına bırakabilmek yerine endişelere kapılarak kendini üzersin.
Ailem ve yetiştirilme tarzına bakarsak evet çok haklısın ben çokda cinselliğin bir tabu olmasını doğru bulmuyorum ama ama bilmiyorum ne zaman hazır hissederim çok erken benim için üstelik benim için ilk yani daha önce cinsel ilişki yaşamadım sadece korkularım var biraz ama ömrümü de böyle geçirmek istemiyorum çok kararsızım bende normal bir ilişkim olsun istiyorum
Ailem ve yetiştirilme tarzına bakarsak evet çok haklısın ben çokda cinselliğin bir tabu olmasını doğru bulmuyorum ama ama bilmiyorum ne zaman hazır hissederim çok erken benim için üstelik benim için ilk yani daha önce cinsel ilişki yaşamadım sadece korkularım var biraz ama ömrümü de böyle geçirmek istemiyorum çok kararsızım bende normal bir ilişkim olsun istiyorum
1 hafta da ne degismisse... telefonda cinsellikten bahsetmemis itici değilmiş. 1 hafta sonra 'cinsellik her türlü yasanmali' demeye başlamış.cnm dıgerlerıne benzemıyo dıyorsun da adam evlenıp bosanmııs,bu ısın kurdu zaten..bı haftada senı cıddı dusundugune ınandırmıs,şimdi ilk deneyımını onunla yasamak ıstıyorsun..Anladın mı? Bence sen sadece fazlasıyla etkılendın, ama bu yeterlı degıl bunca yıl kımseyı layık gorup hazır hıssetmedıgın bekaretını sadece anlattıklarına ınandgn ıcın vermen uygun degıl..zamana bırak...arastır emın ol yakın olun tanı ondan sonra bu kararı ver..