• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

Hayırlısı olsun ovulasyon testleri de mi yanılttı dicem ama sanmıyorum umudunuzu kaybetmeyin en kısa zamanda olur inşAllah
Ovülasyon testini yetkili kişiye mesaj attım yumurtlama gösteren tarihte idrarınız koyu o yüzde koyu çıkmış çizgi dedi testlerde bir sıkıntı oldu galiba ya

Ovülasyon testini yetkili kişiye mesaj attım yumurtlama gösteren tarihte idrarınız koyu o yüzde koyu çıkmış çizgi dedi testlerde bir sıkıntı oldu galiba ya
Pcosunuz mu var dedi 2-3 nişanda koyu çıkmış çizgi dedi. Normalde picoaum yok ve o tarihlerde lekelenmem vardı. Çözemedim ne olduğunu

İki tarihte de mi yanlış ben sanmıyorum öyle olacağını

Pcosunuz mu var dedi 2-3 nişanda koyu çıkmış çizgi dedi. Normalde picoaum yok ve o tarihlerde lekelenmem vardı. Çözemedim ne olduğunu
Tarihlerle adet günü uyuşmuyor orası biraz garip yakın zamanda hormon testi vermediyseniz adetin 2 3 4 5. Günlerde verin

Back
X