Ay ben de bir kızım olsun cicili bicili giydireyim ojeler süreyim mini etekler giydireyim de kayınvalidem rahatsız olsun istiyordumKayınpederimi tanısaydınız hak verirdiniz. Beni sürekli Arayıp babanla konuştum artık bizi daha çok sevmen gerekiyor falan diyordu öyle bir şey yok halbuki. İşte bizde gelin çok kıymetlidir kız çocuğu ele gidiyor falan diyordu korkunç geliyordu eşime sorduğumda aklınca seni gazlıyor işte falan demişti. Bir ara bunaltmıştı beni sürekli ara ara ay dedim ne istiyorsun ben senle sürekli ne konuşayım. Sen beni soyumu devam ettireceksin kıymetlisin tabii ki diyordu. Bu kıymet değil ki.
Kusma emijisi koyacaktım bulamadım.Kayınpederimi tanısaydınız hak verirdiniz. Beni sürekli Arayıp babanla konuştum artık bizi daha çok sevmen gerekiyor falan diyordu öyle bir şey yok halbuki. İşte bizde gelin çok kıymetlidir kız çocuğu ele gidiyor falan diyordu korkunç geliyordu eşime sorduğumda aklınca seni gazlıyor işte falan demişti. Bir ara bunaltmıştı beni sürekli ara ara ay dedim ne istiyorsun ben senle sürekli ne konuşayım. Sen beni soyumu devam ettireceksin kıymetlisin tabii ki diyordu. Bu kıymet değil ki.
Yok yokÜzülerek katiliyorum.
Gercekten yetistirmeyle ilgisi yok. Cocugumun icinde ates topu var kendini durduramiyor. Sizinkinin kiymetini anlamak isterseniz, benimkini gondereyim 2 gun basbasa vakit gecirin?
Benimki bikaç günlüğüne gittiğimizde giydirdiğime karışırdı. İnce olmuş kalın olmuş vs. Çocuk daha minicikken oturtmaya çalılıyodu. Sonra daha ek gıdaya geçmeden bi şeyler yedirmeye yeltendi. Hepsinde naif bi şekilde engel oldum. En son bi hareketi beni öyle bi noktaya getirdi ki resmen ateş püskürdüm. Şok oldular benden hiç beklemiyorlardı çünküKesin benim kp de saçmalayacak o kadar eminim ki. Geçen aradı aşeriyor musun durumlar ne falan diyordu te allam yarabbim. Doğurunca da emiyor mu falan der kendi çocuğu gibi davranır herhalde. İnşallah cinnet boyutuna getirmez
Onlara göre 4 atanın hakkı bir :) hayatıma 30 sene sonra girdiler ama hakları anne babamla birmişAy ben de bir kızım olsun cicili bicili giydireyim ojeler süreyim mini etekler giydireyim de kayınvalidem rahatsız olsun istiyordumKayınvalidem çok tutucu ve geleneksel düşünen biri, küçük bir çocuğun bile giydiğine karışır muhtemelen. En son bebeğe kıyafet alıyorum diye bunlar hep cul çaput gereksiz demişti daha hiçbirini görmeden. O yüzden bosverin eşiniz sizinle benzer düşündükten sonra kayinpederin dediklerinin hiçbir önemi yok. Ama ben bile sinir oldum babanızı arayıp dediklerine falan. Ben anne baba demiyorum eşimin ailesine, bence kimse kimsenin ana babası olamaz demeye de gerek yok diye söyledim, en başta teyze amca dedim. O yüzden de belki hiç bunları duymadım. Bence haklısınız ama tamamen ilgisiz ve soğuk olmalarından iyi bir durum yine de.
Burcu ne acaba oğlunuzun? Benimki de ya yay ya oğlak olacak. Oğlak olursa uslu olur, eşim de ben de oğlak burcuyuz. Yay olursa babam gibi olur. Babamı çocukken bir yere koyup bakmışlar acaba ne yapacak diye bacadan duvara tırmanıyormuşYok yok
Valla bende inanmıyorum yetiştirme olayına.
Hatta cidden çok özverili davrandim ama yok.
Her haftasonu nereye gidelim diye düşünüyorum.
Kaçta yatarsa yatsin sabahın besi en geç altıda kalkiyor.
Apartmanda yaşıyoruz.yasadigim stresi kimse anlamıyor.
Düz duvara tırmanıyor.
Atla zipla dur durak yok.
Oturduğunu görmedim doğru durust.
Hep peşindeyiz karı koca.
Ama çok yoruldum mental olarak.
An azından dikkat ediyor. Ay çok iğrenç böyle Kadın gibi erkekler.Benimki bikaç günlüğüne gittiğimizde giydirdiğime karışırdı. İnce olmuş kalın olmuş vs. Çocuk daha minicikken oturtmaya çalılıyodu. Sonra daha ek gıdaya geçmeden bi şeyler yedirmeye yeltendi. Hepsinde naif bi şekilde engel oldum. En son bi hareketi beni öyle bi noktaya getirdi ki resmen ateş püskürdüm. Şok oldular benden hiç beklemiyorlardı çünküondan sonra biraz törpülendi. Ha can çıkar huy çıkmaz orası ayrı ama ne kadar düzelse kar
Kız ne dikkat etmesi. Adam her şeyi burnumdan getirdiAn azından dikkat ediyor. Ay çok iğrenç böyle Kadın gibi erkekler.
