Hahahaa evet yaYaaa gerçekten mi hatırladım kusura bakmaaaaay baya tesadüf olucak ikimiz birden kalırsak eğer ayy Allahım inşallah bende Güzel haberle gelirimmm imkansız oluyor girmemek, test yapmamak
İnşAllah bende Güzel haber vermek çok istiyorummmHahahaa evet yaokadar konuştuk inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz. Güzel haberler bekliyorum senden canım
Canım bende daha doktora gitmedim.. çok düşünüyorum endişeleniyorum… inşallah sağlıklıdır ikimizindeİnşAllah bende Güzel haber vermek çok istiyorummmbiliyorsun 1 tane boş gebelikten kürtajım var korkuyorum da bir yandan tekrarlarsa diye
Tabi verende rabbim alandaCanım bende daha doktora gitmedim.. çok düşünüyorum endişeleniyorum… inşallah sağlıklıdır ikimizindeAllah büyük. Dua edeceğiz, tevekkül edeceğiz inşallah. Kaderde varsa zaten olacaktır. Olumlu düşünmeye çalış ama bi taraftanda herşeye hazırlıklı da olmamız lazım.
HahahahTabi verende rabbim alandahakkımızda hayırlısı neyse o olsun çok sabırlısın ben çoktan 3 kere girmiştim doktora
Boş gebeliğimde kendi uğraşlarımla öğrendim biliyor musun iyiki erken gitmişim dedim, araştırmışım dedim doktorlar hiç birşey söylemiyor yolk kesesi yok dedim Birtane doktora nerden biliyosun yolk kesesini sen dedi, dedim araştırıyorum evet yok ama geç döllenme olabilir demişti hiçte inanmamıştım belirtilerimde yoktu hiç, başlarda oldu ama 6 haftadan sonra hiç belirtim yoktu 9 haftada kürtaja aldırdım kendimi oda zorla oldu devlet hastanesinde yoksa başıma kötü şeyler gelebilirmiş gerçi özele giderdim o kadar emindim ona hazırlamıştım kendimi. Hayırlısı olsun çok istememek gerekiyor demiştim o zamanlarHahahahya kese görünmezse onu takacam bu sefer. Zaten erken daha sanırım. 1200 değerle kese görünmeyebilirmiş. Sabırlı olmaya çalışıyorum işte.. yoksa içimde fırtınalar kopuyor
Ya canım çok üzüldüm… Allah korusun, birdaha yaşatmasınBoş gebeliğimde kendi uğraşlarımla öğrendim biliyor musun iyiki erken gitmişim dedim, araştırmışım dedim doktorlar hiç birşey söylemiyor yolk kesesi yok dedim Birtane doktora nerden biliyosun yolk kesesini sen dedi, dedim araştırıyorum evet yok ama geç döllenme olabilir demişti hiçte inanmamıştım belirtilerimde yoktu hiç, başlarda oldu ama 6 haftadan sonra hiç belirtim yoktu 9 haftada kürtaja aldırdım kendimi oda zorla oldu devlet hastanesinde yoksa başıma kötü şeyler gelebilirmiş gerçi özele giderdim o kadar emindim ona hazırlamıştım kendimi. Hayırlısı olsun çok istememek gerekiyor demiştim o zamanlarşimdi inşallah rabbim hayırlı evlat nasip eder miniğini görüp gel inşallah
Ben iki kere kan verdim sonra doktor istemedi(beta), amh falan diyorsan gayet güzel yemişti hepsineYa canım çok üzüldüm… Allah korusun, birdaha yaşatmasınkan değerlerin nasıldı ozaman?
Anladım canım. Boş gebelik zaten kandan anlaşılmıyormuş çünkü güzel yükseliyor normal gebelikte gibi… Allah korusun, yaşatmasın bize böyle bir durumBen iki kere kan verdim sonra doktor istemedi(beta), amh falan diyorsan gayet güzel yemişti hepsine
Herkesten farklı bir belirti benimkiKızlar sizin ilk gebelik belirtiniz neydi?
İnşAllahAnladım canım. Boş gebelik zaten kandan anlaşılmıyormuş çünkü güzel yükseliyor normal gebelikte gibi… Allah korusun, yaşatmasın bize böyle bir durum
Peki hamileliginiz devam etti miadet geçtikten 5 ğün sonra gece kahve kırmızı karışık çok az geldi, cuma akşamıydı, cumartesi adet oluyorum sandım devamı gelmedi,sonra pazar gecesi yine aynı şekilde kırmızı kahve karışık çok az bir leke geldi çok az da pıhtı vardı canım
Gebeliginiz devam ediyor mu herhangi bir lekelenme yaşadınız mı yerleşme kanaması gibiHerkesten farklı bir belirti benimkiönceki ay kimyasal gebelik olmuştum onda dişim apse yapmıştı. Sonraki ay gerçek gebelik oldu ve yine een erken belirtim diş apsesiydi
Doğum yaptım kuzum oğlum 19 aylık oldu bileGebeliginiz devam ediyor mu herhangi bir lekelenme yaşadınız mı yerleşme kanaması gibi
çok şükür ediyor canım ,Peki hamileliginiz devam etti mi
Lekelenmeler için doktor birsey dedi miçok şükür ediyor canım ,
yok canım sormadım bile belliydi zaten yerleşmeydi, tüp bebeklerde de gelmiştiLekelenmeler için doktor birsey dedi mi
Rahatsız ediyorum ama kaç gün sürdü ve rengi nasıldı pıhtılanma var mıydıyok canım sormadım bile belliydi zaten yerleşmeydi, tüp bebeklerde de gelmişti
canım bir cuma gecesi geldi çok az kırmızı ve kahverengi hafif pıhtıda vardı,bir ğün geçti sonra pazar gecesi de aynısı geldi çok az şekilde öyle ped dolduracak şekilde değilRahatsız ediyorum ama kaç gün sürdü ve rengi nasıldı pıhtılanma var mıydı
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim bende lekelnme ver yarın doktora gidicem kimyasal gebelik olmasından korkuyorumcanım bir cuma gecesi geldi çok az kırmızı ve kahverengi hafif pıhtıda vardı,bir ğün geçti sonra pazar gecesi de aynısı geldi çok az şekilde öyle ped dolduracak şekilde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?