İlk belirtinizi ilişkiden kaç gün sonra hissettiniz?

glitterpowder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
1.535
2.829
63
Reglim 10 gün gecikti, regl olacak gibi hissetmiyorum ama gebelik belirtisi de hissetmiyorum, yarın test yapacağım ama yine sormak istedim, ilk belirtinizi ilişkiden kaç gün sonra hissettiniz?

Reglim 10 gün gecikti, regl olacak gibi hissetmiyorum ama gebelik belirtisi de hissetmiyorum, yarın test yapacağım ama yine sormak istedim, ilk belirtinizi ilişkiden kaç gün sonra
Ben hiç hamile kalmadım ama yaklaşık 10-11 gündür kasıklarımda batma belimde ve sırtımda ağrı var. Bacaklarıma vurduğu oluyor. Adet günüm dündü fakat olmadım. Bekliyecem bi kaç gün daha. Negatif görmekten bıktım.. yani ilişkiden bir hafta sonra oldu bu belirtiler

Onlar bende de var, ben şu meşhur gebelik belirtilerinden bahsediyorum aslında, ama bu sandıklarınız zaten regl öncesi belirtiler, aslında ikisi neredeyse aynı bu yüzden çok karışıyor

Reglim 10 gün gecikti, regl olacak gibi hissetmiyorum ama gebelik belirtisi de hissetmiyorum, yarın test yapacağım ama yine sormak istedim, ilk belirtinizi ilişkiden kaç gün sonra hissettiniz?
İlişki gününden itibaren sayınca 7. günde belimde ağrı başladı. Soğuk bir bel ve ağrı. Yaklaşık 10 gün sürdü. İlişkinin 15. Gününde de prodoctor erken gebelik testi ile pozitif gördüm

Sırtınızda da ağrınız var mıydı peki. Benim şu an belim ve sırtım aşırı ağrıyor

Sırt, bel tarzı ağrıları da insan gebelik belirtisi olarak düşünemiyor ki reglden önce de olan ağrılar olduğu için

Ben adet olacagim gunun aksamina hissettim. Belimde insnilmaz agri zonklama vardi. Eger duzenli adet oluyorsaniz anlardiniz 10 gunde

Sırtınızda da ağrınız var mıydı peki. Benim şu an belim ve sırtım aşırı ağrıyor
Yok sadece popo üstü bel kismimda soğuk ve ağrı vardı. Sırtımda ağrı olmadi

Ben adet olacagim gunun aksamina hissettim. Belimde insnilmaz agri zonklama vardi. Eger duzenli adet oluyorsaniz anlardiniz 10 gunde
Düzenli regl oluyorum tabi de anlamak o kadar kolay olmuyor çünkü pms dönemiyle belirtiler birebir aynı, bel bacak sırt tarzı ağrılardan bahsediyorum.

Bende normalde bel ağrısı olmazdı adet öncesi ama yumurtlamanın 8. Günü çok net bel ağrısı oldu gece bebiş yerleşiyormuş meğer. Karın ağrısı da vardı hafif hafif bunun dışında da bir şey yok açıkçası çok erken dönemde anlamak biraz zor belirtilerden. En iyisi hangi gün yumurtladığınızı net olarak bilmek 11. Günde pozitifi hem idrar hem kan testinde gördüm ben darısı başınıza olsun inşallah

Evet klasik ağrılar dışında gelişen farklı belirtilerin ne zaman ortaya çıktığını anlamak istiyorum aslında, gerçi herkeste farklı da olabiliyor, yumurtlama takibi yapmadım şuan reglim geciktiği ama hiçbir belirti de olmadığı için bunu anlamlandırmaya çalışıyorum, teşekkür ederim şuan aşırı bekler durumda değilim ama olursa da hayır demem:)

İyi aksamlar kizlar lutfen okuyan biri yardimci olursa sevinirim sali gunu sabah leke geldi adet oldum sandim ama daha devami gelmedi.cuma test yaptim negatif cikti.cumartesi gunu adet olmaya basladim.pazartesi kan vericektim vazgectim vermeye gerek yok degilmi hamilelik filan yoktur sizce. ??

Bende regl tarihim gelmeden hissetmiştim batma şeklinde ağrılar oluyordu kasıklarımda

Düzenli regl oluyorum tabi de anlamak o kadar kolay olmuyor çünkü pms dönemiyle belirtiler birebir aynı, bel bacak sırt tarzı ağrılardan bahsediyorum.
Bacak sirt tarzi agrilar genelde adet geciktikten sonra basliyor. Oncesinde anlayamazsiniz. E 10 gun gecikmissiniz test yapin kan verin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…