- 27 Aralık 2017
- 466
- 156
- 18
- Konu Sahibi Gurbetci42
-
Merba canim bende 23 ekimde kürtaj oldum 9 haftalık zannediyordum Bebeğimin 8 hafta 4 günlükken karnında kalbi durmuş Ve ben bunu bir hafta sonra kanama ile kahverengi Birkan ile öğrendim hemen kürtajla aldılar ve çok zor zaman geçirdim eşimle bayağı bir sıkıntı yaşadım iki kere adet gördüm Şimdi tekrardan istiyorum ama Tabi korkularım da var inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip ederMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim 2.5 yıllık evliyim bu yıl cocuk kararı almısken bir sürpriz ile ücüncü ayımda gebe oldugumu ögrendim hemde adetten 5 gün önce test ile ama yavrum 6+4 de melek olarak kalmaya karar vermiş kalbi durmuş 4 gün sonra fark ettik zaten deli gibi hissediyordum hemde en basından beri. Kürtajla aldılar bebegimi patoloji yapıldı temiz dendi. 59. gün söktürücü ile adet olabildim o da ayrı korku oldu. Tek başıma cok zor gecti zaman. Fakülteye gidip kan verdim genetik inceleme icin bir doktor belki pıhtılasma olabilir dedi perşembe günü sonuclanacak insallah. Anneler benim gibi ilk bebeginin kalbi durup ikinci kez hamile kalan yavrusunu kucagına alan varmı tekrar hamile kalmak zorlaşırmı sizce. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım benim cok iyi anlıyorum yaşayan bilir o yüzden burdayız cevrene hic acma bile bosuna laf salatası yapıp iyice can sıkıyolar. Erkekler bizim gibi degil bende esimle sorun yaşamıştım üzüldükce agladıkca kızıyodu biz daha duygusalız onlar daha mantık agırlıklı. Öncelikle üzüntüyü stresi at bi kenara atmazsan olmaz iki adet gecirdiysen yeterli cünki bunu 3 doktordan duydum denemeye başla ama güzel pozitif düsüncelerle.. kötüyü düsünüp onu çagırma dua et güzel düsün ki güzel olsun Rabbim en kısa zamanda saglıklı evlatlar nasip eder isteyen herkese insallah.Merba canim bende 23 ekimde kürtaj oldum 9 haftalık zannediyordum Bebeğimin 8 hafta 4 günlükken karnında kalbi durmuş Ve ben bunu bir hafta sonra kanama ile kahverengi Birkan ile öğrendim hemen kürtajla aldılar ve çok zor zaman geçirdim eşimle bayağı bir sıkıntı yaşadım iki kere adet gördüm Şimdi tekrardan istiyorum ama Tabi korkularım da var inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip eder
Canım benim inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin tabii ki insan ister istemez çok üzülüyor Ben map olmuştum bebeğimi unutmak için her şiş her yola başvurmuştum ama sonra farkettim ki ferahlamak ve rahatlamak Rabbim denmiş namazına başladım dualarımı ediyorum en kısa zamanda bir bebeğimin olması için dua ediyorum Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın 8 haftalık da ama canım ciğerimden gitti o hastanenin önünden bilene Geçemiyorum Rabbim o günü bir daha kimseye yaşatmasınCanım benim cok iyi anlıyorum yaşayan bilir o yüzden burdayız cevrene hic acma bile bosuna laf salatası yapıp iyice can sıkıyolar. Erkekler bizim gibi degil bende esimle sorun yaşamıştım üzüldükce agladıkca kızıyodu biz daha duygusalız onlar daha mantık agırlıklı. Öncelikle üzüntüyü stresi at bi kenara atmazsan olmaz iki adet gecirdiysen yeterli cünki bunu 3 doktordan duydum denemeye başla ama güzel pozitif düsüncelerle.. kötüyü düsünüp onu çagırma dua et güzel düsün ki güzel olsun Rabbim en kısa zamanda saglıklı evlatlar nasip eder isteyen herkese insallah.