Oğlum yay korkmayın yaylarda kendi içlerinde değişkenlik gösteriyor benimkisi gayet dozunda yaramazlık yapan bir bebek size ne çıkar bilemicemmBurcu ne acaba oğlunuzun? Benimki de ya yay ya oğlak olacak. Oğlak olursa uslu olur, eşim de ben de oğlak burcuyuz. Yay olursa babam gibi olur. Babamı çocukken bir yere koyup bakmışlar acaba ne yapacak diye bacadan duvara tırmanıyormuşBurç ne kadar etkili bilmiyorum ama yaradılışın kesinlikle etkisi var.
Eşim abarttığımı düşünüyorKız ne dikkat etmesi. Adam her şeyi burnumdan getirdicidden kadın gibi erkek asla çekilmiyo dağlara taşlara. Anlatsam yeminle roman olur. Allahtan eşim beni anlıyo. Sen de şimdiden konuş bence eşinle. Yani onları katma ama mesela ben bebeğimin altını kimsenin yanında değiştirmem vs gibi kurallarını şimdiden söyle. Senin daha neler varsa hepsini söyle. Sonra bize mahsus yapıyo falan demesinler. Eşin bilsin yani senin dikkat ettiğin şeyleri.
Selam arkadaşlar
Dert değil tabii ki ama konuyu nereye açacağımı bulamadım. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Erkekmiş, sağlıkla gelsin inşallahDoktor 12. Haftada erken ama kıza benziyor demişti. Ben en başından beri erkek hissediyordum zaten. Çünkü kız çocuklarını çok seviyorum çok da istiyordum bu yüzden de kesin erkektir beni bulmaz dedim biraz da kız isteme sebebim eşimin ailesi. Saçma sapan soyumuz yürüyecek kafasına girecekler eminim ki. Hele kayınpederim evlerden ırak. Daha önce iki düşüğüm oldu o yüzden önemli değil diyorlar ama içten içe sevinecekler, gururlanacaklar eminim ki. Yersiz düşüncelere de kapıldım birdenbire. Kayınpederim sevindirik ve duygularını en uçta yaşayan biri beni de saçma sapan arardı sürekli sesimi duymak için erkek adama yakışmayacak hareketler yapıyordu hep. Çok bezdiryordu laf anlamıyordu. Şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum. Çocuk olunca dengeyi nasıl sağladınız ?
Ve erkek çocuk büyütmek gerçekten kızlara nazaran daha mı zor ? “ evde beslenmez “ gibi cümleler tevatür mü doğru mu
Anneleriyle ilişkileri nasıl oluyor ?
Erkek çocuk anneleri lütfen yorumlarsanız mutlu olurum
Benim eşim de aşkım kasıtlı yapmıyolar cahilliğine ver falan diyodu. İşte en son ben patlama yaşayınca olayın vehametini anladıEşim abarttığımı düşünüyorgenel anlamda hak veriyor tabii de ona kalsa her şeyi ben zorlaştırıyorum ne gerek var
Sadece hafta sonu mu...Yok yok
Valla bende inanmıyorum yetiştirme olayına.
Hatta cidden çok özverili davrandim ama yok.
Her haftasonu nereye gidelim diye düşünüyorum.
Kaçta yatarsa yatsin sabahın besi en geç altıda kalkiyor.
Apartmanda yaşıyoruz.yasadigim stresi kimse anlamıyor.
Düz duvara tırmanıyor.
Atla zipla dur durak yok.
Oturduğunu görmedim doğru durust.
Hep peşindeyiz karı koca.
Ama çok yoruldum mental olarak.
Ya şunu yapmadığım için çok pişmanım , çok saçma zaten anne baba demekBen anne baba demiyorum eşimin ailesine, bence kimse kimsenin ana babası olamaz demeye de gerek yok diye söyledim, en başta teyze amca dedim.
Erkeğin küçüklüğü kızın ergenliği zor benceSelam arkadaşlar
Dert değil tabii ki ama konuyu nereye açacağımı bulamadım. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Erkekmiş, sağlıkla gelsin inşallahDoktor 12. Haftada erken ama kıza benziyor demişti. Ben en başından beri erkek hissediyordum zaten. Çünkü kız çocuklarını çok seviyorum çok da istiyordum bu yüzden de kesin erkektir beni bulmaz dedim biraz da kız isteme sebebim eşimin ailesi. Saçma sapan soyumuz yürüyecek kafasına girecekler eminim ki. Hele kayınpederim evlerden ırak. Daha önce iki düşüğüm oldu o yüzden önemli değil diyorlar ama içten içe sevinecekler, gururlanacaklar eminim ki. Yersiz düşüncelere de kapıldım birdenbire. Kayınpederim sevindirik ve duygularını en uçta yaşayan biri beni de saçma sapan arardı sürekli sesimi duymak için erkek adama yakışmayacak hareketler yapıyordu hep. Çok bezdiryordu laf anlamıyordu. Şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum. Çocuk olunca dengeyi nasıl sağladınız ?
Ve erkek çocuk büyütmek gerçekten kızlara nazaran daha mı zor ? “ evde beslenmez “ gibi cümleler tevatür mü doğru mu
Anneleriyle ilişkileri nasıl oluyor ?
Erkek çocuk anneleri lütfen yorumlarsanız mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?