Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6ncı gündeki teste bak silik o zaman çatlama mı var bence yanlış biliyorsun silik çıkınca pik olmuyor iki çizgi tam net belli olunca eşit şekilde koyu olunca yumurtlama günlerin demek ve o tabloda en belirgin çizgi 12 ve 13
Arkadaşım, yumurta çatlayınca LH düşmeye başlar. O yüzden testler silinmeye başlar. Sana da yumurtanın çatlamış hali lazım. Yoksa nasıl döllenecek. Pik dediğimiz şey iki çizginin de kopkoyu olması. Çatlama da o koyuluktan hemen sonra çıkan silik çizgi demek.
O arayı tutturman lazım :)
İki çizgi aynı koyulukta olacak hatta T çizgisi C’sen de koyu olduğu zaman eli kulağında çatlayacak demek. Öyle olunca ilişki olabilir
Çünkü spermler içerde yaşıyorlar 2-3 gün falan ama tek ilişki yapacaksan çatlamayı hemen yakalaman lazım. Mesela ben pik görünce aynı gün birkaç saat sonra yine test yapıyordum silinmeye başlayınca hemen ilişki yaptım
Yaa bende de iki defa kalp atışı alınamayan gebelik oldu yeniden gebe kalırsam iğne kullanacağım ama o da işe yarar mı bilemiyorum tüm testleri yaptım birşey de çıkmadı ama Allah yardımcımız olsun