• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğinizdeki ilk belirtiniz hangisi

• Baygınlık

OY: 0 0,0%
  • Aşerme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    32
Yaaa gerçekten mi hatırladım kusura bakmaaaa 🙈 ay baya tesadüf olucak ikimiz birden kalırsak eğer ayy Allahım inşallah bende Güzel haberle gelirimmm 🤍💐😍 imkansız oluyor girmemek, test yapmamak 🙈🤣
Hahahaa evet ya 😂 okadar konuştuk inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz. Güzel haberler bekliyorum senden canım🤩♥️

Hahahaa evet ya 😂 okadar konuştuk inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz. Güzel haberler bekliyorum senden canım🤩♥️
İnşAllah bende Güzel haber vermek çok istiyorummm😍🤲🏻 biliyorsun 1 tane boş gebelikten kürtajım var korkuyorum da bir yandan tekrarlarsa diye 😢

İnşAllah bende Güzel haber vermek çok istiyorummm😍🤲🏻 biliyorsun 1 tane boş gebelikten kürtajım var korkuyorum da bir yandan tekrarlarsa diye 😢
Canım bende daha doktora gitmedim.. çok düşünüyorum endişeleniyorum… inşallah sağlıklıdır ikimizinde🤲🏻 Allah büyük. Dua edeceğiz, tevekkül edeceğiz inşallah. Kaderde varsa zaten olacaktır. Olumlu düşünmeye çalış ama bi taraftanda herşeye hazırlıklı da olmamız lazım. ❤️‍🩹

Canım bende daha doktora gitmedim.. çok düşünüyorum endişeleniyorum… inşallah sağlıklıdır ikimizinde🤲🏻 Allah büyük. Dua edeceğiz, tevekkül edeceğiz inşallah. Kaderde varsa zaten olacaktır. Olumlu düşünmeye çalış ama bi taraftanda herşeye hazırlıklı da olmamız lazım. ❤️‍🩹
Tabi verende rabbim alanda 🙏🏻 hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 💐 çok sabırlısın ben çoktan 3 kere girmiştim doktora 🤣

Tabi verende rabbim alanda 🙏🏻 hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 💐 çok sabırlısın ben çoktan 3 kere girmiştim doktora 🤣
Hahahah😂😂 ya kese görünmezse onu takacam bu sefer. Zaten erken daha sanırım. 1200 değerle kese görünmeyebilirmiş. Sabırlı olmaya çalışıyorum işte.. yoksa içimde fırtınalar kopuyor😂😂

Hahahah😂😂 ya kese görünmezse onu takacam bu sefer. Zaten erken daha sanırım. 1200 değerle kese görünmeyebilirmiş. Sabırlı olmaya çalışıyorum işte.. yoksa içimde fırtınalar kopuyor😂😂
Boş gebeliğimde kendi uğraşlarımla öğrendim biliyor musun iyiki erken gitmişim dedim, araştırmışım dedim doktorlar hiç birşey söylemiyor yolk kesesi yok dedim Birtane doktora nerden biliyosun yolk kesesini sen dedi, dedim araştırıyorum evet yok ama geç döllenme olabilir demişti hiçte inanmamıştım belirtilerimde yoktu hiç, başlarda oldu ama 6 haftadan sonra hiç belirtim yoktu 9 haftada kürtaja aldırdım kendimi oda zorla oldu devlet hastanesinde yoksa başıma kötü şeyler gelebilirmiş gerçi özele giderdim o kadar emindim ona hazırlamıştım kendimi. Hayırlısı olsun çok istememek gerekiyor demiştim o zamanlar 😔 şimdi inşallah rabbim hayırlı evlat nasip eder 🙏🏻 miniğini görüp gel inşallah 😍🤲🏻

Boş gebeliğimde kendi uğraşlarımla öğrendim biliyor musun iyiki erken gitmişim dedim, araştırmışım dedim doktorlar hiç birşey söylemiyor yolk kesesi yok dedim Birtane doktora nerden biliyosun yolk kesesini sen dedi, dedim araştırıyorum evet yok ama geç döllenme olabilir demişti hiçte inanmamıştım belirtilerimde yoktu hiç, başlarda oldu ama 6 haftadan sonra hiç belirtim yoktu 9 haftada kürtaja aldırdım kendimi oda zorla oldu devlet hastanesinde yoksa başıma kötü şeyler gelebilirmiş gerçi özele giderdim o kadar emindim ona hazırlamıştım kendimi. Hayırlısı olsun çok istememek gerekiyor demiştim o zamanlar 😔 şimdi inşallah rabbim hayırlı evlat nasip eder 🙏🏻 miniğini görüp gel inşallah 😍🤲🏻
Ya canım çok üzüldüm… Allah korusun, birdaha yaşatmasın🤲🏻 kan değerlerin nasıldı ozaman?

Ben iki kere kan verdim sonra doktor istemedi(beta), amh falan diyorsan gayet güzel yemişti hepsine
Anladım canım. Boş gebelik zaten kandan anlaşılmıyormuş çünkü güzel yükseliyor normal gebelikte gibi… Allah korusun, yaşatmasın bize böyle bir durum 🤲🏻♥️

adet geçtikten 5 ğün sonra gece kahve kırmızı karışık çok az geldi, cuma akşamıydı, cumartesi adet oluyorum sandım devamı gelmedi,sonra pazar gecesi yine aynı şekilde kırmızı kahve karışık çok az bir leke geldi çok az da pıhtı vardı canım
Peki hamileliginiz devam etti mi

Herkesten farklı bir belirti benimki😁 önceki ay kimyasal gebelik olmuştum onda dişim apse yapmıştı. Sonraki ay gerçek gebelik oldu ve yine een erken belirtim diş apsesiydi
Gebeliginiz devam ediyor mu herhangi bir lekelenme yaşadınız mı yerleşme kanaması gibi

Gebeliginiz devam ediyor mu herhangi bir lekelenme yaşadınız mı yerleşme kanaması gibi
Doğum yaptım kuzum oğlum 19 aylık oldu bile☺️ Ne lekelenme ne akıntı hiç olmamıştı bende. Tuhaf ki göğüs hassasiyeti bile olmamıştı. Regl geçince kaset test de silik çizgi çıkmıştı kan verdim öyle öğrendim. Ne bulantı ne baş dönmesi ne hassasiyet hiç birini yaşamadım. Bende direk dişler de bi belirti veriyor. Hamileliğimde de 4 dişim çürüdü ve kırıldı. Anlamadım 😁

Rahatsız ediyorum ama kaç gün sürdü ve rengi nasıldı pıhtılanma var mıydı
canım bir cuma gecesi geldi çok az kırmızı ve kahverengi hafif pıhtıda vardı,bir ğün geçti sonra pazar gecesi de aynısı geldi çok az şekilde öyle ped dolduracak şekilde değil

canım bir cuma gecesi geldi çok az kırmızı ve kahverengi hafif pıhtıda vardı,bir ğün geçti sonra pazar gecesi de aynısı geldi çok az şekilde öyle ped dolduracak şekilde değil
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim bende lekelnme ver yarın doktora gidicem kimyasal gebelik olmasından korkuyorum

Back