• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVÜLASYON

6ncı gündeki teste bak silik o zaman çatlama mı var bence yanlış biliyorsun silik çıkınca pik olmuyor iki çizgi tam net belli olunca eşit şekilde koyu olunca yumurtlama günlerin demek ve o tabloda en belirgin çizgi 12 ve 13
Arkadaşım, yumurta çatlayınca LH düşmeye başlar. O yüzden testler silinmeye başlar. Sana da yumurtanın çatlamış hali lazım. Yoksa nasıl döllenecek. Pik dediğimiz şey iki çizginin de kopkoyu olması. Çatlama da o koyuluktan hemen sonra çıkan silik çizgi demek.

Bilmediğim için soruyorum siliklrsmeye başladığı gün yapsak iyimi yoksa tam iki çizgi koyu gunlermi daha iyi
O arayı tutturman lazım :)
İki çizgi aynı koyulukta olacak hatta T çizgisi C’sen de koyu olduğu zaman eli kulağında çatlayacak demek. Öyle olunca ilişki olabilir
Çünkü spermler içerde yaşıyorlar 2-3 gün falan ama tek ilişki yapacaksan çatlamayı hemen yakalaman lazım. Mesela ben pik görünce aynı gün birkaç saat sonra yine test yapıyordum silinmeye başlayınca hemen ilişki yaptım

Ovülasyon testimle yumurtlama günlerimi öğrendim. 28 günde bir adet oluyorum ve adetlerim düzenli. Çocuk çalışmalarına geçen ay başladım bu ay da ovülasyon testiyle takibimi sağladım . aşağıya fotoğraf koyuyorum. yumurtlamadan bir gün önce ve pik gördüğüm bir günü değerlendirdim diğerini değerlendirmedim . çatlama gününü değerlendirirsem hamile kalabilir miyim Acil cevap verebilir misiniz
Merhaba benimde değerlendirme durumu aynı sizin gibi oldu inşallah tutmuştur burada takipte olayım merak ediyorum tutacakmı benimki diye 🙈 benim testlerde görseldeki gibi bugün daha yapmadım 2. Ve 3. Sırada değerlendirdim son test dün yaptım ama değerlendirmedim grip oldum bi yandan hiç halim yok inşallah tutar hepimizinki rabbim sağlıkla nasip etsin 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_3222.webp
    IMG_3222.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba benimde değerlendirme durumu aynı sizin gibi oldu inşallah tutmuştur burada takipte olayım merak ediyorum tutacakmı benimki diye 🙈 benim testlerde görseldeki gibi bugün daha yapmadım 2. Ve 3. Sırada değerlendirdim son test dün yaptım ama değerlendirmedim grip oldum bi yandan hiç halim yok inşallah tutar hepimizinki rabbim sağlıkla nasip etsin 🙏🏻
kaç gün var adetinize . üst üste değerlendirmekte iyi ama ben öncesi sonrası yaptım

Henüz daha var 15 gün kadar tam dönemindeyim şuanda koyu görünce 2 gün üst üste değerlendirdim dün değerlendiremedim bir tek oda 4. Sıradaki test inşallah yanlış yapmamışımdır

IMG_3230.webp

Son testi bugün yaptım bugün tekrar değerlendireceğim işaretli olanlarıda değerlendirdim doğrumu yaptım bilmiyorum ama şimdi teste göre 3 gün pik olup bugün çatlamış mı oldu anlamıyorum pek birde bugün değerlendirdikten sonra bu kadar sık değerlendirmesem olur mu

Merhaba testin markası nedir acaba. Ben de 3 gündür freely marka ile deniyorum. Pik yapmış hâli böyle mi görünüyor merak ettim.

Merhaba testin markası nedir acaba. Ben de 3 gündür freely marka ile deniyorum. Pik yapmış hâli böyle mi görünüyor merak ettim.
Artimed marka genelde yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar belki gebelik testi için deniyordur bilmiyorum ama benim akıntım olduğu gün 2. Sıradaki testi yapmıştım

Artimed marka genelde yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar belki gebelik testi için deniyordur bilmiyorum ama benim akıntım olduğu gün 2. Sıradaki testi yapmıştım
Artimed ile çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. 4 adet erken gebelik testinin dördünde de silik çıktı umutlandim kan verdim yokmuş. Artık almıyorum eczaneden travma oldu bende canım

Artimed ile çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. 4 adet erken gebelik testinin dördünde de silik çıktı umutlandim kan verdim yokmuş. Artık almıyorum eczaneden travma oldu bende canım
Ben sadece ovülasyon testini kullandım akıntım oluyor zaten yumurtlama gününde o gün pozitif çıktı ovülasyon testi değerlendirdim bakalım evde prodoctor erken gebelik testi var bata 8 gün kaldı acaba yapsam çıkarırmı gribim ilaç kullanamadım ve haliyle iyileşemedim kullanmak istiyorum çok yordu beni yada ilaç içsem bişey olur mu acaba

Ben sadece ovülasyon testini kullandım akıntım oluyor zaten yumurtlama gününde o gün pozitif çıktı ovülasyon testi değerlendirdim bakalım evde prodoctor erken gebelik testi var bata 8 gün kaldı acaba yapsam çıkarırmı gribim ilaç kullanamadım ve haliyle iyileşemedim kullanmak istiyorum çok yordu beni yada ilaç içsem bişey olur mu acaba
hayır bata 8 gün kala çıkmazzz çünkü ilişkiden daha 6 gün geçmiş oluyor . çatlama gününü değerlendirdiniz mi ve çift çizgi görmeden önceki günleri. benimde burnum aşırı tıkalıydı ilaç hiç içmedim riske atmadım

Back
X