- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
hayırlısı olsun canım neden aklına kötü şeyler getiriyorsun ki canım .çok mu geliyor?Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim bende lekelnme ver yarın doktora gidicem kimyasal gebelik olmasından korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım neden aklına kötü şeyler getiriyorsun ki canım .çok mu geliyor?Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim bende lekelnme ver yarın doktora gidicem kimyasal gebelik olmasından korkuyorum
Çok da denemez bi pedi dolduracak kadar yok ama korkuyorumhayırlısı olsun canım neden aklına kötü şeyler getiriyorsun ki canım .çok mu geliyor?
Canim uctane catlamis yumurta demek ucuz gebelik bile olabilir hamile olma sansin yuksek okadar yumurtadan illaki tutan olmusdur yani insallah olmusdur canim bide bakmissin ucude tutmus adetine 4 gun varsa kanda cikmisdir hemen yapdir merak ettim suanBişey sorucam .. adetime 4 gün var.. 10 şubatda çatlatma iğnesi oldum 3 gün sonra doktor 3 tane çatlamış yumurta olduğunu söyledi ... Şuan aniden haraket edince ya ayağa kalkınca kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor ... Hiç böyle birşey olmamışdı daha önce .. göğüslerim hassas .. bunlar hamiləlik belirtisi ola bilirmi ?
Benimde geçen ay beş yumurtam iğne vuruldum ama oluşmadı olmayinca olmuyor inşallah tutunmuştur bebişCanim uctane catlamis yumurta demek ucuz gebelik bile olabilir hamile olma sansin yuksek okadar yumurtadan illaki tutan olmusdur yani insallah olmusdur canim bide bakmissin ucude tutmus adetine 4 gun varsa kanda cikmisdir hemen yapdir merak ettim suan
Insallah olmusdur ya bide ucuz oluyormus cok sevinririm ama insallah sizinde olur hamile kalmak isteyip kalamayanlara rabbim yardim etsin cok uzuluyorumBenimde geçen ay beş yumurtam iğne vuruldum ama oluşmadı olmayinca olmuyor inşallah tutunmuştur bebiş
İğnenin 17 çi gününde adet oldum malesef doktorum her şey yolunda iyi gidiyor demişti neden olmadin anlamadım illaki birisi tutmalıydı.. şuan adetim zaten bi garip bildiğin siyaha yakın bi renkte cokda değil ama.. garipCanim uctane catlamis yumurta demek ucuz gebelik bile olabilir hamile olma sansin yuksek okadar yumurtadan illaki tutan olmusdur yani insallah olmusdur canim bide bakmissin ucude tutmus adetine 4 gun varsa kanda cikmisdir hemen yapdir merak ettim suan
Uzulme canim ve takinti yapma dusundukce olmuyor inankiİğnenin 17 çi gününde adet oldum malesef doktorum her şey yolunda iyi gidiyor demişti neden olmadin anlamadım illaki birisi tutmalıydı.. şuan adetim zaten bi garip bildiğin siyaha yakın bi renkte cokda değil ama.. garip
Evet anladım onu ben.. çok düşünüyordum.. hayırlısı olsunn.. ilk denememdi zaten.. illaki olur..Uzulme canim ve takinti yapma dusundukce olmuyor inanki
Insallah olur bende ayni durumdayim ve bes aydir deniyorum hemde ikitane cocugum var ama olmuyor demekki yaradan gununu bekliyor takmamak elde deyil ama napalm nasipEvet anladım onu ben.. çok düşünüyordum.. hayırlısı olsunn.. ilk denememdi zaten.. illaki olur..
Evet tatlım.. inşallah yüzümüz gülerInsallah olur bende ayni durumdayim ve bes aydir deniyorum hemde ikitane cocugum var ama olmuyor demekki yaradan gununu bekliyor takmamak elde deyil ama napalm nasip
Kuzum ben iki kere iğne oldum ilk iki yumurtam vardı 19 mm boyutunda ikinciisi beş yumurta 19 mm boyutunda doktor hep kesin olcak dedi çok belirti vardı ama olmadı ve adetimde sipsiyah geldi kesik kesik sonra düzeldi normal üzülme Allah hepimize nasip etsinİğnenin 17 çi gününde adet oldum malesef doktorum her şey yolunda iyi gidiyor demişti neden olmadin anlamadım illaki birisi tutmalıydı.. şuan adetim zaten bi garip bildiğin siyaha yakın bi renkte cokda değil ama.. garip
Benim de bu sabah yirmilik dişim apse yapmış şişmiş. Siz ne yapmıştınız? Bebeğe zararı olmuyor değil mi?Doğum yaptım kuzum oğlum 19 aylık oldu bile Ne lekelenme ne akıntı hiç olmamıştı bende. Tuhaf ki göğüs hassasiyeti bile olmamıştı. Regl geçince kaset test de silik çizgi çıkmıştı kan verdim öyle öğrendim. Ne bulantı ne baş dönmesi ne hassasiyet hiç birini yaşamadım. Bende direk dişler de bi belirti veriyor. Hamileliğimde de 4 dişim çürüdü ve kırıldı. Anlamadım
Aynı bölgedeki diş yerinden mi apse olmuştu yoksa farklı yerlerde mi olmuştuHerkesten farklı bir belirti benimki önceki ay kimyasal gebelik olmuştum onda dişim apse yapmıştı. Sonraki ay gerçek gebelik oldu ve yine een erken belirtim diş apsesiydi
İkisin de de aynı dişim apse yapmıştı canımAynı bölgedeki diş yerinden mi apse olmuştu yoksa farklı yerlerde mi olmuştu