• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeytob
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeytob

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2024
81
3
6
24
Erkek arkadaşımla sürtünme ile bi birliktelik yaşadım içine boşalma olmadı ve ilişkiden 14 gün sonra Regl tarihim geldi ama reglim 6 gün gecikti sonra oldum reglim bittikten sonraki 5 gün içinde 3 defa leke tarzı kan vardı reglden kalıntıdır dedim geçti sonraki Regl tarihim geldi oda gecikti hala olmadım gecikmenin 7. Günü Regl ağrılarım oldu ama hafifledi son iki gündür sancı gibi oluyor yani bilmiyorum korkuyorum hamilelikten ve 2 ay oldu ilk ay Regl oldum hamilelik olmaz gebelik olsaydı şimdiye kadar belirtileri olurdu diyede kendini avutuyorum göğüslerimde filan bişey hissetmiyorum akıntımda normal ama mide bulantımla baş ağrım bu ay çok gibiydi onun dışında bişeyim yok

Erkek arkadaşımla sürtünme ile bi birliktelik yaşadım içine boşalma olmadı ve ilişkiden 14 gün sonra Regl tarihim geldi ama reglim 6 gün gecikti sonra oldum reglim bittikten sonraki 5 gün içinde 3 defa leke tarzı kan vardı reglden kalıntıdır dedim geçti sonraki Regl tarihim geldi oda gecikti hala olmadım gecikmenin 7. Günü Regl ağrılarım oldu ama hafifledi son iki gündür sancı gibi oluyor yani bilmiyorum korkuyorum hamilelikten ve 2 ay oldu ilk ay Regl oldum hamilelik olmaz gebelik olsaydı şimdiye kadar belirtileri olurdu diyede kendini avutuyorum göğüslerimde filan bişey hissetmiyorum akıntımda normal ama mide bulantımla baş ağrım bu ay çok gibiydi onun dışında bişeyim yok
Test almalısın kesinlikle eğer hamilelik üzerine adet gördüysen 2 aylık bebek aldıramazsında

Şimdiye kadar daha fazla belirtiler olmazmıydı bilmiyorum
Herkesin hamileliği farklı olur ama 8.9.10ncu haftalarda anlardınız illa ki vücudunuzda ki değişikleri sürekli mide bulantısı ve uyku hali gibi ama herkesin çok farklı olabilir en iyisi test

Eklentiler

• IMG_1773.webp
    IMG_1773.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 5
Sürtünmeyle, oralla, analla hamile kalma olasılığınız yok. Zaten ilişki üstüne regl olmuşsunuz eğer sonradan 'vajinal' bir birliktelik yaşamadıysanız şu anki gecikmeniz hamilelik haricinde bir çok faktörden kaynaklanabilir.

Back
X