- 12 Kasım 2020
- 82
- 46
- 31
Merhaba acaba hamile olabilirmisiniz ?Hanımlar merhaba. Ben ilk defa ocak ayında ovulasyon testi uygulayıp hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldu ve Şubat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum bana fazla bekleme 1 ay sonra tekrar denersiniz dedi. İlk adetimi kürtajdan 29 gün sonra yani normal döngümde oldum. Bu ay öyle ovulasyon testi uygulamadim. Adetime 3-4 gün var kasıklarıma ağrı girince acaba yumurtlama mı diye test yapayım dedim. İki gündür bu şekilde çıkıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
Canim bi gebelik testi yapHanımlar merhaba. Ben ilk defa ocak ayında ovulasyon testi uygulayıp hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldu ve Şubat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum bana fazla bekleme 1 ay sonra tekrar denersiniz dedi. İlk adetimi kürtajdan 29 gün sonra yani normal döngümde oldum. Bu ay öyle ovulasyon testi uygulamadim. Adetime 3-4 gün var kasıklarıma ağrı girince acaba yumurtlama mı diye test yapayım dedim. İki gündür bu şekilde çıkıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
Gebe olabilirsinizHanımlar merhaba. Ben ilk defa ocak ayında ovulasyon testi uygulayıp hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldu ve Şubat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum bana fazla bekleme 1 ay sonra tekrar denersiniz dedi. İlk adetimi kürtajdan 29 gün sonra yani normal döngümde oldum. Bu ay öyle ovulasyon testi uygulamadim. Adetime 3-4 gün var kasıklarıma ağrı girince acaba yumurtlama mı diye test yapayım dedim. İki gündür bu şekilde çıkıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
İnşallah sağlıklı hayırlı bir hamilelik olsun benim içinMerhaba acaba hamile olabilirmisiniz ?
Adet gününü bekliyorum açıkçası yine aynı olaylar olur diye çok korkuyorum psikolojik olarak yıprattı biziCanim bi gebelik testi yap
İnşallah öyledir inanın bir bebeğimiz olsun çok istiyoruz. Ramazan ayında çok dua ediyorum sağlıklı hayırlı bir evladımız olsun diyeG
Gebe olabilirsiniz
Erken Gebelik testin varsa yap canım.İnşallah öyledir inanın bir bebeğimiz olsun çok istiyoruz. Ramazan ayında çok dua ediyorum sağlıklı hayırlı bir evladımız olsun diye
Maalesef canım. Boş gebelik yüzünden test yapmaya bile korkuyorum. Yani bir de şöyle söyleyeyim düzenli bir ilişki olmadı hiç adet bitiminde bir akıntı oldu yumurtlama akıntısı gibi sadece o hafta sonra bir veya iki defa oldu. Öyle olsun diye kendimi şartlandırmadim. Boş gebelik olduğu zaman çok ısrarcı bir şekilde kürleri falan denedim bu ay sanki kendimi saldım gibiErken Gebelik testin varsa yap canım.
Sanki gebe olabilirsinizHanımlar merhaba. Ben ilk defa ocak ayında ovulasyon testi uygulayıp hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldu ve Şubat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum bana fazla bekleme 1 ay sonra tekrar denersiniz dedi. İlk adetimi kürtajdan 29 gün sonra yani normal döngümde oldum. Bu ay öyle ovulasyon testi uygulamadim. Adetime 3-4 gün var kasıklarıma ağrı girince acaba yumurtlama mı diye test yapayım dedim. İki gündür bu şekilde çıkıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
Şu üç gün de geçerse hayırlısıyla inşallah kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Ben de tuhaflık hissettim önce yaptığım ovulasyon testinde bu kadar koyulaşma olmamışti daha doğrusu iki gün üst üste böyle koyuluk görmedimSanki gebe olabilirsinizErken gebelik testi yapabilirsiniz aslında ya da en güzeli kan testi
Şu üç gün de geçerse hayırlısıyla inşallah kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Ben de tuhaflık hissettim önce yaptığım ovulasyon testinde bu kadar koyulaşma olmamışti daha doğrusu iki gün üst üste böyle koyuluk görmedim
Aynen öyle insan korkuyor aynı şeyleri tekrar yaşamaktaninşallah boşa umut vermeyelim tabii en güzeli de beklemek vakti gelince daha doğru dediğiniz gibi
Beklenen adet ne zaman?bana yardim edermisiniz arkadaslar delirmek uzereyim 4 gundur hep bu renkte ovulasyonum cikio aceba yumurtalarimmi catlamio yoksa gebemiyim ya kafam karisti
ayin 9da ama youtubeda olcmus cunku hep ayni renkte cikmis onun
Adet biter bitmez başlayabilirsiniz. Daha garanti olur. Kimi hemen adet sonrası yumurtlama yaşıyortestleri regl bittikten kac gub sonra basliyorsunuz.bugun regl bitimim son gunu.hemen mk baslamam lazim
Canım bende bunlara göre hareket ediyordum 1 yıldır olmadı doktora gittim yumurtlamam farklı günlerde oluyormuş bu takvimle alakası yoktu istersen sende doktora yumurtlama takibi yaptırabilirsin öncelikle ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederimBende ayni durumdayim halbuki daha ilk denememiz doktora da gttim ultrasonla vs bakti hersey ck iyi dedi bnm icimde bi korku ama npcam bilmiyorum , boyle bi uygulama vardi acaba ise yarar miki ? Bn buna gore hareket ediyorum