Ben hamilelik düşündüğüm ayda doktora gittim hormon testi yapıldı hepsi çok iyi değerdeydi herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorum. Kısmet canım rabbim ne zaman nasip ettiyse o artık çok takmıyorum kafama.. stres yapmamaya çalışıyorum. Ovülasyon testim bitti maalesef yumurtlamadan 1 gün önce. Şu an yumurtlama dönemindeyim galiba kasıklarım hafif sancıyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah isteyen herkese versinHormon testi yaptın mı önceden kontrol ettirdin mi stres yapma bende stres yaptım 8 aylık evliyim stres çok etkiliyo prolaktinin yani süt hormonun yükselebilir stresn yüzünden bu da gebeliği engelliyomus benm sınırda o yüzden salıverdim daha erken kafaya takma ve ovülasyon testinide kullanmaya devam et derim
Pazartesi salı Çarşamba ve Perşembe yaptim. İkinci çizgiler daha da koyulaşma ya badlamisti pazartesi ve perşembe arasındaki fark bariz belliydi. Son kalan 4 testti zaten. Perşembe koyulaşma görünce cuma günü gebelik testi yaptim. Pozitif cikti. Takip eden pazar da adet gunumdu zaten.Ovulasyon testlerini gun içerisinde hangi saatlerde yapıyorsunuz bide suyu az içmek gerekiyormuş öylemi.?
Merhaba benimde bat 9 nisan sizinde o aralarda sanırım , ne zaman gördünüz yumurtlamayı acabaNe güzel sağlıkla doğsun
3 gün öncesinden öncekiler nasıldı? Ben biraz erken denedim 7-8 gün var. Oldukça silik
Yumurtlamam 23 Çatlama 24 üydü.Merhaba benimde bat 9 nisan sizinde o aralarda sanırım , ne zaman gördünüz yumurtlamayı acaba
YaaaYumurtlamam 23 Çatlama 24 üydü.
Az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Kocaman negatif tabii:)
Sen hangi günler değerlendirdin pekiYumurtlamam 23 Çatlama 24 üydü.
UmarımYaaabenimde 25 26 pikti canım,
23, 25 26 28 değerlendirdik ilk kez ovulsyona başladım bu ay bakalım
Umarım erken olduğu için negatif görmüşsündür
Sen hangi günler değerlendirdin peki
Olsun inşallah tutmuştur21-23-24 keşke 25 i de değerlendirseydik ama değerlendiremedik
Ay resmen ayni durumdayiz bnde 9 aylik evliyim , cok kafama takiyorum ilk ay bi uygulama kullaniyorum onun tahmini yumurtlama gunune 4 gun kala ve yumurtlama gununu gun asiri degerlendirdim daha yenide erken gebelik testi yptim negatif cikti ama bata 6 gun var bu arada , hemen avulasyon sparsi verdim onunla denicem ,cok stres oldum sanki yillardir olmuyomus gibi dertlere kaldimHormon testi yaptın mı önceden kontrol ettirdin mi stres yapma bende stres yaptım 8 aylık evliyim stres çok etkiliyo prolaktinin yani süt hormonun yükselebilir stresn yüzünden bu da gebeliği engelliyomus benm sınırda o yüzden salıverdim daha erken kafaya takma ve ovülasyon testinide kullanmaya devam et derim
Benimde bat 7 nisan bnde daha yeni test yaptim negatif cikti umudumu kesmeli miyim ? Yoksa hala bi ihtimal var mi ?Yumurtlamam 23 Çatlama 24 üydü.
Evet var hele meme hassasiyetim fena. Ama benim yumurtlamadan beri böyleOlsun inşallah tutmuşturtutmasa da bir daha ki aya artık nasip her şeyy Bu arada benim 3 gündür falan inanılmaz kasık kısmımda şişlikk ağrı ve gaz falan var hiç böyle olmazdım sanki adet olcakmışım gibi anlamadım neden böyle oldu sizde de var mı bu
Benimde bat 7 nisan bnde daha yeni test yaptim negatif cikti umudumu kesmeli miyim ? Yoksa hala bi ihtimal var mi ?
Suan beni gulumsettiniz hemde kalpten insallah szin dediginiz gibi olur ve gebe kalirim..aldigim ovulasyon testlerinide burdan birine yollarim , 30 lu test aldimbence 7 Nisana göre erken. Benim yaptığım testte de en erken sonuç 6 gün öncesi. 7 Nisan dahil oluyor ve 7 gün var.
Bir kaç gün daha bekleyelim:)
Hiç sorma o stres yokmu o stres mahvediyo insanı sanki olmucakmıs gibi her test yaptıgında negatifi görmekten çok sıkıldım yine bir test yapcağımda olumsuzluk o kadar sarıyoki bir ümit diyosun yapıyosun yine negatifAy resmen ayni durumdayiz bnde 9 aylik evliyim , cok kafama takiyorum ilk ay bi uygulama kullaniyorum onun tahmini yumurtlama gunune 4 gun kala ve yumurtlama gununu gun asiri degerlendirdim daha yenide erken gebelik testi yptim negatif cikti ama bata 6 gun var bu arada , hemen avulasyon sparsi verdim onunla denicem ,cok stres oldum sanki yillardir olmuyomus gibi dertlere kaldim
Bende ayni durumdayim halbuki daha ilk denememiz doktora da gttim ultrasonla vs bakti hersey ck iyi dedi bnm icimde bi korku ama npcam bilmiyorum , boyle bi uygulama vardi acaba ise yarar miki ? Bn buna gore hareket ediyorumHiç sorma o stres yokmu o stres mahvediyo insanı sanki olmucakmıs gibi her test yaptıgında negatifi görmekten çok sıkıldım yine bir test yapcağımda olumsuzluk o kadar sarıyoki bir ümit diyosun yapıyosun yine negatifpaikolojim bozuldu resmen
Amiin inşllahSuan beni gulumsettiniz hemde kalpten insallah szin dediginiz gibi olur ve gebe kalirim..aldigim ovulasyon testlerinide burdan birine yollarim , 30 lu test aldim
Aminnnn insallahhh isteyen herkesAmiin inşllah
İnşallah gebe kalırız en hayırlı zamanda
En erken adete 5 gün varken yapın diyorlar bence 2,3 gün daha bekleyip tekrar yapın umarım yanlıştır testBenimde bat 7 nisan bnde daha yeni test yaptim negatif cikti umudumu kesmeli miyim ? Yoksa hala bi ihtimal var mi ?