- 7 Şubat 2016
- 257
- 207
- 33
- Konu Sahibi Gurbetci42
-
herkeste bulunan bi virüs bana hamileyken bulaşmış o yüzden kaybettik.Canım benim başınız saolsun nedeni ne diye sorsam üzermiyim seni ne güzel Rabbim bir evlat daha nasip etmis bizde adaklar adadık insallah bizede nasip olur
Saol canim.Allah razi olsun.ins esim kizmaz.ya çok sinir biri.artık kavga dövüş kalkarim.Ozaman kim ne der ne düsünürü bosverip bir kac saate bir otobüste kolidorda az az yürü otururken bacaklarıni kendine cek bırak yani akışı hızlandırmaya bak tren zaten cok iyi kolidorda yürü tuvalete git 10 kez 15 kez çömel kalk cok hızlı degil tabi boyle böyle kendince tedbir al tedbir bizden takdir Allahdan
Canim ben 34.günün aksamı adet oldum.senin ki de eli kulağinda.kasık bel ağin varmi?eger varsa 2 ya da 3 gün icinde olursun.ben 3 gun kasik bel ağris vektim sonra oldum.Kızlar merhaba..kurtajin üstünden 34gün geçmesine rağmen adet olmadım.Siz ne zaman oldunuz acaba?
.Canim ben 34.günün aksamı adet oldum.senin ki de eli kulağinda.kasık bel ağin varmi?eger varsa 2 ya da 3 gün icinde olursun.ben 3 gun kasik bel ağris vektim sonra oldum.
Tekrar başın saolsun canım melegin sana cennette şefaatçi olsun insallah alabiliriz güzel haberler Allah razı olsunherkeste bulunan bi virüs bana hamileyken bulaşmış o yüzden kaybettik.
Allah bakabilecek olan herkese versin inşallah arkadaşım. güzel haberlerinizi bekliyor olacağım.
O zaman eli kulaginda canim.stres yapma..
Evet belim çok agriyor ama normalde adetimde agrimazdi..Beklemek zor
Korma canım ben 59. Gün söktürücü ile adet oldum 50 güne kadar bekle gelmezsr doktoruna basvur söktürücü hap icince geliyo cok sükür ikinci adetimde kendisi geldi düzene girdi sanırım artıkKızlar merhaba..kurtajin üstünden 34gün geçmesine rağmen adet olmadım.Siz ne zaman oldunuz acaba?
benim ilk bebeğim 13 haftalıktı yani baya büyümüştü 4. Ayımda aniden kaybettim kalbi durdu ultrason da kıpır kıpırdı elleri ayakları. Genetik araştırma istemedi Dr 6 ay bebek düşünmemem gerek dedi sadece. Çok da ilgilenmedi şimdi rahmetli oldu hastanede öldürdüler onu. Neyse işte ikinci bebeğime ilk bebeğin aniden kalbi durdu deyince pıhtılasma olur diye Dr um corasprin verdi onu doğumda kadar kullandım. Oğlumda da iğnesini önerdi daha iyiymiş yani kesin pıhtılasma var diyemem. Senin de sıkıntılı oldu ama üzme kendini inşallah bundan sonra güzel olacak bebeğine kavuşacaksın. Çok takılma biraz relax olmaya çalış. Psikoloji çok önemli her şey güzel olacak diyelimMahvettiler be canım bildigin bogazını sıkıyodum artk kadının dalga geciyolar sanki sende de mi vardı pıhtılasma sulandırıcı ve ilaç kesin cözüm mü peki birde kan sulanınca düsük tetiklenebilir diyolar benim cok sevgili yakınlarım gercekten böyle bir tehlike var mı benim ilk yavrum da bu yüzden öldü sanırım kan pıhtılastı yeteri kadar gitmedi oksijen ve besin alamadı boguldu resmen
Bu sözüm yanlış anlaşılmaz insallah ama bazen o kadar duyarsız sert sözlü doktorlar oluyor ki hak ediyolar sanki başlarına geleni. Neyse canım peki gebelikten önce mi basladın aspirine yoksa gene oldugun anlasıldıgında mı? Salı günü özelde yeni bi doktora gidicem durumu anlatıcam 1 ay daha beklemek istemiyorum zaten ilk gebeligimdede 3 ayda hamile kalmıstım genetik sonuc cıkana kadar günde 1 aspirin alsam denesem diye düsünuyorum acıkcası insallah bende senin gbi yavruma kavusabilirim cok dogru söylüyosun ama netlesmeyip muallakta kaldıkca böyle oluyorum sanırımbenim ilk bebeğim 13 haftalıktı yani baya büyümüştü 4. Ayımda aniden kaybettim kalbi durdu ultrason da kıpır kıpırdı elleri ayakları. Genetik araştırma istemedi Dr 6 ay bebek düşünmemem gerek dedi sadece. Çok da ilgilenmedi şimdi rahmetli oldu hastanede öldürdüler onu. Neyse işte ikinci bebeğime ilk bebeğin aniden kalbi durdu deyince pıhtılasma olur diye Dr um corasprin verdi onu doğumda kadar kullandım. Oğlumda da iğnesini önerdi daha iyiymiş yani kesin pıhtılasma var diyemem. Senin de sıkıntılı oldu ama üzme kendini inşallah bundan sonra güzel olacak bebeğine kavuşacaksın. Çok takılma biraz relax olmaya çalış. Psikoloji çok önemli her şey güzel olacak diyelim
