Allah bağışlasın canımÜç çocuğumun üçünde de adetime bir hafta kala kasık ağrısı.o zaman anlamıştım hamileyğm diye ve yanılmadım.
Yerleşme kanamanız nasılsınız ve kaç gün sürdüiştah, gögüs ,bel ve kasık ağrısı ve yerleşme kanaması
Lekelenme için doktor ne dediBenim bata 2 gün kala lekelenmem oldu öyle anladım. Normal regl kanamasından baya farklıydı çok koyuydu ve azdı o yüzden regle çok yormadim. Hemen idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi günde kan verdim değer 476 çıktı. Regl olmam gereken gün ve ertesi günü aşırı kasik ağrım oldu bu arada regl ağrısı gibi. Hala ara ara oluyor ama azaldı.
adet geçtikten 5 ğün sonra gece kahve kırmızı karışık çok az geldi, cuma akşamıydı, cumartesi adet oluyorum sandım devamı gelmedi,sonra pazar gecesi yine aynı şekilde kırmızı kahve karışık çok az bir leke geldi çok az da pıhtı vardı canımYerleşme kanamanız nasılsınız ve kaç gün sürdü
Canım hem alt hem üst çok gaz problemi yaşıyorum ben…Hiç başlarda gaz problemi yaşadınız mı, hatırlıyormusuz? Çünkü benim inanılmaz gaz sorunum var şuan afadersin hem alt hem üst ilk defa böyle birşey yaşadım
Bende öyleydim bugün biraz daha iyiyim. Sanırım kabız oldum ve çok akıntım var suluCanım hem alt hem üst çok gaz problemi yaşıyorum ben…
Canım kaç günün var adete? Benim 3 gün kala bundan daha silik çıktı ve ben neredeyse hergün yaparak koyulaşmasını takip ettim. Adetim 4 gün gecikince net olarak çıktı. Bir hafta gecikincede kan verdim.Bende öyleydim bugün biraz daha iyiyim. Sanırım kabız oldum ve çok akıntım var sulutest yaptım ama hemen heveslenmek istemiyorum
Şöyle ki ben ateş takibi yapıyorum bu ay iki kere yumurtlama gösterdi ona barak, 31e göre 7 günüm diğer yumurtlamama göre de (34) 10 günüm varCanım kaç günün var adete? Benim 3 gün kala bundan daha silik çıktı ve ben neredeyse hergün yaparak koyulaşmasını takip ettim. Adetim 4 gün gecikince net olarak çıktı. Bir hafta gecikincede kan verdim.
Anladım canım. Daha varmış adetine. 4 gün kala bende negatif göstermişti mesela.. ertesi gün çok silik çıktı ama 5 dakikada çıktı. Senin çizgin hemen mi çıktı?Şöyle ki ben ateş takibi yapıyorum bu ay iki kere yumurtlama gösterdi ona barak, 31e göre 7 günüm diğer yumurtlamama göre de (34) 10 günüm var
Hemen 5 dakikada çıktı hatta 3 dakika da falan gördüm, benim bir tane boş gebeliğim oldu onda da 7 gün kala öğrenmiştim 331di betam benim sanırım hemen yükseliyorAnladım canım. Daha varmış adetine. 4 gün kala bende negatif göstermişti mesela.. ertesi gün çok silik çıktı ama 5 dakikada çıktı. Senin çizgin hemen mi çıktı?
Ozaman yarında tekrarlar canımHemen 5 dakikada çıktı hatta 3 dakika da falan gördüm, benim bir tane boş gebeliğim oldu onda da 7 gün kala öğrenmiştim 331di betam benim sanırım hemen yükseliyor
Bende 3 gün önce internetten sipariş verdim 20 adet laboquik marka t1 y2 de yanlış gösterdiği oldu başka arkadaşlarda o yüzden çok güvenemedim onaOzaman yarında tekrarlar canımbiraz daha koyulaşmış olur ozaman inşallah ben artımedin üstünde t1 t2 yazan testini kullandım o daha hassas sanırım çünkü net gösteriyor.
bu süre içerisinde her türlü testin yalancı çizgi çıkartabileceğini öğrendim ben.Bende 3 gün önce internetten sipariş verdim 20 adet laboquik marka t1 y2 de yanlış gösterdiği oldu başka arkadaşlarda o yüzden çok güvenemedim ona
Biraz zaman geçsin karşılaştırmak için alırım o testtende inşallah vardırbu süre içerisinde her türlü testin yalancı çizgi çıkartabileceğini öğrendim ben.Bu sefer mesela önce t1 t2 yazan testte net çizgi çıkmıştı aynı gün yaptığım diğer test daha silik göstermişti. Oyüzden t1 t2 yazanın daha hassas olduğunu düşünüyorum cnm.
O zaman kesin vardır canımBiraz zaman geçsin karşılaştırmak için alırım o testtende inşallah vardır3 gündür çıkıyor aslında ama bugün daha da belirgin çıktı
Çok sabırsız biriyim elimde olsa yumurtlama biter bitmez öğrenmek istiyorumO zaman kesin vardır canımama adetin gecikmesine kadar çok umutlanmamaya çalış. Kimyasal gebelik olabiliyor o yüzden erken test yapmak aslında bizi yıpratıyor. Ben adetim gecikene kadar ara ara tekrarladım testi , koyulaşma görünce biraz sakinleşiyordum. Bir hafta gecikince de kan verdim
Canım biz geçen aylarda da seninle konuşmuştuk hatırlıyor musun? Bir süre bakmayacaktık forumaÇok sabırsız biriyim elimde olsa yumurtlama biter bitmez öğrenmek istiyorumbaşıma böyle çok geldiği için çok umutlanmıyorum, zaten bu ay baya salmıştım hsg çekileceğim için inşallah gerek kalmaz dua eder misin benim için
Yaaa gerçekten mi hatırladım kusura bakmaaaaCanım biz geçen aylarda da seninle konuşmuştuk hatırlıyor musun? Bir süre bakmayacaktık forumaama ben yine dayanamıyordum. Ve her ay test yaptım Hamile kalınca birbirimize haber verecektik inşallah şuan ikimizde hamileyiz daha doktora gitmedim bende. Tabi ki dua edeceğim sen de gelişmeleri yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?