Canim Kizim - Dogum Hikayem - ( Normal dogumdan korkmayin)

MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ :nazar:
YAVRUNUZU ALLAH BAĞIŞLASIN
30 HAFTALIK HAMILEYİM İNŞALLAH BENDE NORMAL YAPABİLİRİM ÇOK İSTİYORUM
RABBİM HEPİMİZİ HAYIRLISIYLA KURTARSIN
SEVGİLER :KK71:

arkadaşlara katılıyorum çok güzel anlatmışsınız,tebrik ederim:KK71::KK71:
ben de normal doğum istiyorum
korkmuyorum da ama bebeğin geleceği yok:86::86:

Cok tesekkürler yorumun icin. Canim sen merak etme her seyin bir sirasi var bence senin bebiste sirasini bekliyor :) bi bakmisin karnindan sesler gelecek anneee ben geliyorummmm diye :))))) Allah gercekten anne olmak isteyen bütüüünnnnn anne adaylarina nasip etsin insallah... Amin....

sen gerçekten çok iiyi bir annesin bence.:nazar::nazar::nazar::nazar: allah çocuğnu ve esini birbirinize bağışlasın

Aminnnnnnnnnnnnnnn.... insallah insallah..... cok tesekkür ederim bu güzel yorumun icin... Evet anne olmak merhametin en büyük gösterisi bence karsiliksiz sevgi Allah herseye bu duyguyu tatmayi nasip etsin.....Amin...

MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ :nazar:
YAVRUNUZU ALLAH BAĞIŞLASIN
30 HAFTALIK HAMILEYİM İNŞALLAH BENDE NORMAL YAPABİLİRİM ÇOK İSTİYORUM
RABBİM HEPİMİZİ HAYIRLISIYLA KURTARSIN
SEVGİLER :KK71:

Tesekkür ederim güzel yorumun icin... Insallah hersey yolunda gider ve sizde Normal dogumla bebeginizi kucaginiza alirsiniz Allahin izniyle insallah....Kendinize ve bebeginize iyi bakin artik hic agir falan kaldirmayin sürekli dinlenin yürüyüs yapin cok faydasini göreceksiniz....

Cok tesekkürler yorumun icin. Canim sen merak etme her seyin bir sirasi var bence senin bebiste sirasini bekliyor :) bi bakmisin karnindan sesler gelecek anneee ben geliyorummmm diye :))))) Allah gercekten anne olmak isteyen bütüüünnnnn anne adaylarina nasip etsin insallah... Amin....

:KK69::KK69::KK69:aminnn canım
evet dün doldu günüm bebek yok
demek vaktini bekliyor
o vakti bir de ben bilsem:KK9::KK9:

ama senin gibi normal doğumu anlatanlara bayılıyorum hatta keyfi sezeryanları okumuyorum bile
doğum senin yaptığındır
umarım ben de yapabilirim bir sorun çıkmaz da

öncelikle cok gecmiş olsun canım benimm darısıda bize olsun inşşş rabbim bebişinide analı babalı büyütsün saglıcakla :nazar: :KK49: ilk basları okuyunca kendimi buldum inşş bende hayırlısıyla senin gibi normal dogumla bebişimi kucagıma alırım bende aslında cok korkuyom ama böle yazıları okudukca da kendimi motivasyon ediyorum doktor bey dün erken konusmak için dedi ama özele gidiyorum ben boyun posun yerinde normal yap melike hanımcım dedi bende öle dşünüyorum rabbim nasip ederse inşş dedim şimdiden düşünme kendini strese sokma dedi ama elimde deil düşünmemek az da olsa rahatlattın çok tesekkür ederim bitanem benimm bu arada hastane özel mi yolsa devletmiydi bende çok kararsızım herkes dioki madem normal yapıcan git devlete özel napıyo sanki farklı bişimi yapıyo ama benim ilk bebegim ne bilim canım ya kafam cok karısık bide tam temmuz 15 e geliyo tabi gecikme felan olmazsa hakkımızda hayırlısı olsun inşş banada dua et olurmu şimdiden cok tesekkürlerr :KK19: :KK71: :KK19: :KK19:

:KK69::KK69::KK69:aminnn canım
evet dün doldu günüm bebek yok
demek vaktini bekliyor
o vakti bir de ben bilsem:KK9::KK9:

ama senin gibi normal doğumu anlatanlara bayılıyorum hatta keyfi sezeryanları okumuyorum bile
doğum senin yaptığındır
umarım ben de yapabilirim bir sorun çıkmaz da

Insallah ben inaniyorum o gelecek sirasi gelince sana... Bende bir yil bekledim korkmaya basladim ama sonra düsündüm neden kafami yoruyorumki eger kendimi dada sitrese sokarsam belki hic olmaz pskolojikmen... Gercekten kafandan kötü düsünceleri at.. Iyi seyler düsün... Ve dualarini hic eksik etme...

