- 12 Şubat 2025
- 134
- 33
- 13
- 28
- Konu Sahibi filimsibiseyler
hayır regle 1 haftam var daha:/Sonuç belli oldumu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır regle 1 haftam var daha:/Sonuç belli oldumu :)
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinhayır regle 1 haftam var daha:/
Arkadaşım, yumurta çatlayınca LH düşmeye başlar. O yüzden testler silinmeye başlar. Sana da yumurtanın çatlamış hali lazım. Yoksa nasıl döllenecek. Pik dediğimiz şey iki çizginin de kopkoyu olması. Çatlama da o koyuluktan hemen sonra çıkan silik çizgi demek.6ncı gündeki teste bak silik o zaman çatlama mı var bence yanlış biliyorsun silik çıkınca pik olmuyor iki çizgi tam net belli olunca eşit şekilde koyu olunca yumurtlama günlerin demek ve o tabloda en belirgin çizgi 12 ve 13
Merhaba düşüklerinizin nedenini araştırdınız mı ? Pıhtılaşma iğnesi kullandınız mı acabaİçiyorum ben daha önce 3 düşük yaptım şimdide baya uzun süredir gebe bile kalamıyorum
Evet tekrarladiMerhaba düşüklerinizin nedenini araştırdınız mı ? Pıhtılaşma iğnesi kullandınız mı acaba
O arayı tutturman lazım :)Bilmediğim için soruyorum siliklrsmeye başladığı gün yapsak iyimi yoksa tam iki çizgi koyu gunlermi daha iyi
YaaEvet tekrarladi
Merhaba benimde değerlendirme durumu aynı sizin gibi oldu inşallah tutmuştur burada takipte olayım merak ediyorum tutacakmı benimki diyeOvülasyon testimle yumurtlama günlerimi öğrendim. 28 günde bir adet oluyorum ve adetlerim düzenli. Çocuk çalışmalarına geçen ay başladım bu ay da ovülasyon testiyle takibimi sağladım . aşağıya fotoğraf koyuyorum. yumurtlamadan bir gün önce ve pik gördüğüm bir günü değerlendirdim diğerini değerlendirmedim . çatlama gününü değerlendirirsem hamile kalabilir miyim Acil cevap verebilir misiniz
kaç gün var adetinize . üst üste değerlendirmekte iyi ama ben öncesi sonrası yaptımMerhaba benimde değerlendirme durumu aynı sizin gibi oldu inşallah tutmuştur burada takipte olayım merak ediyorum tutacakmı benimki diyebenim testlerde görseldeki gibi bugün daha yapmadım 2. Ve 3. Sırada değerlendirdim son test dün yaptım ama değerlendirmedim grip oldum bi yandan hiç halim yok inşallah tutar hepimizinki rabbim sağlıkla nasip etsin
![]()
Siz adet oldunuz mukaç gün var adetinize . üst üste değerlendirmekte iyi ama ben öncesi sonrası yaptım
olmadım hayır günüm var , iyi değerlendirmeniz güzel inşallah tutar ilk deneyim miSiz adet oldunuz mu
Aslında bi çocuğum var ikinciyi düşünüyorum ama ovülasyonla ilk kez deniyorum önceki hamileliğimde de 8. Ayda tutmuştu bu sefer testleri deneyeyim dedim birde jel aldım etkisi olur inşallah bakalımolmadım hayır günüm var , iyi değerlendirmeniz güzel inşallah tutar ilk deneyim mi
Merhaba testin markası nedir acaba. Ben de 3 gündür freely marka ile deniyorum. Pik yapmış hâli böyle mi görünüyor merak ettim.Merhaba benimde değerlendirme durumu aynı sizin gibi oldu inşallah tutmuştur burada takipte olayım merak ediyorum tutacakmı benimki diyebenim testlerde görseldeki gibi bugün daha yapmadım 2. Ve 3. Sırada değerlendirdim son test dün yaptım ama değerlendirmedim grip oldum bi yandan hiç halim yok inşallah tutar hepimizinki rabbim sağlıkla nasip etsin
![]()
Artimed marka genelde yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar belki gebelik testi için deniyordur bilmiyorum ama benim akıntım olduğu gün 2. Sıradaki testi yapmıştımMerhaba testin markası nedir acaba. Ben de 3 gündür freely marka ile deniyorum. Pik yapmış hâli böyle mi görünüyor merak ettim.
Artimed ile çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. 4 adet erken gebelik testinin dördünde de silik çıktı umutlandim kan verdim yokmuş. Artık almıyorum eczaneden travma oldu bende canımArtimed marka genelde yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar belki gebelik testi için deniyordur bilmiyorum ama benim akıntım olduğu gün 2. Sıradaki testi yapmıştım
Ben sadece ovülasyon testini kullandım akıntım oluyor zaten yumurtlama gününde o gün pozitif çıktı ovülasyon testi değerlendirdim bakalım evde prodoctor erken gebelik testi var bata 8 gün kaldı acaba yapsam çıkarırmı gribim ilaç kullanamadım ve haliyle iyileşemedim kullanmak istiyorum çok yordu beni yada ilaç içsem bişey olur mu acabaArtimed ile çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. 4 adet erken gebelik testinin dördünde de silik çıktı umutlandim kan verdim yokmuş. Artık almıyorum eczaneden travma oldu bende canım
hayır bata 8 gün kala çıkmazzz çünkü ilişkiden daha 6 gün geçmiş oluyor . çatlama gününü değerlendirdiniz mi ve çift çizgi görmeden önceki günleri. benimde burnum aşırı tıkalıydı ilaç hiç içmedim riske atmadımBen sadece ovülasyon testini kullandım akıntım oluyor zaten yumurtlama gününde o gün pozitif çıktı ovülasyon testi değerlendirdim bakalım evde prodoctor erken gebelik testi var bata 8 gün kaldı acaba yapsam çıkarırmı gribim ilaç kullanamadım ve haliyle iyileşemedim kullanmak istiyorum çok yordu beni yada ilaç içsem bişey olur mu acaba