Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bir erkek gösterin cinselliği özgürce yaşamak istemeyenher erkek cinselliği .özgürce yaşamak ister her kadında buna imkan verse çarşı pazar karışırdı
hahahahahaNe kadar bilincli ihtiyatli derin dusunceli ince eleyen sık dokuyan oyle herkesle hop diye samimi olmayan kolay kolay guvenmeyen bir insansiniz sizi takdir ettim.
Tammmmm 1 haftaaaaaaa telefonunuzu vermemissiniz, adama guvenmediginiz icin
masallah ne diyim, 27 yasina iyi gelmissin sen
Ne oldu yeni gelişmeler mi var ??Neden feleğin çemberinden geçmiş tipleri çekerim kendime bilmiyorum gerçekten :s
Geçmişini anlatmıştı her türlü ortamda bulunmuş yani her konuda tecrübesi var öyle söyleyim mesela gençliği tinercilere hapçılarla varoş tiplerle geçmiş ama kendisi hiç birini kullanmamış (bilmiyorum ne kadar doğru) evliliğin de her türlü zorluğunu yaşamış baba da olmuş yani geçmişi bunalımlı sıkıntılı geçmiş.....biz buluşmuştuk geçtiğimiz hafta ilk buluşma için iyi bir izlenim bırakmıştı ama yok efendim ben sevdiğim kadınla herşeyi yaşarım,plan yapmam falan demeye başladı. 1ay öncede bir ilişkisini bitirmiş 15 ayda onunla beraber olmuş şimdide bana diyorki benim yanıma yakışmıyordu falan filan madem yakışmıyor madem sevmedin 15 ay niye çıktın değilmi o kadında dul olduğu için rahatça yaşamışlar.. şimdi diyorki ben rahat kız istemiyorum bana rahat kız çok ben aile kızı istiyorum. bende bitirdim bu yüzden yani bu zamana kadar kendimi korumuşum neden ilk ilişkim senin gibi geçmişi sorunlu bir tiple olsunkiNe oldu yeni gelişmeler mi var ??
Katılıyorum sana ama ben numara verilmesini çok basitlik yada namussuzluk olarak görmüyorum sadece tanımak istedim tehlikeli bir durumda yok çocuğun sapıklığı olmadı yada telefonla taciz gibi tehlike durumu yok sadece ilk hafta tanışma süreci iyi giderken ben sevdiğim kadınla herşeyi yaşarım evlilik öncesi sonrası diye kurallarım yok demesi beni tabiki şüphelendirdi ve birkaç şeyini görüncede bitirdimTelefon numarası vermek filan bunlar sizin basit ya da namuslu olduğunuzu göstermeyen şeyler.
Kısacası gereksiz ayrıntılar. Sonuçta numara değiştirelecek bir şey ya da engeller geçersin.
Oturdunuz bir kahvede içtiniz o da normal hadi.
Ama 1 haftada adamın bu cümleyi kurması sizi "kaybetmekten" korkmadığını gösterir.
Çünkü hangi kadın olsa bu cümleden ürker. Şahsen ben "daha dün 1 , bugün 2 dur bismillah" oluyorum böyle durumlarda.
Ve insanın ilkini yaşayacağı kişinin çok özel olmasını düşünüyorum.
Uzun zamandır tanıyor olmalısınız ve emin olmalısınız kendinizden.
Zaten kendinizden emin olup yaşadıktan sonra, bir daha kimsede onu bulamıyorsun orası da ayrı trajedi.
Gerçekten sevdiği adamla ilkini yaşamış bir kadın, ikincisine kolay kolay cürret edemiyor.
Sevemiyor ki ne cinselliği, hatta ne sevmesi "TIK" bile olmuyor kalp.
Yani diyeceğim o ki , kendinizden emin olun.
Bir kadın kendinden emin olmadan ilkini yaşarsa, yatak yatak geziyor kaba tabirle.
Evlilik öncesine karşı değilim, yeri ve zamanı gelirse.
Ama yatak yatak gezmeye karşıyım.
Yok canım zannetmiyorum öyle bir tipi yoktu anlarım aslında tinercinin hapının hali belli olur ama o ortamları görmü belki küçükten kullandı falan onu bilmiyorum çok sapık yada çok tehlikeli biri olsa telefonla en azında rahatsız eder tehditlerde bulunurdu ben olmayacak dediğimde zoruma gitti ama Can'ın sağolsun dedi bir dahada bişey yazmadı zatenhimm hapci da galiba bir daha bulusman bile tehlikeli
En güzeli. Geç olmadan farkına varmanız iyi olmuşGeçmişini anlatmıştı her türlü ortamda bulunmuş yani her konuda tecrübesi var öyle söyleyim mesela gençliği tinercilere hapçılarla varoş tiplerle geçmiş ama kendisi hiç birini kullanmamış (bilmiyorum ne kadar doğru) evliliğin de her türlü zorluğunu yaşamış baba da olmuş yani geçmişi bunalımlı sıkıntılı geçmiş.....biz buluşmuştuk geçtiğimiz hafta ilk buluşma için iyi bir izlenim bırakmıştı ama yok efendim ben sevdiğim kadınla herşeyi yaşarım,plan yapmam falan demeye başladı. 1ay öncede bir ilişkisini bitirmiş 15 ayda onunla beraber olmuş şimdide bana diyorki benim yanıma yakışmıyordu falan filan madem yakışmıyor madem sevmedin 15 ay niye çıktın değilmi o kadında dul olduğu için rahatça yaşamışlar.. şimdi diyorki ben rahat kız istemiyorum bana rahat kız çok ben aile kızı istiyorum. bende bitirdim bu yüzden yani bu zamana kadar kendimi korumuşum neden ilk ilişkim senin gibi geçmişi sorunlu bir tiple olsunki
Katılıyorum sana ama ben numara verilmesini çok basitlik yada namussuzluk olarak görmüyorum sadece tanımak istedim tehlikeli bir durumda yok çocuğun sapıklığı olmadı yada telefonla taciz gibi tehlike durumu yok sadece ilk hafta tanışma süreci iyi giderken ben sevdiğim kadınla herşeyi yaşarım evlilik öncesi sonrası diye kurallarım yok demesi beni tabiki şüphelendirdi ve birkaç şeyini görüncede bitirdim