Allah bağışlasın gözün aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun baştan sona okudum çok güzel anlatmışsın darısı o günü bekleyen bütün arkadaşlarımıza inş

öncelikle cok gecmiş olsun canım benimm darısıda bize olsun inşşş rabbim bebişinide analı babalı büyütsün saglıcakla :nazar: :KK49: ilk basları okuyunca kendimi buldum inşş bende hayırlısıyla senin gibi normal dogumla bebişimi kucagıma alırım bende aslında cok korkuyom ama böle yazıları okudukca da kendimi motivasyon ediyorum doktor bey dün erken konusmak için dedi ama özele gidiyorum ben boyun posun yerinde normal yap melike hanımcım dedi bende öle dşünüyorum rabbim nasip ederse inşş dedim şimdiden düşünme kendini strese sokma dedi ama elimde deil düşünmemek az da olsa rahatlattın çok tesekkür ederim bitanem benimm bu arada hastane özel mi yolsa devletmiydi bende çok kararsızım herkes dioki madem normal yapıcan git devlete özel napıyo sanki farklı bişimi yapıyo ama benim ilk bebegim ne bilim canım ya kafam cok karısık bide tam temmuz 15 e geliyo tabi gecikme felan olmazsa hakkımızda hayırlısı olsun inşş banada dua et olurmu şimdiden cok tesekkürlerr :KK19: :KK71: :KK19: :KK19:

Cok tesekkür ederim bu güzel yorumun icin... Bak gercekten biraz önce bir arkadasada aynisini yazdim... Kesinlikle iyi seyler düsün.. Bende ilk baslarda korktum acaba olmuycakmi diye.. Esim bana sürekli soruyordu, acaba bu ay hamile kalmismisindir diye, bu beni o kadar cok etkiliyorduki, kanamam olacak diye korkuyordum hatta bir defasinda iki hafta gecikti hamileyim diye havalara uctum.. Ama kanamam gene oldu, test yaptim degilmisim... Bu beni cok üzdü.. Yani demek istedigim surda. Kafami cok taktim olmadi yada Allah öyle istedi bir beklememi istedi heralde. Daha sonra düsündüm kendi kendime dedim kendine gel böyle kafa takarsan belki hic olmaz diye. Esimlede konustum bana lütfen bu konuda artik soru sorma dedim beni kötü yönde etkiliyorsun diye konustum onunla.. Oda bir daha üzerime gelmedi hic soru sormadi konusunu bile acmadi... Bu gercekten cok önemli seni kimsenin etkilemesine izin verme.

Ben Almanyada yasiyorum burada evet özel cocuk dogum hastaneleri var bende özelde dogum yaptim.
Sen cevrenin dediklerine bakma eger maddi acidan bir sorununuz yoksa neden özelde yapmayacakmissinki, normal dogumsa normal dogum ne olacakki.. Normal dogum özelde yapilmayacak diye bir kuralmi var... Senin icin nasil rahat ediyorsa öyle davran...

Normal dogumdan benim kadar hic kimse korkamazdi yemin ederim... Sürekli senin gibi normal dogumla ilgili seyler okudum biraz iyi seyler okuyunca rahatliyordum... Ama inan bana her kadinin dogumu farkli...Hic korma Normal dogum dediyse doktorun, gercekten dogum aninda gelen o sancilardan hoslanacaksin bile... Bebeginin gelisini hissediyorsun bu mükemmel bir duygu, insallah bunu cok güzel bir sekilde yasarsin canim... Unutma bol bol su ic yürüyüs yap... Dogum sancilarindanda korkma bana göre o dogum sancisi... Bebegin annesine seslenisi gibi birsey... Bunu dogum aninda dahada iyi anliycaksin bana hak vereceksin...

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... Dedigim gibi cevrenin dediklerini hic aldirma, bazi insanlar karartma vermesini cok seviyor... Eger özelde dogum yapmak istiyorsan dogumunu özelde yap, istedigin gibi büyüt bebegini...

Bana diyorlardi yok kucagina cok alma yok bunu yap yok sunu yap... Ben tamam tamam diyordum ama genede bildigimi yapiyordum :)))

Bütün hamile bayanlarin Allah yardimcisi olsun insallah... Amin...

