- 15 Aralık 2017
- 280
- 96
- 48
- 32
- Konu Sahibi Gurbetci42
-
Mahvettiler be canım bildigin bogazını sıkıyodum artk kadının dalga geciyolar sanki sende de mi vardı pıhtılasma sulandırıcı ve ilaç kesin cözüm mü peki birde kan sulanınca düsük tetiklenebilir diyolar benim cok sevgili yakınlarım gercekten böyle bir tehlike var mı benim ilk yavrum da bu yüzden öldü sanırım kan pıhtılastı yeteri kadar gitmedi oksijen ve besin alamadı boguldu resmenne acayip insan bunlar madem anlamıyorsun neden istiyorsun genetik testi bir de 3 saat bekletip. Pıhtılaşmadan korkma canım iğnesi var ben her gün karnıma bacağıma vurdum o iğneyi son ayıma kadar çözümü var da insanı böyle delirtmeseler
Canim sinirlenme boşver.ülkemizde ilgisiz doktor bolluğu var.insanı ölume sürüklüyorlar.zorlamasan bisey yapmazlar.Merhaba canım öncelikle cok gergin basladık dün sabah erkenden gittik sonucları aldık tam 3 saat bekletildik 3 saatin sonunda kadın dogumcu ben bunu okuyamam genetikçi okur ona git deyince sabır falan kalmadı tam dalga mı geciyosunuz deyip üzerine yürüyünce esim zor tuttu nasıl anlamazsın anlamadıgın seyi nasıl istersin peki beni orda 3 saat neden bekletirsin.. neyse gebetikciye gittik oda ben mi istedim sanki hem ben anlamam bunu bende okuyamam deyince direk başhekime fırladım anlattım durumu ya bu olayı cözün ya da cok güzel bir mahkeme ve bakanlıkga sikayet dilekcesi ile karsılascaksınız deyince aradı iki doktoruda genetikciye tekrar gittik o da kan aldı yine 1 ay sonra cıkacakmıs ama en azından sonucları okudu pıhtılasmaya meilli bir yapım varmış sınırlara cok yakınmış degerler birde gebelikte kan koyulasırmış buda bebek icin yeterli oranda kan gitmesini engelleyebilirmiş 1 ay sonra ne oranda pıhtılasma var onu görcekmisiz hemotolokda bakıcakmış büyük ihtimal aspirin ya da sulandırıcı igne verilcekmiş ahh bunu ögrenene kadar sinir küpü olduk nihayetinde tahmin ettigim pıhtılasma baslangıcı ile karsılaştık kusura bakma canım cok uzun oldu ama cok dolmuşm
Doktora mi sordun canim?bu kötü oldu iste.bende bu ay bebek çalısmalari yaptim.1 ay sonra da yolculuk var.hani gitmesem olmaz.annem çok hasta.onu görmeliyim.Aa canım bu arada pıhtılasması yada meili olan insanların uzun süreli yolculuk yapmaları riskli imiş toplardamarda pıhtılasma olusabilirmiş hareketsiz kalınmaması gerekiyormus
Hmmm o zaman bizde kromozon istediler cunku benim bebegimde kromozon hastaligi vardi. Ben yaptirmak istiyorum diyince gerek yok ama iciniz rahat etsin yaptiralim dedi. Ben sansliydim genetik bolumu cok ilgilendi bizimle hic kafamizda soru isareti kalmadi guzelce anlatti. Subat ayinda da sonuçları alcaz inşallah. Pihtilasmayi daha once duysam kesinlikle isterdim ama surekli uc saat yol gitmek beklemek cok yoruyo beniKadın dogumcunun sacmalıgı ve tam emin olamadıklarından ötürü genetik bölümü ayrıca kan aldırdı onlarda pıhtılasmaya bakıyor sanırım ayrı cnki kromozom testi istemedi
Pıhtıyada bi baktır istersen canım cünki ozaman yolculuk riskli olabiliyormus hareketsiz kalındıgı icin normalde bile su cok icilcekmis hareketli olunacakmis ve yürüyüş cok yararlıymısHmmm o zaman bizde kromozon istediler cunku benim bebegimde kromozon hastaligi vardi. Ben yaptirmak istiyorum diyince gerek yok ama iciniz rahat etsin yaptiralim dedi. Ben sansliydim genetik bolumu cok ilgilendi bizimle hic kafamizda soru isareti kalmadi guzelce anlatti. Subat ayinda da sonuçları alcaz inşallah. Pihtilasmayi daha once duysam kesinlikle isterdim ama surekli uc saat yol gitmek beklemek cok yoruyo beni
Amin canım benim insallah. Evet kuzum doktora sordum pıhtılasma olan insanlar hareketli olmaliymis uzun süreli yolculukta hareketsiz kalındıgı icin pıhtı toplanabilirmis yürüyüs egzersiz yapmak sıvı almak gerekliymis ama pıhtı varsa duruma göre yolculukta belki aspirini artırır doktor ayarlar onu diye tahmin ediyorumCanim sinirlenme boşver.ülkemizde ilgisiz doktor bolluğu var.insanı ölume sürüklüyorlar.zorlamasan bisey yapmazlar.
