Gebeliğe Hazırlık Ilk bebegimi kaybettim ikinci kez hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende oyle yapiyorum hamileyken bu kadr iyi bakmaistim kendime canim istemeyince yemiyodum simdi zorlada olsa yiyorum sağlık icin bide ben ari sutunu duydum folicasite subat ayinda baslamayi dusunuyorum ama yesillik bol bol tuketiyorum hergun diyebilirim

Ari sütu ne icin.folik asit demir hapinin icinde var.bitince başla yine folikasite.yeşilligi bende cok severim.ımmmm.

Ari sütu ne icin.folik asit demir hapinin icinde var.bitince başla yine folikasite.yeşilligi bende cok severim.ımmmm.
Yumurtalari ve spermi kaliteli hale getiriyomus . Bu ay bitince bir ay ara vermeyi dusunuyorum cunku cok kullanmakda iyi degilmis zaten doktoruma gidip kontrol olduktan sonra dusunuyorum tekrr sakinan goze cop batarmis ınsallah Rabbim utandirmaz

Gecmis olsun canım seninde cennette bir melegin var öyle düsün. Doktorum bana 2 ay yeter rahmini zorlamadım kontrok ettim iyi dedi yanlız benim adet olmam 59 günü buldu söktürücü icince geldi 1 ay daha bekle kendiliginden adet oldugunu görelim sonra dene dedi yani toplamda 3 ay oldu genelde 3 ay diyolar sanırım bu cuma baslıcam insallah

Saol canim hepimze gecmis olsun bidahada yasatmaz inşallah rabbim.cok sevindim senin icin ınsallah bebegin seni cok bekletmez annesiyle hemen kavusur Dmekki isleme gore sure veriyorlar bana ilk 4 ay dedi on gun sinra kontrole gidince sonra uc ay dedi bakti ben hep agliyorum iki uc adet gor oyle dedi . Peki sen kendini hazir hissediyomusun tekrar hamilelelige canim vucut olarak ve piskolojik olarak .

Canım benim yazısmalarını okudum benim bile icim parca parca oldu bu kadar yüklenme kendine bak yavrun hastaymış dogsaydı biliyorum sevginden bir zerre eksik olmazdı ama bu sefer hergün aglardın onun halini gördükce bu dünyada acı icinde yasaması daha mı iyiydi simdi cennettr kuş gibi melek o iyi düsün vucudun da etkilenir bundan bir doktor dediki rahimde beyin gibi akıllı bir organ etkilenir sıkma kendini dedi güzel düsünelim Allah büyük dua edelim elbet kavusuruz Rabbim ol dedikten sonra. Allah razı olsun güzel dileklerin hepimiz icinde olsun insallah acıkcası benim bu ücüncü ayım ve ilk iki ay hic hazır degildim korkum üzüntüm büyüktü ama bu ay daha iyi daha sakinim hazır hissediyorum yarında kan sonuclarım cıkmıs onları almaya gidicem ordada güzrl seyler söylerse doktor cumadan itibaren baslıycam Rabbim bir daha kimseye yasatmasın isteyen herkesin kucagı dolsun insallah

Saol canim benim Allah razi olsun . Hadi bakalim rast gele diyelim guzel seyler duyariz artik . Evet hastaydi bebegim inan 5 tane doktor gezdim hepsi almak istedi aldirmadim kistik higroma ile baslayan hastalik gittikce buyudu ve beni bebegimden ayirdi 6 dr a nasip oldu . Allah sabrini da veriyo yoksa dayanamazdim heralde . Seninde guzel haberlerini bekliyorm doktordan cikinca bize de yaz ki umutsuzlara umut olasin

Allah razı olsun canım Insallah bizlerde senin gibi yavrularımıza kavusabiliriz adaklar adadım ne zormus kadın olmak evlatla imtihan ne zormus Rabbim yardımcımız olsun
Hepimizden canım Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. Ben kızıma hamileyken hep kaybetme korkusu yaşadım çok şükür kavuştum. O günler geride kaldı şimdi kardeş kavgası kıskançlık yaşıyoruz.

Cümlemizden canımm onun melek olarak kalması gerekmiş dünyana cennet olcak bir melek daha nasip olsun insallah yarın doktor güzel seyler söylerse onun boynuna atlatrm heralde :) hemen de size yazarm cok heyecanlıym insallah hayırlı haberler alırm

Oooh ne güzel darısı basımıza insallah
inşallah canım her şey geçiyor o özlemle beklediğin günler farklı telaşlar ile yer değişiyor bazen içim öyle sevgi doluyor öpüyorum içime sokmak istiyorum içim kaynıyor şükrediyorum. Kızdığım zamanlarda da ilk bebeğimi kaybettiğim günler aklıma geliyor şükürler olsun diyorum

Slm canim.nasılsın?
Ne yaptin sonuçlari.merak ettim seni.

Slm canim.nasılsın?
Ne yaptin sonuçlari.merak ettim seni.
Merhaba canım öncelikle cok gergin basladık dün sabah erkenden gittik sonucları aldık tam 3 saat bekletildik 3 saatin sonunda kadın dogumcu ben bunu okuyamam genetikçi okur ona git deyince sabır falan kalmadı tam dalga mı geciyosunuz deyip üzerine yürüyünce esim zor tuttu nasıl anlamazsın anlamadıgın seyi nasıl istersin peki beni orda 3 saat neden bekletirsin.. neyse gebetikciye gittik oda ben mi istedim sanki hem ben anlamam bunu bende okuyamam deyince direk başhekime fırladım anlattım durumu ya bu olayı cözün ya da cok güzel bir mahkeme ve bakanlıkga sikayet dilekcesi ile karsılascaksınız deyince aradı iki doktoruda genetikciye tekrar gittik o da kan aldı yine 1 ay sonra cıkacakmıs ama en azından sonucları okudu pıhtılasmaya meilli bir yapım varmış sınırlara cok yakınmış degerler birde gebelikte kan koyulasırmış buda bebek icin yeterli oranda kan gitmesini engelleyebilirmiş 1 ay sonra ne oranda pıhtılasma var onu görcekmisiz hemotolokda bakıcakmış büyük ihtimal aspirin ya da sulandırıcı igne verilcekmiş ahh bunu ögrenene kadar sinir küpü olduk nihayetinde tahmin ettigim pıhtılasma baslangıcı ile karsılaştık kusura bakma canım cok uzun oldu ama cok dolmuşm

Pihtilasma testi ayrimi yoksa genetik testindemi cikti bizde esimle genetik testi istedik ama pihtilasmayi sonradan duydugum icin onu soramadim bide bakmaya hic firsatim olmadı ne istiyolar diye

ne acayip insan bunlar madem anlamıyorsun neden istiyorsun genetik testi bir de 3 saat bekletip. Pıhtılaşmadan korkma canım iğnesi var ben her gün karnıma bacağıma vurdum o iğneyi son ayıma kadar çözümü var da insanı böyle delirtmeseler

Pihtilasma testi ayrimi yoksa genetik testindemi cikti bizde esimle genetik testi istedik ama pihtilasmayi sonradan duydugum icin onu soramadim bide bakmaya hic firsatim olmadı ne istiyolar diye
Kadın dogumcunun sacmalıgı ve tam emin olamadıklarından ötürü genetik bölümü ayrıca kan aldırdı onlarda pıhtılasmaya bakıyor sanırım ayrı cnki kromozom testi istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…