Allah bağışlasın gözün aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun baştan sona okudum çok güzel anlatmışsın darısı o günü bekleyen bütün arkadaşlarımıza inş

Cok tesekkür ederim güzel yorumun icin Amin insallah Allah olmayanlarada Nasip eder...

Insallah ben inaniyorum o gelecek sirasi gelince sana... Bende bir yil bekledim korkmaya basladim ama sonra düsündüm neden kafami yoruyorumki eger kendimi dada sitrese sokarsam belki hic olmaz pskolojikmen... Gercekten kafandan kötü düsünceleri at.. Iyi seyler düsün... Ve dualarini hic eksik etme...

:KK34::KK34:dua ediyorum canım da bebek bende:KK49: ben artık doğsun istiyorum
40+1 olduk

:KK34::KK34:dua ediyorum canım da bebek bende:KK49: ben artık doğsun istiyorum
40+1 olduk

Ahaaaaaaaaaaaa :))) bende saniyorum bebek istiyorsun ama olmuyor :)))) Pardon özür dilerim... benim kizimda gecikmisti... Sanirim yerleri cok rahatki gelmek istemiyor :) Allah anali babali büyütsün insallah umarim bir an önce kucagina alirsin... Dogunca buraya yaz olurmu :)

Cok tesekkür ederim bu güzel yorumun icin... Bak gercekten biraz önce bir arkadasada aynisini yazdim... Kesinlikle iyi seyler düsün.. Bende ilk baslarda korktum acaba olmuycakmi diye.. Esim bana sürekli soruyordu, acaba bu ay hamile kalmismisindir diye, bu beni o kadar cok etkiliyorduki, kanamam olacak diye korkuyordum hatta bir defasinda iki hafta gecikti hamileyim diye havalara uctum.. Ama kanamam gene oldu, test yaptim degilmisim... Bu beni cok üzdü.. Yani demek istedigim surda. Kafami cok taktim olmadi yada Allah öyle istedi bir beklememi istedi heralde. Daha sonra düsündüm kendi kendime dedim kendine gel böyle kafa takarsan belki hic olmaz diye. Esimlede konustum bana lütfen bu konuda artik soru sorma dedim beni kötü yönde etkiliyorsun diye konustum onunla.. Oda bir daha üzerime gelmedi hic soru sormadi konusunu bile acmadi... Bu gercekten cok önemli seni kimsenin etkilemesine izin verme.

Ben Almanyada yasiyorum burada evet özel cocuk dogum hastaneleri var bende özelde dogum yaptim.
Sen cevrenin dediklerine bakma eger maddi acidan bir sorununuz yoksa neden özelde yapmayacakmissinki, normal dogumsa normal dogum ne olacakki.. Normal dogum özelde yapilmayacak diye bir kuralmi var... Senin icin nasil rahat ediyorsa öyle davran...

Normal dogumdan benim kadar hic kimse korkamazdi yemin ederim... Sürekli senin gibi normal dogumla ilgili seyler okudum biraz iyi seyler okuyunca rahatliyordum... Ama inan bana her kadinin dogumu farkli...Hic korma Normal dogum dediyse doktorun, gercekten dogum aninda gelen o sancilardan hoslanacaksin bile... Bebeginin gelisini hissediyorsun bu mükemmel bir duygu, insallah bunu cok güzel bir sekilde yasarsin canim... Unutma bol bol su ic yürüyüs yap... Dogum sancilarindanda korkma bana göre o dogum sancisi... Bebegin annesine seslenisi gibi birsey... Bunu dogum aninda dahada iyi anliycaksin bana hak vereceksin...

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... Dedigim gibi cevrenin dediklerini hic aldirma, bazi insanlar karartma vermesini cok seviyor... Eger özelde dogum yapmak istiyorsan dogumunu özelde yap, istedigin gibi büyüt bebegini...