.Bu sözüm yanlış anlaşılmaz insallah ama bazen o kadar duyarsız sert sözlü doktorlar oluyor ki hak ediyolar sanki başlarına geleni. Neyse canım peki gebelikten önce mi basladın aspirine yoksa gene oldugun anlasıldıgında mı? Salı günü özelde yeni bi doktora gidicem durumu anlatıcam 1 ay daha beklemek istemiyorum zaten ilk gebeligimdede 3 ayda hamile kalmıstım genetik sonuc cıkana kadar günde 1 aspirin alsam denesem diye düsünuyorum acıkcası insallah bende senin gbi yavruma kavusabilirim cok dogru söylüyosun ama netlesmeyip muallakta kaldıkca böyle oluyorum sanırım
Kuzum salı gidiyim doktora istiycem redetmezse 1 aspirin icerek denemeye devam edicem eşimin cocuklara bakısını gördükce icim eriyo Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin tez zamanda insallah.
Coraspin kullanımı yayginmis canım zaten yurtdışında.Burda da aşılama ve tupbebek tedavisinde çoğunluk herkese veriyorlarmis.
.Kuzum salı gidiyim doktora istiycem redetmezse 1 aspirin icerek denemeye devam edicem eşimin cocuklara bakısını gördükce icim eriyo Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin tez zamanda insallah
Amin canım inşallah..
İyi olur bence de canım.Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin İnşaAllah
yaptığı hatalar vardır muhakkak ama sekreterini korurken öldü içim acıdı yine de.Bu sözüm yanlış anlaşılmaz insallah ama bazen o kadar duyarsız sert sözlü doktorlar oluyor ki hak ediyolar sanki başlarına geleni. Neyse canım peki gebelikten önce mi basladın aspirine yoksa gene oldugun anlasıldıgında mı? Salı günü özelde yeni bi doktora gidicem durumu anlatıcam 1 ay daha beklemek istemiyorum zaten ilk gebeligimdede 3 ayda hamile kalmıstım genetik sonuc cıkana kadar günde 1 aspirin alsam denesem diye düsünuyorum acıkcası insallah bende senin gbi yavruma kavusabilirim cok dogru söylüyosun ama netlesmeyip muallakta kaldıkca böyle oluyorum sanırım
Üzülmedim degil simdi Allah rahmet eylesin amin canım insallah. Kuzum cok haklısın cok güzel söylemissin ama öyle bi yerdeyiz ki inan kac hastane kac doktor gezdim inan kayda deger sonuc alamadım bi doktor kalkmış 3 e kadar yolu var 3. De ölürse seni göndeririz bile dedi onu benim psikolojim nasıl kaldırsın demekki bi sorun varki öldü cok umursamazlar biri ölü bu aman neye ugrasıyosun dedi yarın bi baska hastaneden randevu aldım o doktorada iyi diyolar bakalım gidip olanları anlatcam fakülteden cıkan sonuclarıda ona göre adım atıcam daha olmadı 1 ay sonra sonuc cıkınca prof.dan randevu almaya calıscam düzgün bi doktor bulamadıgım icin icim rahat degil kafamı bosaltamıyorumyaptığı hatalar vardır muhakkak ama sekreterini korurken öldü içim acıdı yine de.
Allah iyiler ile karşılaştırsın. Canım ben gebe olduğumu öğrendiğimde doktorum başlattı. İlk kaybına çok takılma her gebelik ayrı oluyor ayrı sıkıntısı oluyor. Önce iiyi bir doktor seç çok fazla nette bu konu üzerindeki yazıları okursan kafan karışır daha çok takılır. Bir de pozitif olmak çok önemli ben hep öyle düşündüm bebeğime sağlıklı kavuşacağım her şey yolunda gidecek dedim. Kızımda çok zor hamilelik geçirdim üniversitede öğrenciydim hem okul hem de bir sürü sağlık sorunum çıktı. Her şeye rağmen pozitif oldum kızıma odasını aldım herşeyini ellerim le hazırladım okul bitti mezun oldum kızım üç hafta sonra doğdu. Neyden korkarsak ondan imtihan oluyoruz sana tavsiyem pozitif düşünce ve inanmak inan çok faydasını görüyorum.
