İlk belirtinizi ilişkiden kaç gün sonra hissettiniz?

Onlar bende de var, ben şu meşhur gebelik belirtilerinden bahsediyorum aslında, ama bu sandıklarınız zaten regl öncesi belirtiler, aslında ikisi neredeyse aynı bu yüzden çok karışıyor
Ben adetten önce hic belirti yasamam birden olurum hatta öyle agriymis vs hicbiri olmaz regl olurum 2. gün yogun agrili kanamali gecer sonraki günler normale dönerim ama hamilelik istiyorum ya bu ay sürekli biryerlerim agridi kasiklarim bacaklarim boynum basim bas dönmesi oldu istah oldu bugünde kasiklarim cok agriyor dedigim gibi hic adetten önce olmazdi böyle seyler heleki gögüs agrisi falan, yada önceden ben dikkat etmiyordum simdi psikolojik. Ha birde 5 ay sonra tekrar iliski yasadim onunla alakali enfeksiyon mu acaba diyorum oda var tabi. Hayirlisi bakalim cani gönülden istiyorum insallah nasip olur

Bence yinede ver adetken testler yaniltmaz idrar testide yapabilirsin zarari yok yani canim

Umarım dileğinize kavuşursunuz en kısa sürede Kesinlikle birçoğu psikolojik zaten, insan kendini gereksiz fazla dinledikçe olur olmadık hisleri belirti sanıyor ama aslında hiçbiri değil, sadece en neti regl gecikmesi kaldı ki o bile mevsimsel, stres kaynaklı yanıltıcı olabiliyor maalesef, biraz karışık.

Kızlar ya ben dün yani ilişkiden 13 gün sonra idrar testi yaptım çok saçma Bi şekilde çift çizgi belirdi sonra kayboldu sizce bu nedir?

Merhaba. Benimde adete 5 gun var ama inanilmaz belim agriyo ev isindendir dedim ama bide adet olmusum gibi sancim var ogleden beri. Erken testler kaset testler yaptim cikmadi yarin yumurtlama gununun 11.gunu. erken gebelik siparis ettim yine, daha gelmedi. Kaset var elimde sabah yapsam cikar mi acaba? Benim sadece adet olucam gun boyle agrim fln olur,cok istiyorum hayirlisiyla, bakalim hep bi umut..

Bide yumurtlamadan mi saycaz catlamadan mi, dollenme diyolar bide ayyy ne karisik??? Neyden kac gun saymali tam olarak? Lh i erken hcg testi kaset testi derken iyice kafayi yedim. Silik bile cikmadi hic((

Aynı durumlar bende de var şuan adetime iki gün var ama bir haftadır belirti yaşıyorum, bende sizin gibi birden adet olurum hafif bir kasık ağrısı ,ikinci gün yoğun sonra biter birden böyle bir haftadır sanci yasayinca şüphelendim umarım.hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…