- 19 Mart 2011
- 217
- 1
canım tebrk ederm bebişini RABBİM bağışlasın analı babalı büyüsün inş.seni ayrıcada tebrk edyrm ne güzel yazı yazmıssın insanları sevklendryrsn e malum etrafta o kadar coook felaket tellalı var ki....yazını imrenerek okudum ne yalan söyleyeym...ve neden yurt dısında yasamıyrm diye bile sordum kendime:)benimde oğlum var 16 aylık normal doğumu cok istemiştm ama tabikide korkularım vardı..vee hayat boyunca kendime güvenemeyişim.doktorum bekleyelm dedi kendi sancılarınla olursa olur yoksa sezeryn dedi(doğumdan korktğumu bildiği için)41 haftalık olduk bende ne sancı ne su ne nişan hiiiç belirti yok..artık cevre baskısı kendime güvenemeyişim ve dktr olacak sahsın felaket tellallığıyla sezeryn oldum dktr öyle biriydiki öyle korkuttu ki beni,(kendiside sezerynlydı bana sürekli örnekler anlatıyrdu)son gün dktr bile değiştirmeye kalktım sonucunda bebeğimin kodonları cok dolanmıs ondan asağıya hiç inmemiş doğum belirtisi baslamamıs...ltfn bunu okuyan arkadaslar kendinize güvenin cesaretnzi yitirmeyn tıbbi aciliyetler dısında ltfn keyfi sezeryn olmayın..bana gelince ikinci bebişim olursa ins hayırlı zamanda normal dğmu isterm ama burası türkiye güzelim kimse yanasmaz bunacumartesiden ytıyorsun hastahaneye salı bebişin dğyr ilk önce hap sonra gidisata göre suni sancı ne diyeyim cnm orda olmanın insan sağlığına değer verenlerin tadını cıkar öpyrm seni ve bebişini....
Tesekkür ederim bu güzel yorumun icin.. Bilmiyorum türkiyede özel hastaneler belki insafli davraniyordur. Bebegini özel hastanede dünyaya getirebilirsin ikinci cocugunu belki... Ama genelde türkiyedeki bayanlar sezeryani tercih ediyor kendileri seciyorlar bebeklerin dogum günlerini.. Yada doktorlardadir hata bilmiyorum. Ama sen Almanyada olsaydin bile belki yine sezeryan olurdun bilmiyorum inmemis cünkü... Ama hayirlisiyla kucagina almissin ya önemli olan o. Kendine ve bebisinize iyibakin bende sizi öpüyorum :))))