Ilk buluşma ve sonrası

sedotti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
129
87
Merhaba kızlar ben geçtiğimiz hafta bir çocukla tanıştım fakat bizimki biraz farklı benim internet ortamında tanışmak gibi bir adetim yoktur daha doğrusu böyle birşeyi de hiç denemedim ama ilk defa instagramdan biriyle tanıştım tabi ben kolayckolay güvenmediğinden 1 hafta numaramı vermedim benimle tanışmak istiyordu tabi bunu hoş bir şekilde ifade etti bende numaramı verdim fakat çocuk gayet ciddi ve Olgun bir çocuk yani telefonla konuşurken durup durup konuyu cinselliğe getiren sapık bir tip değil bu beni biraz daha rahatlatı tanışmadan oncede tüm hayatını anlattı ben ilk etapta çok hayal kırıklığına uğradım çünki erken yaşta evlenmiş 4 yaşında bir oğlu var o 29ben27 yaşındayım ve yanlış anlamayın bencsünni o Alevi benim için farketmez fakat ben daha tutucu bir ailede yetiştim içkim yok sigara yok hayatım boyunca ilişkiye girmedim ve evlenmeden de karşıydım buna hala da farklı düşünmüyorum ama bir tarafın onu çekiyor yani aramızdaki konuşmalar lise öğrencileri gibi değil gayet ciddi Olgun bir duruşu var ilk buluştuğumuzda da gerçekten giyimi kuşamı davranışları çok hoş ve klass bir çocuk diyebilirm en önemlisinde hiç cimri değil fakat ona göre cinsellikte normal bir ihtiyaç ve sevdiğim kadınla herşeyi yaşamak isterim diyor zamanı gelince fakat benim çekincelerim var az çok tahmin de edersiniz bana yardımcı olursanız sevinirim sizler ilk tanışmadan ne kadar sonra samimiyeti ilerlettiniz ayrıca ben çekincelerinde haksızmıyım yersiz bir kaygımıdır benimki cevap verirseniz çok sevinirim

Haklı ya da haksızsın diyemez kimse sana.
Çünkü herkesin fikri başka.
Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı olmadığım için, etkilendiğim ve güven duyduğum, sevgilim dediğim bir erkekle elbette ki istediğimi yaparım.
Sonucunda ayrılık da olabilir hayat bu.
Zaten garantici yaklaşmak söz konusu olamaz. Her şey değişebilir çünkü.
Sürece odaklanırım.
Ama sen suçluluk, pişmanlık duyacak bir kafa yapısına sahipsen; ki gördüğüm kadarıyla öyle, kendini geri çekmen en hayırlısı olur.
Aksi halde sevişmekten zevk alıp yaşamını akışına bırakabilmek yerine endişelere kapılarak kendini üzersin.

Ailem ve yetiştirilme tarzına bakarsak evet çok haklısın ben çokda cinselliğin bir tabu olmasını doğru bulmuyorum ama ama bilmiyorum ne zaman hazır hissederim çok erken benim için üstelik benim için ilk yani daha önce cinsel ilişki yaşamadım sadece korkularım var biraz ama ömrümü de böyle geçirmek istemiyorum çok kararsızım bende normal bir ilişkim olsun istiyorum

Zaten hazır hissetmeden yapamazsın ki. Önce bir tanıyacaksın, sana tavrı nasıl, senin için fedakarlıklar yapabiliyor mu, kafa olarak uyuşabiliyor musunuz, tartışma anında kendini kaybediyor mu yoksa mantıklı mı davranıyor, hatası olduğunda seni kırdığında özür dilemeyi biliyor mu... vs. O kadar çok şey var ki. Tabii ki bir de fiziksel çekim önemli. O varmış zaten. Artık gerisi gelir.
Ama sadece en önemlisi asla karşındaki insanı memnun etmek için istemediğin halde bir şey yapmaman gerektiği bence.
Denersin, olmazsa ayrılırsın.

İlk buluşmada konu buraya kadar gelir mi bana mı tuhaf geldi bilemiyorum. Aleviliği, öncesinde yaşamış olduğu evlilik gibi konularda kimseye bir şey söylemek düşmez bence. Ama ilk buluşma da "cinsellikle ilgili beklentilerini belirtmek" bilmiyorum bana göre garip... Hala birbirinize yabancısınız çünkü...

