- Konu Sahibi essiloratte
canım yeni okudum yazını kusura bakma olurmudediğin gibi hamd olsun hikayem çok güzel bitiyo ama tabi ikinci bi çocukta yine engel olurmu diye düşünmüyo değilim,evet bi gece karar verdim ve şükürler olsun herşeyden önce ALLAH ın izni ile sonra kendimi şartlamamla kurtuldum,ben o gece sabaha kadar hiç uyumadım sürekli düşündüm neresinden başlayabilirim diye dediğin gibi o kadar çok sinirlerim yıprandıki ve bi de destek olmayınca kendimi boşlukta sanıyodum,sabahında hemen kalkıp kendime söz verdim o sabah çayımın şekerini yediğim beyaz ekmeği bıraktım ve 3lt su aldım yanıma işe gidip gelirken herkesin fiziğine dikkat ettim sonuçta hepimizin iskeleti aynı ama benimki yağ doluydu,suya ilk zamanlar alışamadım ve bence SU SADECE KİLO VERMEDE DEĞİL O KİSTLERİN KAYBOLMASINDA ÇOK YARARLI OLDU...ilk zamanlar yemekle çok mücadele ettim ama ne istersem yedim ve sadece tadımlık yedim hrşeyin tadına baktım sonra düzenli bi program yaptım kendime,yürüyüş yaptım...daha 1 ay olmadan ben 8 kilomdan kurtuldumm artık kendime olan inancım daha da fazlalaştı...iş yerinde her yere evde en sık kullandığım yerlere tv ve buz dolabının üzerine DİYETTEYİM HEDEF 65 yazdım,istemesemde sürekli hatırlıyodum ve dediğim gibi kendime bi söz verdim bunu başardım tabi 65 olamadım ama hastalığı yendim :) ve sizde inanmadan başaramazsınız....
tabi bunlar beni mutlu etti eşimi mutlu etti onunla açık açık herşeyi konuştum her yaptığım yenilikte yada yapacaklarımda fikrini aldım benim bunu yapacağıma ilk önce onu da inandırdım...çevremden de öyle güzel tepkiler aldımki zayıfaldığım için değil herkesin bendeki ruh halimdeki değişikliği fark etmesiydi en güzeli..ve ben hedefime daha çok var zannediyodum ama nerde biterse bitsin çokta uzun olsa başaracaktımm..şimdide hayatım aynen devam ediyo ben yine programla devam ediyorum hayatımdaki en güzel mucimle tabiii
kızlar inanın kendinize bunun çaresi aktarlar doktorlarda yada hocalarda değil ilk önce ALLAH sonra kendiniz herşeyi önce ALLAH tan isteyin O na sığının ve kesinlikle başaracaksın.düşünün hiçbir doktor hiçbir aktarcı bunun çaresini ilacını bilmiyo bu hastalığı yenenlerin çoğu hem kendi kendilerine başardılar.en faydalı ilaç kendinize olan inancınız...sizde bi yerden başlayın ufakta olsa en başta kilonuz varsa kilolardan kurtulmak sonrası gelir kendiliğinden ALLAH IN izni ile...bi diyetisyene gidin bi spora gidin ama kilo verin...
ben yine ara ara uğrarım meleğimle...hepinize dua ediyoruz...ALLAH a emanet olun...
canım seni tebrik edrm ya süpersinn..bende polikistimin olduğunu.c.tesi öğrendim. adt olmuyorum bu ay4 ünde olmam gerekli ama ben olmadım ve doktorum bana sağda ve splda polikistlerimin olduğunu sölediçhamile kalama biraz zor olucakmış galibaa..çok moralim bozuldu..önce bi hap verdi 4 gün kullanıcam a det olam için sonrada adetimin 15 gününde bi ilaç daha içicem..ah bende senin gib yaabilsem.gerçektende kurtulabilirmiyim acaba bende..bugunden itibaen bende başlıyorum..sanada böyle dktor hap verdimi acaba..bide çocugumun olmamamsından çok korkuyorum...((