Bana diyorlardi yok kucagina cok alma yok bunu yap yok sunu yap... Ben tamam tamam diyordum ama genede bildigimi yapiyordum :)))

Bütün hamile bayanlarin Allah yardimcisi olsun insallah... Amin...

amin canım benim aminnnn çok tesekkürlerrr :KK19: :KK19: :KK19:

Ahaaaaaaaaaaaa :))) bende saniyorum bebek istiyorsun ama olmuyor :)))) Pardon özür dilerim... benim kizimda gecikmisti... Sanirim yerleri cok rahatki gelmek istemiyor :) Allah anali babali büyütsün insallah umarim bir an önce kucagina alirsin... Dogunca buraya yaz olurmu :)

:KK9::KK9:son mesajını okuyunca acaba yalış mı anladın diye yazıverdim meğer öyleymiş
teşekkür ederim canım,evet senin kızın da gecikmiş benim kız gibi
bakalım yarın kontrol var ama bişey çıkmaz
doğurabilirsem, yazıcam inşallah:KK34::KK34::KK34:

:KK9::KK9:son mesajını okuyunca acaba yalış mı anladın diye yazıverdim meğer öyleymiş
teşekkür ederim canım,evet senin kızın da gecikmiş benim kız gibi
bakalım yarın kontrol var ama bişey çıkmaz
doğurabilirsem, yazıcam inşallah:KK34::KK34::KK34:

Insallah kendi sancisiyla dogar suni sanci almak zorunda kalmazssin canim... Yanlis anladigim icinde özür dilerim kusura bakma :)))) Güzel haberlerle dönersin insallah...

Insallah kendi sancisiyla dogar suni sanci almak zorunda kalmazssin canim... Yanlis anladigim icinde özür dilerim kusura bakma :)))) Güzel haberlerle dönersin insallah...

ne demek canım ne kusuru:KK34::KK34:
yarın kontrol var bişey çıkmaz bekletir az daha
ama sezeryan mı ,suni sancı mı derlerse sanırım önceliğim suni sancı olur:KK14::KK14:

:nazar:canım tebrk ederm bebişini RABBİM bağışlasın analı babalı büyüsün inş.seni ayrıcada tebrk edyrm ne güzel yazı yazmıssın insanları sevklendryrsn e malum etrafta o kadar coook felaket tellalı var ki....yazını imrenerek okudum ne yalan söyleyeym...ve neden yurt dısında yasamıyrm diye bile sordum kendime:)benimde oğlum var 16 aylık normal doğumu cok istemiştm ama tabikide korkularım vardı..vee hayat boyunca kendime güvenemeyişim.doktorum bekleyelm dedi kendi sancılarınla olursa olur yoksa sezeryn dedi(doğumdan korktğumu bildiği için)41 haftalık olduk bende ne sancı ne su ne nişan hiiiç belirti yok..artık cevre baskısı kendime güvenemeyişim ve dktr olacak sahsın felaket tellallığıyla sezeryn oldum dktr öyle biriydiki öyle korkuttu ki beni,(kendiside sezerynlydı bana sürekli örnekler anlatıyrdu)son gün dktr bile değiştirmeye kalktım sonucunda bebeğimin kodonları cok dolanmıs ondan asağıya hiç inmemiş doğum belirtisi baslamamıs...ltfn bunu okuyan arkadaslar kendinize güvenin cesaretnzi yitirmeyn tıbbi aciliyetler dısında ltfn keyfi sezeryn olmayın..bana gelince ikinci bebişim olursa ins hayırlı zamanda normal dğmu isterm ama burası türkiye güzelim kimse yanasmaz buna:KK43:cumartesiden ytıyorsun hastahaneye salı bebişin dğyr ilk önce hap sonra gidisata göre suni sancı ne diyeyim cnm orda olmanın insan sağlığına değer verenlerin tadını cıkar öpyrm seni ve bebişini....:nazar::emir_bebek:

Oncelikle tebrikler diyim. Allah anali babali buyutsun, yavrunuzu size bagislasin. MasaAllah cok detayli anlatmissin, resim bilem koymussun:)) Ama cok hos oldu okumasi bu sekilde:)) Benimde bir oglum var neredeyse 23 aylik olacak. Simdi ikinciye hamileyim ve ilkinde sezeryan olmustum. Simdi gittigim dr. bana normal dogum yapmami onerdi, cok tavsiye etti, anlatti. Bu arada ben abd deyim. Kendi kendime dedim ki, TR de olsam kesin sormaya bile gerek olmaksizin, ilki sezeryan oldugu icin ikincisinide sezeryan derlerdi. Internetten okudugum kadariyla, ilki sezeryan olunca ikincisinin normal dogum olmasi icin 5 sene bekleniyormus falan. Tabi bu bizim ulkemizde boyle. InsaAllah hersey normal giderse, normal dogum yapmak istiyorum. Tabiki Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Sizede bol sutlu, gazsiz ve uykusuz (ilk aylar uyku mumla araniyor) gunler, geceler:))):KK55:

canım birsey sormak istyrm cizelgeden anladığım kadarıyla daha beişin minik ilk doğumun sezeryan ikincisi de normal olabilir mi diyor dktrn ?

X