Günaydın kızlaarrr

Alışkanlık oldu her sorunumu artık buraya yazar oldum nerdeyse hepsi de eş ailesi

neyse bu seferki sorun değil tavsiye almak için
Eş ailesi bize gelecek, ilk defa geliyorlar anne ve babası. Muhtemelen 10 güne yakın kalırlar. Sorun şu ki ben kayınpeder ile anlaşamıyorum. Aksine adam da bana takık gelinim de gelinim.
Aşırı konuşuyor, bayıyor. Telde de öyleydi rehin alıyordu beni neyse son zamanlarda eşim ağzını açıp annesine çok tutmayın kız sıkılıyor diyebildi. O da iki sene üstüne. İlk başlarda biraz dikkat etti son zamanlarda biraz rahatsızlandım endoskopi falan oldum her gün yine arıyor nasılsın diye baktım uzatıyor ben kapatıyorum.
Bilmesine rağmen adam bencil davranıyor çünkü ağzı gevşek. Sabaha kadar konuşur bıraksan ve görseniz öyle boş şeyler ki. Bi yerden sonra konuştukları benim canımı da sıkıyor kendisini ailemle kıyaslıyor istiyor ki onlara daha çok düşkün olayım anne babamı yine bileyim ama evimi artık geride bırakayım ne zaman adamla uzun sohbete girsem moralim bozuk çıkıyorum yani. Böyle saçma sapan şeylerden gastrit oldum çünkü üzüldüğümde tetikleniyordu doktor psikologla ilerlememi söyledi ama benim tek sorunum adamın patavatsızlığı eşimle baş başa kalınca gayet iyiyim.
Kaynanam da bastırılmış bir kadın, asla sözü geçmez. Kp ye nazaran daha iyi biri. Bir şey olsa olsun siz gençsiniz der üstünde durmaz. Kocasına da asla bir şey diyemiyor.
Neyse kızlar bunlar fikirleriniz için ayrıntıydı. Asıl sorum 31 yaşındayım maalesef hala KPSS peşindeyim. Mide rahatsızlığım sürecinde 2-3 hafta kadar boşladım. Şimdi biraz daha toparladım tekrar başlamam gerekiyor bunun üstüne gelmek istediler. Gelsinler tabii ki hiç gelmediler çocuklarının evi. Eşim sabah çıkı akşam gelecek. Ben bu süreçte onlarla yalnız kalacağım. Ama derslerimi de ihmal etmek istemiyorum. Dediğim gibi kp ile oturup konuşmaya kalksam muhakkak sinirleneceğim bir şey de olacak.
Saçma oldu belki de yazım. Ama inanın adam çok alıngan biri. Ben de takıntılıyım üstüne çok düşünürüm. Çok tuhaf geliyor bana zaten kültürel olarak da çok zıtız ailemde görmediğim şeyler. Onlar için de asla gelinle damat bir değil.iç içe bir hayat sürmüşler hep yadırgamıyorum o da ne gördüyse onu yapıyor ama söylemleri, hareketleri hiç benlik değil.
Şimdi ben napabilirim çok muhattap olmamak adına ? Biraz vakit geçirip ders çalışmak istediğimi söylesem ayıp olur mu acaba ?