P pipilioglum35 Guru Kayıtlı Üye 20 Nisan 2012 297 101 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi pelataly #101 b oskar1111 .!.: Canım bende bunlara göre hareket ediyordum 1 yıldır olmadı doktora gittim yumurtlamam farklı günlerde oluyormuş bu takvimle alakası yoktu istersen sende doktora yumurtlama takibi yaptırabilirsin öncelikle ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... bendevbu ay ilk.kez kullandim ama hep ayni renkte gitmesi tuhafima gitti acikcasi ne acik renk oldu ne koyu renk
b oskar1111 .!.: Canım bende bunlara göre hareket ediyordum 1 yıldır olmadı doktora gittim yumurtlamam farklı günlerde oluyormuş bu takvimle alakası yoktu istersen sende doktora yumurtlama takibi yaptırabilirsin öncelikle ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... bendevbu ay ilk.kez kullandim ama hep ayni renkte gitmesi tuhafima gitti acikcasi ne acik renk oldu ne koyu renk
O oskar1111 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2021 90 30 32 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi pelataly #102 pipilioglum35 .!.: b bendevbu ay ilk.kez kullandim ama hep ayni renkte gitmesi tuhafima gitti acikcasi ne acik renk oldu Genişletmek için tıkla... pipilioglum35 .!.: b bendevbu ay ilk.kez kullandim ama hep ayni renkte gitmesi tuhafima gitti acikcasi ne acik renk oldu ne koyu renk Genişletmek için tıkla... Belki yumurtlamıssındır aynı gidiyorsa yumurta oluşuyordur bu testi yaparken 2 saat öncesinden sıvı alımını durdur öyle dene onunla etkisi olabilir
pipilioglum35 .!.: b bendevbu ay ilk.kez kullandim ama hep ayni renkte gitmesi tuhafima gitti acikcasi ne acik renk oldu Genişletmek için tıkla... pipilioglum35 .!.: b bendevbu ay ilk.kez kullandim ama hep ayni renkte gitmesi tuhafima gitti acikcasi ne acik renk oldu ne koyu renk Genişletmek için tıkla... Belki yumurtlamıssındır aynı gidiyorsa yumurta oluşuyordur bu testi yaparken 2 saat öncesinden sıvı alımını durdur öyle dene onunla etkisi olabilir
P pipilioglum35 Guru Kayıtlı Üye 20 Nisan 2012 297 101 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi pelataly #103 saten.niyetliyim testlerim genelde saat 14de oluyor mesela hepsi toplu tekli.olanda bugun saat 2deydi Eklentiler 20210503_051510.jpg 39,7 KB · Görüntüleme: 367 20210503_195909.jpg 93,5 KB · Görüntüleme: 281
saten.niyetliyim testlerim genelde saat 14de oluyor mesela hepsi toplu tekli.olanda bugun saat 2deydi