Neyse yine de sorununu öğrenmiş oldun.ins ilaçlarıni alir saglikli bi doğum yaparsın canim.
Doktora mi sordun canim?bu kötü oldu iste.bende bu ay bebek çalısmalari yaptim.1 ay sonra da yolculuk var.hani gitmesem olmaz.annem çok hasta.onu görmeliyim.
Evet ama 3 aydir git gel surekli esimin isyerine gore ayarlamak cok yordu ama haklisin genetikle bide doktorumla konusayim baktirayim sonradan pisman olmaktansaPıhtıyada bi baktır istersen canım cünki ozaman yolculuk riskli olabiliyormus hareketsiz kalındıgı icin normalde bile su cok icilcekmis hareketli olunacakmis ve yürüyüş cok yararlıymıs
Simdi bir konu actım pıhtılasma ile ilgili bilgililerden yardım istedim bulabilirsen bak bi bana genetikci bu ay gebe kalma sonuca bakalım muhtemelen ilac ve sulandırıcı verilir dedi ama zaten ilk gebeligimde 3 ayda oldu kürtajdan sonra 3 ay bitti daha fazla beklemesem bu ay denesem mi kalamamaktan korkuyorum denersem olursa sonuc cktıgı zaman 1 aylık olur ozaman ilaca igneye baslansa gec mi olur o konuda sordum karar veremiyorum cok üzgünüm dogru düzgün düsünemiyorumEvet ama 3 aydir git gel surekli esimin isyerine gore ayarlamak cok yordu ama haklisin genetikle bide doktorumla konusayim baktirayim sonradan pisman olmaktansa
Seni o kadar iyi anliyorumki benim daha bi ay oldu ama icimi korku saldi bisey olurmu diye ama sonucalari beklemek daha mantikli bence biraz daha sabret zor biliyorum amaSimdi bir konu actım pıhtılasma ile ilgili bilgililerden yardım istedim bulabilirsen bak bi bana genetikci bu ay gebe kalma sonuca bakalım muhtemelen ilac ve sulandırıcı verilir dedi ama zaten ilk gebeligimde 3 ayda oldu kürtajdan sonra 3 ay bitti daha fazla beklemesem bu ay denesem mi kalamamaktan korkuyorum denersem olursa sonuc cktıgı zaman 1 aylık olur ozaman ilaca igneye baslansa gec mi olur o konuda sordum karar veremiyorum cok üzgünüm dogru düzgün düsünemiyorum
Kadın olmak ne demek asıl bu durumlarda tam anlamıyla anlasılıyo resmen üzuntüden kalbim patlıycak gibi hissediyorumSeni o kadar iyi anliyorumki benim daha bi ay oldu ama icimi korku saldi bisey olurmu diye ama sonucalari beklemek daha mantikli bence biraz daha sabret zor biliyorum ama
Evet kesinlikle oyle. Bide konusu degil ama ben 27 gun oldu bugun iki uc gundur agrim var once kasiklarimda simdide dizlerimde cok fazla agri var dayancak gibi degil sizin de boyle mi olduKadın olmak ne demek asıl bu durumlarda tam anlamıyla anlasılıyo resmen üzuntüden kalbim patlıycak gibi hissediyorum
Kasıklarımda bacaklarıma dogru inen agrı gebeligimde vardı canım az uz bi agrı degildi bacak ve kalca birlesim yeri bitikti resmen benimkinin sebebi sanırım pıhtı bi makalede okudum o bölgede tıkanma olduysa agrı sızı olabilirmisEvet kesinlikle oyle. Bide konusu degil ama ben 27 gun oldu bugun iki uc gundur agrim var once kasiklarimda simdide dizlerimde cok fazla agri var dayancak gibi degil sizin de boyle mi oldu
Hamileykem benim basenlerimdr bi agri vardi dr magnezyum verdi.ya ben 4 ay icinde iki operasyon gecirdim burun ameliyeti olamk zorunda kalmistim bide kurtaj olunca hic kan kalmadi vucudumda. Kan aldirirken zor alinmisti bide elimi kesince hic kan akmadigini fark ettim ondan mi acaba Peki bisey sorcam hani adet oldugumuzda et parcasi gibi pihtilar geliyo ya bu da mi ondan kaynaklaniyo yani pihtilasmanin belirtisi miKasıklarımda bacaklarıma dogru inen agrı gebeligimde vardı canım az uz bi agrı degildi bacak ve kalca birlesim yeri bitikti resmen benimkinin sebebi sanırım pıhtı bi makalede okudum o bölgede tıkanma olduysa agrı sızı olabilirmis