Amin canım Rabbim nasip etsin hepimize insallah. Kolay degil tabi ama en güzel çözüme başvurmussun Allahım kabul etsin duasız hic birsey olmaz ona sıgınıp yapmamız gerekenleri yapıp bekliycez Mevlam neyler neylerse güzel eyler güzel düsüncelerle güzel sonuclara varırız insallahCanım benim inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin tabii ki insan ister istemez çok üzülüyor Ben map olmuştum bebeğimi unutmak için her şiş her yola başvurmuştum ama sonra farkettim ki ferahlamak ve rahatlamak Rabbim denmiş namazına başladım dualarımı ediyorum en kısa zamanda bir bebeğimin olması için dua ediyorum Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın 8 haftalık da ama canım ciğerimden gitti o hastanenin önünden bilene Geçemiyorum Rabbim o günü bir daha kimseye yaşatmasın
Ben eminim En güzeli bizlerin olacak Zaten onlar bizi ahirette bekleyecek çok şükür Rabbimin imtihanlarına inşallah bir dahaki gebeligimiz Hayırlarla sonuçlanırAmin canım Rabbim nasip etsin hepimize insallah. Kolay degil tabi ama en güzel çözüme başvurmussun Allahım kabul etsin duasız hic birsey olmaz ona sıgınıp yapmamız gerekenleri yapıp bekliycez Mevlam neyler neylerse güzel eyler güzel düsüncelerle güzel sonuclara varırız insallah
Rabbim beklettikçe daha güzelini verirmiş o meleklerimiz cennette kuşlar gibi suan sefaatci olacaklar insallah. Amin canım benim sağ sağlim saglıklı bi sekilde kucagımıza alabiliriz insallahBen eminim En güzeli bizlerin olacak Zaten onlar bizi ahirette bekleyecek çok şükür Rabbimin imtihanlarına inşallah bir dahaki gebeligimiz Hayırlarla sonuçlanır
Insallah canim hamile kalmak istiyosan ki herkez ister 110 defa temiz bir kagidin uzerine adetin bittikten 3gun sinra bismillahirrahmanirrahim yazip uzerinde tasimalisin ve iliskiye osekikdede girmelisin sogan suyu ve incir suyuda dene .. bide hamile kaldiktan sonrasa o kagidi cikartma uzerindenRabbim beklettikçe daha güzelini verirmiş o meleklerimiz cennette kuşlar gibi suan sefaatci olacaklar insallah. Amin canım benim sağ sağlim saglıklı bi sekilde kucagımıza alabiliriz insallah
Hayal meyal hatırlıyorum sanki bu 110 kez besmele yazıp tasıma isini unutmustum ama bu ay gecti ama diger aya insallah canım sogan suyunu cok duydum ama cesaret edemedim zararı olur mu acaba diye. Normal bildigim seyleri yapıyodumInsallah canim hamile kalmak istiyosan ki herkez ister 110 defa temiz bir kagidin uzerine adetin bittikten 3gun sinra bismillahirrahmanirrahim yazip uzerinde tasimalisin ve iliskiye osekikdede girmelisin sogan suyu ve incir suyuda dene .. bide hamile kaldiktan sonrasa o kagidi cikartma uzerinden
Tatlim ben 3 gun denedim bir akintim oldu anlatamam 15 aralik adet oldum simdi bende bi kasim agrisi var ama bilmiyrm hayirlisi bakalimHayal meyal hatırlıyorum sanki bu 110 kez besmele yazıp tasıma isini unutmustum ama bu ay gecti ama diger aya insallah canım sogan suyunu cok duydum ama cesaret edemedim zararı olur mu acaba diye. Normal bildigim seyleri yapıyodum
Hadi insallah hayırlı haber verirsin de mutlu oluruzTatlim ben 3 gun denedim bir akintim oldu anlatamam 15 aralik adet oldum simdi bende bi kasim agrisi var ama bilmiyrm hayirlisi bakalim
Vajinaya verilen gitilde hemen hamike birakiyo ben ilk gebeligimde o sekilde kalmistim sendende guzwk haberler bekliyrm canim benimHadi insallah hayırlı haber verirsin de mutlu oluruzdün doktora gittim biraz akıntın var dedi ilac ve fitil yazdı özellikle fitil o kadar etkili oldu o kadar akıntım var ki rahatsız oluyorum ama gelen bana gelsin dayanırım diyorum ondan korktum yapmadım agır olmasın diye ilk gebeligimde 3. Ay hamile kalmıstım kürtajdan sonra bu ay ikinci denemem yumurtlamayı takip etmeye calisıyorum hemen kalkmıyorum
Heycanlandırdın beni insallahVajinaya verilen gitilde hemen hamike birakiyo ben ilk gebeligimde o sekilde kalmistim sendende guzwk haberler bekliyrm canim benim
Dualarim seninle bitanem ♡insallah allah yuzunu guldursun rabbimHeycanlandırdın beni insallahhemen yazalım durumu birbirimize ki umut olsun mutluluklar cogalsın dualarım seninle
Hep birlikte insallah canım benimDualarim seninle bitanem ♡insallah allah yuzunu guldursun rabbim
Hep birlikte insallah canım benim
.Vajinaya verilen gitilde hemen hamike birakiyo ben ilk gebeligimde o sekilde kalmistim sendende guzwk haberler bekliyrm canim benim
Canım akıntı icin verdi bana dün adı gynomax..
Merhaba kızlar..O fitil neykiii?Adı ne
Glifor gibi bişi mi adı canım bana da verdi doktor geçen ay ama hamile kalamadımVajinaya verilen gitilde hemen hamike birakiyo ben ilk gebeligimde o sekilde kalmistim sendende guzwk haberler bekliyrm canim benim
Canım fitil yolları temizleyip actıgı icin bi nebze yardımcı oluyodurGlifor gibi bişi mi adı canım bana da verdi doktor geçen ay ama hamile kalamadım
.Canım akıntı icin verdi bana dün adı gynomax.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?