Ilk buluşma ve sonrası

Olaganlıgında gelişmeli bir seyler eger olacaksa da...Öyle cat diye diyorsa pek de ciddiye aldıgını sanmıyorum seni. Bunu demesindeki amac; bir süre sonra direk senden bunu isteyecegi içindir.

Ne kadar bilincli ihtiyatli derin dusunceli ince eleyen sık dokuyan oyle herkesle hop diye samimi olmayan kolay kolay guvenmeyen bir insansiniz sizi takdir ettim.
Tammmmm 1 haftaaaaaaa telefonunuzu vermemissiniz, adama guvenmediginiz icin

masallah ne diyim, 27 yasina iyi gelmissin sen

Hepinizin yorumları için ayrı ayrı çok teşekkür ederim ama ben başlamadan bitirme kararı aldım benimkisi sanırım fiziksel bir çekim yani hoşlandım yada ilgisinden hoşlandım ama uzun süre düşündümde hislerimde de yanılmadım bu zamana kadar bana herşeyi dürüste anlattığını söylüyor doğru da tüm geçmişini dürüstçe anlattı inanıyorum ama sürekli dürüstlüğünü kullanmaya başladığını hissettim tabi şu da var ben bu yaşa kadar beklemiştim şu saatten sonra evlilik odaklı bakarım lise talebeleri gibi pastanede orda burda çok fazla vakit geçirmem ama boşanmış ve evliliğin her dönemini yaşamış tatmış bir tane çocukta yapmış adamı ilişkinin ilerleyen zamanlarında oturup evliliğe ikna etmeye çalışmak benim için onur kırıcı ve boşa harcanan bir zaman olur diye düşündüm adam zaten evlilikten göreceğini görmüş şu saatten sonra duygusal ve cinsel ihtiyacını karşılamak için Yaşar diye düşünüyorum artık yani bir erkeğe evlilik konusunda emrivaki yapmak benim tarzım değil ilerde bu duruma düşmemek için de bitirdim içim de rahatladı nedense

İlk buluşmada konu buraya gelmemeliydi..

Benim gözümden anında düşerdi o kişi...

Kendi evladının yeni tanıştığı biriyle hemen bunu yaşamasını istermiydi?

Bunu sorun ona isterseniz...

her erkek cinselliği .özgürce yaşamak ister her kadında buna imkan verse çarşı pazar karışırdı
Bana bir erkek gösterin cinselliği özgürce yaşamak istemeyen
hahahahaha

Göz boyama taktikleri.
Aile yapınız çok farklı , mezhepleriniz çok farklı önceden yapılmış evlilikten çocuk var ,peki neden ayrılmış .
Ah canım ahhh inanma göz boyuyor kurnaz...

Neden feleğin çemberinden geçmiş tipleri çekerim kendime bilmiyorum gerçekten :s

Madem kendine göre kuralların var asla ödün vermemelisin,

daha ilk buluşmada cinsellik konuşmanız çok şaşırtıcı

şimdiden zemin hazırlıyor gibi dikkat et

yav arkadas şaka misin adam tecrubeli nerden nasil yaklasacagini iyi biliyor akilli ol biraz niyeti belli

Telefon numarası vermek filan bunlar sizin basit ya da namuslu olduğunuzu göstermeyen şeyler.
Kısacası gereksiz ayrıntılar. Sonuçta numara değiştirelecek bir şey ya da engeller geçersin.
Oturdunuz bir kahvede içtiniz o da normal hadi.
Ama 1 haftada adamın bu cümleyi kurması sizi "kaybetmekten" korkmadığını gösterir.
Çünkü hangi kadın olsa bu cümleden ürker. Şahsen ben "daha dün 1 , bugün 2 dur bismillah" oluyorum böyle durumlarda.
Ve insanın ilkini yaşayacağı kişinin çok özel olmasını düşünüyorum.
Uzun zamandır tanıyor olmalısınız ve emin olmalısınız kendinizden.
Zaten kendinizden emin olup yaşadıktan sonra, bir daha kimsede onu bulamıyorsun orası da ayrı trajedi.
Gerçekten sevdiği adamla ilkini yaşamış bir kadın, ikincisine kolay kolay cürret edemiyor.
Sevemiyor ki ne cinselliği, hatta ne sevmesi "TIK" bile olmuyor kalp.
Yani diyeceğim o ki , kendinizden emin olun.
Bir kadın kendinden emin olmadan ilkini yaşarsa, yatak yatak geziyor kaba tabirle.
Evlilik öncesine karşı değilim, yeri ve zamanı gelirse.
Ama yatak yatak gezmeye karşıyım.

Ne oldu yeni gelişmeler mi var ??
Geçmişini anlatmıştı her türlü ortamda bulunmuş yani her konuda tecrübesi var öyle söyleyim mesela gençliği tinercilere hapçılarla varoş tiplerle geçmiş ama kendisi hiç birini kullanmamış (bilmiyorum ne kadar doğru) evliliğin de her türlü zorluğunu yaşamış baba da olmuş yani geçmişi bunalımlı sıkıntılı geçmiş.....biz buluşmuştuk geçtiğimiz hafta ilk buluşma için iyi bir izlenim bırakmıştı ama yok efendim ben sevdiğim kadınla herşeyi yaşarım,plan yapmam falan demeye başladı. 1ay öncede bir ilişkisini bitirmiş 15 ayda onunla beraber olmuş şimdide bana diyorki benim yanıma yakışmıyordu falan filan madem yakışmıyor madem sevmedin 15 ay niye çıktın değilmi o kadında dul olduğu için rahatça yaşamışlar.. şimdi diyorki ben rahat kız istemiyorum bana rahat kız çok ben aile kızı istiyorum. bende bitirdim bu yüzden yani bu zamana kadar kendimi korumuşum neden ilk ilişkim senin gibi geçmişi sorunlu bir tiple olsunki

Katılıyorum sana ama ben numara verilmesini çok basitlik yada namussuzluk olarak görmüyorum sadece tanımak istedim tehlikeli bir durumda yok çocuğun sapıklığı olmadı yada telefonla taciz gibi tehlike durumu yok sadece ilk hafta tanışma süreci iyi giderken ben sevdiğim kadınla herşeyi yaşarım evlilik öncesi sonrası diye kurallarım yok demesi beni tabiki şüphelendirdi ve birkaç şeyini görüncede bitirdim

Boşver herif yol yapmaya çalışıyor yok sevdiğim kadınla herşeyi yaparım ciddiyim bilmem ne basit numaralar bunlar gitsin açlığını başkasında doyursun sonra sana gelip olmadı yapamadım soğudum vs vs şeyler diyecek gereksiz tipler bunlar hep.

Kusura bakmada ilk bulusmada konu cinselige geliyorsa niyeti belliymis zaten..

himm hapci da galiba bir daha bulusman bile tehlikeli
Yok canım zannetmiyorum öyle bir tipi yoktu anlarım aslında tinercinin hapının hali belli olur ama o ortamları görmü belki küçükten kullandı falan onu bilmiyorum çok sapık yada çok tehlikeli biri olsa telefonla en azında rahatsız eder tehditlerde bulunurdu ben olmayacak dediğimde zoruma gitti ama Can'ın sağolsun dedi bir dahada bişey yazmadı zaten

En güzeli. Geç olmadan farkına varmanız iyi olmuş

Ben de aynı şeyi düşündüğümü söylemiştim zaten. Neden bana böyle bir açıklama yaptınız :) Telefon alınabilir dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…