ben hamileliğimde değil bebeğim 3.5 aylıkken kaybettim.. şu an Allah tekrar nasip etti. ben düşünmüyordum fakat demek ki bebek sahibi olmamız gerekiyomuş... allah hayırlı evlat versin güzel arkadaşımMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim 2.5 yıllık evliyim bu yıl cocuk kararı almısken bir sürpriz ile ücüncü ayımda gebe oldugumu ögrendim hemde adetten 5 gün önce test ile ama yavrum 6+4 de melek olarak kalmaya karar vermiş kalbi durmuş 4 gün sonra fark ettik zaten deli gibi hissediyordum hemde en basından beri. Kürtajla aldılar bebegimi patoloji yapıldı temiz dendi. 59. gün söktürücü ile adet olabildim o da ayrı korku oldu. Tek başıma cok zor gecti zaman. Fakülteye gidip kan verdim genetik inceleme icin bir doktor belki pıhtılasma olabilir dedi perşembe günü sonuclanacak insallah. Anneler benim gibi ilk bebeginin kalbi durup ikinci kez hamile kalan yavrusunu kucagına alan varmı tekrar hamile kalmak zorlaşırmı sizce. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kuzum her ihtimali aklına getirip kendini korkutma iyice strese girme senin kan degerlerin suan en önemlisi önce kan degerlerin tamamlanmalı vucudun dinlenmeli bak kesik yerden kan gelmedi diyosun bi tahlil yaptır degerler iyi mi kan düsüklügüde zorlar seni pıhtı her zaman sinyal vermiyo müsait zamanda bi baktır derimHamileykem benim basenlerimdr bi agri vardi dr magnezyum verdi.ya ben 4 ay icinde iki operasyon gecirdim burun ameliyeti olamk zorunda kalmistim bide kurtaj olunca hic kan kalmadi vucudumda. Kan aldirirken zor alinmisti bide elimi kesince hic kan akmadigini fark ettim ondan mi acaba Peki bisey sorcam hani adet oldugumuzda et parcasi gibi pihtilar geliyo ya bu da mi ondan kaynaklaniyo yani pihtilasmanin belirtisi mi
Canım benim başınız saolsun nedeni ne diye sorsam üzermiyim seni ne güzel Rabbim bir evlat daha nasip etmis bizde adaklar adadık insallah bizede nasip olurben hamileliğimde değil bebeğim 3.5 aylıkken kaybettim.. şu an Allah tekrar nasip etti. ben düşünmüyordum fakat demek ki bebek sahibi olmamız gerekiyomuş... allah hayırlı evlat versin güzel arkadaşım
Ya ben ne yapacam.şaştim kaldim.bi yandan bebek istiyorum bi yandan annemi görmek istiyorum.Amin canım benim insallah. Evet kuzum doktora sordum pıhtılasma olan insanlar hareketli olmaliymis uzun süreli yolculukta hareketsiz kalındıgı icin pıhtı toplanabilirmis yürüyüs egzersiz yapmak sıvı almak gerekliymis ama pıhtı varsa duruma göre yolculukta belki aspirini artırır doktor ayarlar onu diye tahmin ediyorum
Ne kadar sürcek yol canım ve nasıl gideceksinYa ben ne yapacam.şaştim kaldim.bi yandan bebek istiyorum bi yandan annemi görmek istiyorum.
Evet canim randevu aldim gitcem en kisa zamandaKuzum her ihtimali aklına getirip kendini korkutma iyice strese girme senin kan degerlerin suan en önemlisi önce kan degerlerin tamamlanmalı vucudun dinlenmeli bak kesik yerden kan gelmedi diyosun bi tahlil yaptır degerler iyi mi kan düsüklügüde zorlar seni pıhtı her zaman sinyal vermiyo müsait zamanda bi baktır derim
14 saat yol otobüsle.1 hafta duracam sonra 9 saatlik tren yolculugu.1 hafta da orda duracam.sonra 7 saatlik otobüs yolculugu.Ne kadar sürcek yol canım ve nasıl gideceksin
Ozaman kim ne der ne düsünürü bosverip bir kac saate bir otobüste kolidorda az az yürü otururken bacaklarıni kendine cek bırak yani akışı hızlandırmaya bak tren zaten cok iyi kolidorda yürü tuvalete git 10 kez 15 kez çömel kalk cok hızlı degil tabi boyle böyle kendince tedbir al tedbir bizden takdir Allahdan14 saat yol otobüsle.1 hafta duracam sonra 9 saatlik tren yolculugu.1 hafta da orda duracam.sonra 7 saatlik otobüs yolculugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?