Ben de iki tane var.. biri koala gibi hiç haraket etmek istemiyor. Öteki de yerinde durmuyor. Üstelik çok hareketli olan bebekken o kadar ağır duruyordu ki. Ne ağlardı ne haraket ederdi. Dede gibi sakin tepkisiz otururdu yerinde. Herkes çok şaşkın o çocuk bu çocuk mu diye. Ana sınıfının 2. Yılından sonra böyle oldu.Yok yok
Valla bende inanmıyorum yetiştirme olayına.
Hatta cidden çok özverili davrandim ama yok.
Her haftasonu nereye gidelim diye düşünüyorum.
Kaçta yatarsa yatsin sabahın besi en geç altıda kalkiyor.
Apartmanda yaşıyoruz.yasadigim stresi kimse anlamıyor.
Düz duvara tırmanıyor.
Atla zipla dur durak yok.
Oturduğunu görmedim doğru durust.
Hep peşindeyiz karı koca.
Ama çok yoruldum mental olarak.
Her çocuk kendine has değil mi. Benim oğlum tam bir bal kavanozu bence :) kız erkek ayrımı yapmayı doğru bulmuyorum ama dönüp bakınca iyi ki oğlum olmuş kaşı gözü eli yüzü her şeyiyle iyi ki diyorum şükrediyorumVe erkek çocuk büyütmek gerçekten kızlara nazaran daha mı zor ? “ evde beslenmez “ gibi cümleler tevatür mü doğru mu
Bu konuda konusmaya en çok hakkı olanlardanim benceAy ne bileyim hep öyle derler ya erkek çocuk evde beslenmez, kızım olunca anladım şimdiye kadar bilmem ne besliyordum falanbelki de yetiştirme ile alakalıdır bilemedim
Dimi,ne güzel uzatmadan yazmışsımız.Altı yaşında oğlum var sevildigimi hissettiren tek kişi olabilir. Çok tatlılar ya:)
Rabbim CC sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tövbe nedenÖzellikle onların yanında altını değiştirmemi istemişlerdi bir kez.
Bana çekerse sakin olacağını düşünmüyorum inşallah eşime çekerİlk ve tek çocuğum erkek.Kızım olmadığı için kız çocuğu hakkında yorum yazamam.Benim oğlana gelirsek yürümeye başladığında beri oturduğunu görmedim.Nasıl anlatayım bulaşık makinesinin içine bile düşmüşlüğü varİlk 5 yılı sadece dur oğlum yapma gitme otur çocuum demekle geçti nerde kaldı anne oğul iki sohbet edelim.Dilerim sakin bir oğlunuz olur zira yaşlanmamak elde değil
Akrep burcuBurcu ne acaba oğlunuzun? Benimki de ya yay ya oğlak olacak. Oğlak olursa uslu olur, eşim de ben de oğlak burcuyuz. Yay olursa babam gibi olur. Babamı çocukken bir yere koyup bakmışlar acaba ne yapacak diye bacadan duvara tırmanıyormuşBurç ne kadar etkili bilmiyorum ama yaradılışın kesinlikle etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?