Bence bu forumda en cok sorulan sorulardan bir soruyu düşünün. Ola ki sevgili olduniz evliliğe karar versiniz önceki evliliği ve çocuğu sizin için aileniz için sorun olacak mi?
cinselliği yaşama karari kişiyi bağlar. Bu tamamen kişisel olarak insanin hassasiyetlerinin ne olup olmadigi ile ilgili..
ama karsinizdaki insani iyi değerlendirmelisiniz oluru yoksa hic baslamayin kalbinizi açmaya..
Alevilik bir din değildir sadece bir mezhep. hassas biri misiniz dini yasayisinizda.. bu sizi ne kadar etkiler..
aileniz ne tepki verir.. bunlar önemli..
kesinlikle yargi anlamimda söylemiyorum bunlari düşünürseniz doğru adim atarsiniz.

Pisman olcagin bir sey yapma. Eger samimiyetini ilerletmek istiyorsan kendini buna hazir hissetmelisin sonradan pisman olup da burda tekrar pismanlik konusu acma diye soyluyorum

Benim anlamadığım nasıl iki kıyafet parçasından, iki muhabbetten falan bir insanın olgunluğuna, klaslığına karar verebiliyorsunuz? Yerli kargılarınız olsun tabi ki bir süre, forumda çevrede okuduğunuz/duyduğunuz o kötü karakterli insanlar berduş berduş gelmiyorlar ilk buluşmalara herhalde veya kızım ben seni çok pis aldatırım/aşağılarım/kandırırım/zarar veririm diye konuya girmiyorlar. Özel hayatımla ilgili henüz tanımadığım bir insanla konuşmak istemem, sadece dürüst olduğumu bil derim ilk zamanlarda o kadar, aynı muhabbetlerin açılmasının baya bir zaman alması lazım, kim ki o fikir edinsin benim o kadar kişisel bir durumum hakkımda bu kadar kısa sürede? Sanki ben neyin normal olup olmadığını bilemeyecek bir insanım, neden onunkini merak edeyim durduk yere, konuşacak konu kıtlığı mı var?

cnm dıgerlerıne benzemıyo dıyorsun da adam evlenıp bosanmııs,bu ısın kurdu zaten..bı haftada senı cıddı dusundugune ınandırmıs,şimdi ilk deneyımını onunla yasamak ıstıyorsun..Anladın mı? Bence sen sadece fazlasıyla etkılendın, ama bu yeterlı degıl bunca yıl kımseyı layık gorup hazır hıssetmedıgın bekaretını sadece anlattıklarına ınandgn ıcın vermen uygun degıl..zamana bırak...arastır emın ol yakın olun tanı ondan sonra bu kararı ver..

1 hafta da ne degismisse... telefonda cinsellikten bahsetmemis itici değilmiş. 1 hafta sonra 'cinsellik her türlü yasanmali' demeye başlamış.

Pek iyi hisler uyandırmadı açıkcası. Boşanan erkeklere sorsan sorun hep kadındadır. Adaltılmıştır, anası istemiştir bla bla. Gerçekten boşanmada ki sebep ne? arada bir de küçücük bir çocuk var. Bir kadın küçük bir çocuğu halde boşanmayı gerçekleştirmişse bir durup düşünmeli.( tabi boşandıysa ) samimiyet ne olursa olsun daha sevgili bile olmadan işin cinselliğe gelmesi çok itici. Amaç belli gibi geldi yine de karar senin kaldı ki bence sende onu istiyorsun. Hayırlısı pişman olmaman dileğiyle..

bı de her böyle dıyenle olunsaydı oo bana kac sevgılım bunu dedı hıcbırısıne de degmezdı bekaretımı vermek böyle bakacaksın olaya..herkes cınsellık olan ılıskı ıster..onemlı olan:senın ne ıstedıgın...ve ılk deneyım cok özeldır..evlenmeden once yasasan da ADAM gıbı bırı olsun..pişman olacagın bosanmıs bi kurt cakal olmasın...

Senin istedigin ne bilmiyorum ama bu adam seninle evlenme niyetinde degil kimse ilk bulusmadan ben sevdigimle herseyi yasamak isterim diye zirvalamaz hele evlenecekse hic oyle birsey konusmaz buda yeni moda oldu ben sevdigimle herseyi yasamak isterim sizde yiyosunuz ya

Tutucuyum falan diyorsunuz ama bir haftada adamla gorusup cinsellik uzerine sohbete bile baslamissiz

ha yanlis anlamayin bana her turlu uyar da, siz tutucusunuz ya o bakimdan soyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…