Ilk buluşma ve sonrası

27 yaşında bence daha sağlam adımlar atmalısın... 1 haftalık adama hiiiiiiç güvenmemelisin...

Sana cinsellik için yaklaşmış diyenleri takma sakın. Seni tanımıyor ki daha.
Sana aşık olursa kuzu gibi olacak.
Ki şu anda bile bir öcü değil.
Gayet açık sözlü.
Her ilişkinin kendi içinde bir dinamiği vardır.
Bazı konularda 2 kere 2 dört eder deriz ama ilişkinin başında cinsellik konusuna girildi diye cephe alınmaz.
Emre Altuğ da Çağla Şıkel'e cinsellik üzerine kurulu gelip geçici bir ilişki yaşama niyetiyle yaklaştığını itiraf etmişti mesela.
Ama sonra aşık oldu, evlendiler, çocukları da var.
Biraz gözlem yapmalısın. Kestirip atma.

Yıl2015 21.yüzyilın ilk çeyreğindeyiz hatun mezhep farkımız var diyor allahım yaaa sen evde otur kimseyede bulasma bence :)))))

Bence uyuşmuyorsunuz,o başta sana kendini açık açık ifade etmiş.Sana uymuyorsa başlamadan bitirmek en iyisi.

sizin konusmalarinizdan analadigim kadariyla siz evlenmeden bir iliski yasama taraftari degilsiniz bende sizin gibi düsünenlerdenim ve size tavsiyem kim icin olursa olsun bu konuda taviz vermeyin eger sizi gercekten seven ve isteyen biriyse zaten sizinle evlenir sonunda bu surectede cinsellik beklemesin bir zahmet. O size acik acik ben yasamak isterim demis sizde acik acik ben yasamam diyebilmelisiniz, herkesin kendi kurallari ve kendi inandiklari vardir bunlardan asla vazgecmeyin

Bu konuda burada ortak bir görüşe varman çok zor. Bende evlilik dışı cinselliğe karşı olmayanlardanım. Tutucu bir ailede yetişmedim ve tutucu olmadım. Hayatı içinden geldiği gibi yaşama taraftarayım. 2.5 yıllık harika ötesi bir ilişkim var. Bizde netten tanıştık. Benim sevgilim konuyu hiçbir zaman cinselliğe getirmedi. Sen istersen o konu cinselliğe gelir, istemezsen gelmez dedi. Zaten en başında da o ağır başlı ve yılışık olmayan halleri beni cezbetmişti. Ama ben ondaki harika insanı ve mükemmel kalbi daha ilk konuşmada farkettim. O yüzden ona karşı her zaman samimi oldum. Her zaman içimden geldiği gibi oldum. İlişkimi kendimi kasarak yaşamadım. Ve inan dünyanın en mutlu ilişkilerinden birini yaşıyorumdur.Sen tutucu bir ailede yetiştiysen ve istemiyorsan evlenmeden böyle birşey yapmak zorunda değilsin. Beklersiniz, sevgilinde o kadar kudurmamıştır herhalde olur biter. Bu kadar kafaya takılası bir konu değil sanırım.

Yıl2015 21.yüzyilın ilk çeyreğindeyiz hatun mezhep farkımız var diyor allahım yaaa sen evde otur kimseyede bulasma bence :)))))
Canım bunun seneye yüzyılla alakası yok herkesin yaşam tarzı herkesin doğrusu var yanlışı var saygı duymak zorunda da değilsin hatta ama ama ben her hoşlandığım yada her önüme geçenle cinsellik yaşamam doğruda bulmuyorum.benim tercihim... bu tercih evde kalmama sebep de değildir yine de yorumunuz için teşekkür ederim

zamanla tanırsın zaten acale etme

Kendin gibi biriyle olman daha makul. Adamin niyeti kötü. Bu zamana kadar böyle çakallardan kendini korumuşsun. Daha da bulaşma derim.

O insanın başta saygılı davranması iyi giyinmesi cimri olmaması bir şey ifade etmez. Bu başka niyeti olmadığı anlamına gelmez daha görüşür görüşmez konuyu cinselliğe getirmesi garip değil mi benim için yaşanması gereken bir şey derken beklentisini söylemiş size ve sizin hiç evlenmediğinizi de biliyor. Bence asıl niyetini anlamak için rest çekin kesinlikle evlenmeden böyle bir şey düşünmeyeceğinizi söyleyin eğer hala sizin devam ederse önemli olan sensin demektir. Ama yok ortadan kaybolursa zaten belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…