iştah, gögüs ,bel ve kasık ağrısı ve yerleşme kanamasıKızlar sizin ilk gebelik belirtiniz neydi?
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyleSabah kalktığımda dünyanın başıma dönmesiydi
Ama ben hamileliğe yormamıştım
Doktorlar tüp bebekle anca olur dediği için
Ama çok şükür
Bişey sorucam .. adetime 4 gün var.. 10 şubatda çatlatma iğnesi oldum 3 gün sonra doktor 3 tane çatlamış yumurta olduğunu söyledi ... Şuan aniden haraket edince ya ayağa kalkınca kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor ... Hiç böyle birşey olmamışdı daha önce .. göğüslerim hassas .. bunlar hamiləlik belirtisi ola bilirmi ?Kasık ağrısıydı ama şu an o da yok :)
Canım konu olarak açarsan daha iyi cevaplar alırsınBişey sorucam .. adetime 4 gün var.. 10 şubatda çatlatma iğnesi oldum 3 gün sonra doktor 3 tane çatlamış yumurta olduğunu söyledi ... Şuan aniden haraket edince ya ayağa kalkınca kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor ... Hiç böyle birşey olmamışdı daha önce .. göğüslerim hassas .. bunlar hamiləlik belirtisi ola bilirmi ?
Daha bu gün üye oldum ama nasıl yapa bilirimCanım konu olarak açarsan daha iyi cevaplar alırsın
Hiç başlarda gaz problemi yaşadınız mı, hatırlıyormusuz? Çünkü benim inanılmaz gaz sorunum var şuan afadersin hem alt hem üst ilk defa böyle birşey yaşadım9 aylık bebeğim var hamileliğimin ilk belirtisi göğüs hassasiyeti ardından iştah açılmasıydı sonra halsizlik ve bütün belirtiler ilerleyen süreçte oldu
Hamile kalırsam mide bulantısından ödüm kopuyor eltim o kadar kotu oluyordu ki artık yüzünde damarlar çıkıyordu kusmaktanBen regl olacağım ama olamıyorum sanmıştım. Kasik agrisi, goguslerin sismesi, regl belirtileriyle hemen hemen ayniydi. Sonraki en bariz belirtim mide bulantisiydi
Piyasada cesitli bulanti ilaclari var. Bende ise yaramamisti ama faydasını goren cok kadin var. Kisa suruyor,unutulup bitiyorHamile kalırsam mide bulantısından ödüm kopuyor eltim o kadar kotu oluyordu ki artık yüzünde damarlar çıkıyordu kusmaktan
Eltimin denemediği ne bitkisel ne doktor tavsiyesi ilaçların hiçbiri işe yaramadı birde baya uzun süre sürüyorduPiyasada cesitli bulanti ilaclari var. Bende ise yaramamisti ama faydasını goren cok kadin var. Kisa suruyor,unutulup bitiyor
Eltimin denemediği ne bitkisel ne doktor tavsiyesi ilaçların hiçbiri işe yaramadı birde baya uzun süre sürüyordu
Doktorda net birşey söylemiyordu onun için ama 3 çocukta da hep aynısı oldu mahfolmustuAcaba gebelik reflusu mu vardi. Benim reflu gecmisim oldugu icin direkt mide koruyucuya basladik 3.aydan sonra, doğuma kadar. Bulantimi kesmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?