Gebeliğinizdeki ilk belirtiniz hangisi

• Baygınlık

OY: 0 0,0%
  • Aşerme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    32
Lekelenme için doktor ne dedi

Yerleşme kanamanız nasılsınız ve kaç gün sürdü
adet geçtikten 5 ğün sonra gece kahve kırmızı karışık çok az geldi, cuma akşamıydı, cumartesi adet oluyorum sandım devamı gelmedi,sonra pazar gecesi yine aynı şekilde kırmızı kahve karışık çok az bir leke geldi çok az da pıhtı vardı canım

Hiç başlarda gaz problemi yaşadınız mı, hatırlıyormusuz? Çünkü benim inanılmaz gaz sorunum var şuan afadersin hem alt hem üst ilk defa böyle birşey yaşadım
Canım hem alt hem üst çok gaz problemi yaşıyorum ben…

Canım hem alt hem üst çok gaz problemi yaşıyorum ben…
Bende öyleydim bugün biraz daha iyiyim. Sanırım kabız oldum ve çok akıntım var sulu test yaptım ama hemen heveslenmek istemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230227_101248_com.android.gallery3d.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 440
Bende öyleydim bugün biraz daha iyiyim. Sanırım kabız oldum ve çok akıntım var sulu test yaptım ama hemen heveslenmek istemiyorum
Canım kaç günün var adete? Benim 3 gün kala bundan daha silik çıktı ve ben neredeyse hergün yaparak koyulaşmasını takip ettim. Adetim 4 gün gecikince net olarak çıktı. Bir hafta gecikincede kan verdim.

Canım kaç günün var adete? Benim 3 gün kala bundan daha silik çıktı ve ben neredeyse hergün yaparak koyulaşmasını takip ettim. Adetim 4 gün gecikince net olarak çıktı. Bir hafta gecikincede kan verdim.
Şöyle ki ben ateş takibi yapıyorum bu ay iki kere yumurtlama gösterdi ona barak, 31e göre 7 günüm diğer yumurtlamama göre de (34) 10 günüm var

Şöyle ki ben ateş takibi yapıyorum bu ay iki kere yumurtlama gösterdi ona barak, 31e göre 7 günüm diğer yumurtlamama göre de (34) 10 günüm var
Anladım canım. Daha varmış adetine. 4 gün kala bende negatif göstermişti mesela.. ertesi gün çok silik çıktı ama 5 dakikada çıktı. Senin çizgin hemen mi çıktı?

Anladım canım. Daha varmış adetine. 4 gün kala bende negatif göstermişti mesela.. ertesi gün çok silik çıktı ama 5 dakikada çıktı. Senin çizgin hemen mi çıktı?
Hemen 5 dakikada çıktı hatta 3 dakika da falan gördüm, benim bir tane boş gebeliğim oldu onda da 7 gün kala öğrenmiştim 331di betam benim sanırım hemen yükseliyor

Hemen 5 dakikada çıktı hatta 3 dakika da falan gördüm, benim bir tane boş gebeliğim oldu onda da 7 gün kala öğrenmiştim 331di betam benim sanırım hemen yükseliyor
Ozaman yarında tekrarlar canım biraz daha koyulaşmış olur ozaman inşallah ben artımedin üstünde t1 t2 yazan testini kullandım o daha hassas sanırım çünkü net gösteriyor.

Ozaman yarında tekrarlar canım biraz daha koyulaşmış olur ozaman inşallah ben artımedin üstünde t1 t2 yazan testini kullandım o daha hassas sanırım çünkü net gösteriyor.
Bende 3 gün önce internetten sipariş verdim 20 adet laboquik marka t1 y2 de yanlış gösterdiği oldu başka arkadaşlarda o yüzden çok güvenemedim ona

Bende 3 gün önce internetten sipariş verdim 20 adet laboquik marka t1 y2 de yanlış gösterdiği oldu başka arkadaşlarda o yüzden çok güvenemedim ona
bu süre içerisinde her türlü testin yalancı çizgi çıkartabileceğini öğrendim ben. Bu sefer mesela önce t1 t2 yazan testte net çizgi çıkmıştı aynı gün yaptığım diğer test daha silik göstermişti. Oyüzden t1 t2 yazanın daha hassas olduğunu düşünüyorum cnm.

Biraz zaman geçsin karşılaştırmak için alırım o testtende inşallah vardır 3 gündür çıkıyor aslında ama bugün daha da belirgin çıktı

Biraz zaman geçsin karşılaştırmak için alırım o testtende inşallah vardır 3 gündür çıkıyor aslında ama bugün daha da belirgin çıktı
O zaman kesin vardır canım ama adetin gecikmesine kadar çok umutlanmamaya çalış. Kimyasal gebelik olabiliyor o yüzden erken test yapmak aslında bizi yıpratıyor. Ben adetim gecikene kadar ara ara tekrarladım testi , koyulaşma görünce biraz sakinleşiyordum. Bir hafta gecikince de kan verdim

Çok sabırsız biriyim elimde olsa yumurtlama biter bitmez öğrenmek istiyorum başıma böyle çok geldiği için çok umutlanmıyorum, zaten bu ay baya salmıştım hsg çekileceğim için inşallah gerek kalmaz dua eder misin benim için

Canım biz geçen aylarda da seninle konuşmuştuk hatırlıyor musun? Bir süre bakmayacaktık foruma ama ben yine dayanamıyordum. Ve her ay test yaptım Hamile kalınca birbirimize haber verecektik inşallah şuan ikimizde hamileyiz daha doktora gitmedim bende. Tabi ki dua edeceğim sen de gelişmeleri yaz mutlaka

Yaaa gerçekten mi hatırladım kusura bakmaaaa ay baya tesadüf olucak ikimiz birden kalırsak eğer ayy Allahım inşallah bende Güzel haberle gelirimmm imkansız oluyor girmemek, test yapmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…