Şaşırdım canım üçe kadar yolu var 3. de ölürse ne demek nasıl bir doktor bunu der arızalar seni bulmuş Yani sana diyor ki 2 kayba daha hazırla kendini bedenin psikolojin ne olacakJ
Üzülmedim degil simdi Allah rahmet eylesin amin canım insallah. Kuzum cok haklısın cok güzel söylemissin ama öyle bi yerdeyiz ki inan kac hastane kac doktor gezdim inan kayda deger sonuc alamadım bi doktor kalkmış 3 e kadar yolu var 3. De ölürse seni göndeririz bile dedi onu benim psikolojim nasıl kaldırsın demekki bi sorun varki öldü cok umursamazlar biri ölü bu aman neye ugrasıyosun dedi yarın bi baska hastaneden randevu aldım o doktorada iyi diyolar bakalım gidip olanları anlatcam fakülteden cıkan sonuclarıda ona göre adım atıcam daha olmadı 1 ay sonra sonuc cıkınca prof.dan randevu almaya calıscam düzgün bi doktor bulamadıgım icin icim rahat degil kafamı bosaltamıyorum
Bu yüzden kafam rahat etmiyo kuzum birini mahkemeye bile verdik sen düsün kürtaj olacagımda sabah 8 de cagırdı 1 saatlik yol gittim 7.30 da orda oldum hemen hazırladılar beni buz gibi hastane ameliyat önlügü var sadece dogum katındayım özel hastanede 3 yataklı oda yanımda yeni dogmus bebekle tam 11 e kadar o haldr bekletildim ısrarlarım üzerine gelen doktor mükemmel bir derece de azarladıkdan sonra kürtajdan vazgectigini hapla düsürecegini söyledi hanımefendiyi arattırıp rahatsız etmisim cocugunun okulundaymış düsün sen benim halimiŞaşırdım canım üçe kadar yolu var 3. de ölürse ne demek nasıl bir doktor bunu der arızalar seni bulmuş Yani sana diyor ki 2 kayba daha hazırla kendini bedenin psikolojin ne olacakAllah işini rast getirsin inşallah iyi bir doktordur. Hayat da bazen böyle hep negatif şeyler oluyor üst üste geliyor.
Seni çağırıyor hem de yok. Benim de öyle olmuştu o her yeri açık ameliyat önlüğünü giymek çok fena. Aynı yeni doğum yapmıştı yanımdaki hasta bebeği görünce içim kıyılmıştı senin bebeğin nerde dediler her seferinde kaybettiğimi söylemek çok acıydı. Bana ilk hap verdiler iki kere verdiler ama olmadı en son kürtaja aldılar bebek büyükmüş falan dediler. Senin hap ile mi düştü?Bu yüzden kafam rahat etmiyo kuzum birini mahkemeye bile verdik sen düsün kürtaj olacagımda sabah 8 de cagırdı 1 saatlik yol gittim 7.30 da orda oldum hemen hazırladılar beni buz gibi hastane ameliyat önlügü var sadece dogum katındayım özel hastanede 3 yataklı oda yanımda yeni dogmus bebekle tam 11 e kadar o haldr bekletildim ısrarlarım üzerine gelen doktor mükemmel bir derece de azarladıkdan sonra kürtajdan vazgectigini hapla düsürecegini söyledi hanımefendiyi arattırıp rahatsız etmisim cocugunun okulundaymış düsün sen benim halimi
Cok asırı zordu o kadar zorlandım psikolojim bozuldu ki üc saatin sonunda boyundaki sinirlerim stresten dolayı kasıldı basımı dik tutmama imkan yoktu resmen elimde yanagımı tutarak basımı dik tutmaya calısıyodum hapı kabul eder miyim zaten 2 hafta ölü yavrum icimde kaldı psikoloji denen sey bitti iki gün sonrası baska bir özel hastanedr kürtaj oldum mahvoldum bu yüzden kafam susmuyo aklımda hala bir ton soru.adam akıllı doktor bulamadım ki hepsi perisan etti Rabbim iyilerle karsılastırsın Allah razı olsun kuzum iyi dileklerin icin insallah yarınki iyidir tavsiye ettiler ama bakalımSeni çağırıyor hem de yok. Benim de öyle olmuştu o her yeri açık ameliyat önlüğünü giymek çok fena. Aynı yeni doğum yapmıştı yanımdaki hasta bebeği görünce içim kıyılmıştı senin bebeğin nerde dediler her seferinde kaybettiğimi söylemek çok acıydı. Bana ilk hap verdiler iki kere verdiler ama olmadı en son kürtaja aldılar bebek büyükmüş falan dediler. Senin hap ile mi düştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?