Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıl2015 21.yüzyilın ilk çeyreğindeyiz hatun mezhep farkımız var diyor allahım yaaa sen evde otur kimseyede bulasma bence :)))))Merhaba kızlar ben geçtiğimiz hafta bir çocukla tanıştım fakat bizimki biraz farklı benim internet ortamında tanışmak gibi bir adetim yoktur daha doğrusu böyle birşeyi de hiç denemedim ama ilk defa instagramdan biriyle tanıştım tabi ben kolayckolay güvenmediğinden 1 hafta numaramı vermedim benimle tanışmak istiyordu tabi bunu hoş bir şekilde ifade etti bende numaramı verdim fakat çocuk gayet ciddi ve Olgun bir çocuk yani telefonla konuşurken durup durup konuyu cinselliğe getiren sapık bir tip değil bu beni biraz daha rahatlatı tanışmadan oncede tüm hayatını anlattı ben ilk etapta çok hayal kırıklığına uğradım çünki erken yaşta evlenmiş 4 yaşında bir oğlu var o 29ben27 yaşındayım ve yanlış anlamayın bencsünni o Alevi benim için farketmez fakat ben daha tutucu bir ailede yetiştim içkim yok sigara yok hayatım boyunca ilişkiye girmedim ve evlenmeden de karşıydım buna hala da farklı düşünmüyorum ama bir tarafın onu çekiyor yani aramızdaki konuşmalar lise öğrencileri gibi değil gayet ciddi Olgun bir duruşu var ilk buluştuğumuzda da gerçekten giyimi kuşamı davranışları çok hoş ve klass bir çocuk diyebilirm en önemlisinde hiç cimri değil fakat ona göre cinsellikte normal bir ihtiyaç ve sevdiğim kadınla herşeyi yaşamak isterim diyor zamanı gelince fakat benim çekincelerim var az çok tahmin de edersiniz bana yardımcı olursanız sevinirim sizler ilk tanışmadan ne kadar sonra samimiyeti ilerlettiniz ayrıca ben çekincelerinde haksızmıyım yersiz bir kaygımıdır benimki cevap verirseniz çok sevinirim
Canım bunun seneye yüzyılla alakası yok herkesin yaşam tarzı herkesin doğrusu var yanlışı var saygı duymak zorunda da değilsin hatta ama ama ben her hoşlandığım yada her önüme geçenle cinsellik yaşamam doğruda bulmuyorum.benim tercihim... bu tercih evde kalmama sebep de değildir yine de yorumunuz için teşekkür ederimYıl2015 21.yüzyilın ilk çeyreğindeyiz hatun mezhep farkımız var diyor allahım yaaa sen evde otur kimseyede bulasma bence :)))))
zamanla tanırsın zaten acale etmeMerhaba kızlar ben geçtiğimiz hafta bir çocukla tanıştım fakat bizimki biraz farklı benim internet ortamında tanışmak gibi bir adetim yoktur daha doğrusu böyle birşeyi de hiç denemedim ama ilk defa instagramdan biriyle tanıştım tabi ben kolayckolay güvenmediğinden 1 hafta numaramı vermedim benimle tanışmak istiyordu tabi bunu hoş bir şekilde ifade etti bende numaramı verdim fakat çocuk gayet ciddi ve Olgun bir çocuk yani telefonla konuşurken durup durup konuyu cinselliğe getiren sapık bir tip değil bu beni biraz daha rahatlatı tanışmadan oncede tüm hayatını anlattı ben ilk etapta çok hayal kırıklığına uğradım çünki erken yaşta evlenmiş 4 yaşında bir oğlu var o 29ben27 yaşındayım ve yanlış anlamayın bencsünni o Alevi benim için farketmez fakat ben daha tutucu bir ailede yetiştim içkim yok sigara yok hayatım boyunca ilişkiye girmedim ve evlenmeden de karşıydım buna hala da farklı düşünmüyorum ama bir tarafın onu çekiyor yani aramızdaki konuşmalar lise öğrencileri gibi değil gayet ciddi Olgun bir duruşu var ilk buluştuğumuzda da gerçekten giyimi kuşamı davranışları çok hoş ve klass bir çocuk diyebilirm en önemlisinde hiç cimri değil fakat ona göre cinsellikte normal bir ihtiyaç ve sevdiğim kadınla herşeyi yaşamak isterim diyor zamanı gelince fakat benim çekincelerim var az çok tahmin de edersiniz bana yardımcı olursanız sevinirim sizler ilk tanışmadan ne kadar sonra samimiyeti ilerlettiniz ayrıca ben çekincelerinde haksızmıyım yersiz bir kaygımıdır benimki cevap verirseniz çok sevinirim
zamanla tanırsın zaten acale etme