• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVÜLASYON

6ncı gündeki teste bak silik o zaman çatlama mı var bence yanlış biliyorsun silik çıkınca pik olmuyor iki çizgi tam net belli olunca eşit şekilde koyu olunca yumurtlama günlerin demek ve o tabloda en belirgin çizgi 12 ve 13
Arkadaşım, yumurta çatlayınca LH düşmeye başlar. O yüzden testler silinmeye başlar. Sana da yumurtanın çatlamış hali lazım. Yoksa nasıl döllenecek. Pik dediğimiz şey iki çizginin de kopkoyu olması. Çatlama da o koyuluktan hemen sonra çıkan silik çizgi demek.

Bilmediğim için soruyorum siliklrsmeye başladığı gün yapsak iyimi yoksa tam iki çizgi koyu gunlermi daha iyi
O arayı tutturman lazım :)
İki çizgi aynı koyulukta olacak hatta T çizgisi C’sen de koyu olduğu zaman eli kulağında çatlayacak demek. Öyle olunca ilişki olabilir
Çünkü spermler içerde yaşıyorlar 2-3 gün falan ama tek ilişki yapacaksan çatlamayı hemen yakalaman lazım. Mesela ben pik görünce aynı gün birkaç saat sonra yine test yapıyordum silinmeye başlayınca hemen ilişki yaptım

Back